Nena-Jabuka prvotno napisa
Opet moram potpisati, šta da radim danas.
Uz prijedlog administratoru: ako ljude zanima baš ta tema i ako misle biti tuđi psiholozi, a misle, neka otvore novu temu, nešto s lijepo sročenim uvodom, a koji nema veze s ovom konkretnom pričom.
Zašto?
Zato što je ovo što se sad piše čista zlouporaba naivnog povjerenja ljudi koji su zamolili pomoć u TRAŽENJU izgubljene stvari, nečega što njima ima sentimentalnu vrijednost.
Da su mislili kako nisu normalni i trebaju savjet psihologa, onda bi tražili tu vrstu savjeta i pomoći.
Možeš pomoći naći tu igračku?
Ne?
Onda s frendicom na kavi opleti kako neki ljudi nisu normalni, kako od djece stvaraju ovisnike, a ti si fakat super, super kuhaš, super ste čisti, super stabilni, u svemu super...fakat sretnici. Lijepo i dobro.
Mislila sam ovom tati savjetovati da se ne javlja u novine, ali već je bilo kasno, a obično to tako završi, danas ljudi radosno skupljaju za nekog pomoć, a već sutra za njih je taj isti lijenčina koja štanca djecu, netko tko previše puši ili jede pa si je narušio zdravlje ili šta već.
Ugl, odvojite temu - Do kad su vaša djeca bila vezana za svoje igračke i jesu li uopće? Što mislite o tome? ili nešto drugačije ako koga zanima (mene ne, pa moj uvod molim za to ne koristiti)
a pustite ove ljude na miru, ako nije baš nužno oplesti.
(Oni više nisu čak ni anonimni, uzmite i to u obzir)