Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Vezanost uz igracku...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Opet moram potpisati, šta da radim danas.

Uz prijedlog administratoru: ako ljude zanima baš ta tema i ako misle biti tuđi psiholozi, a misle, neka otvore novu temu, nešto s lijepo sročenim uvodom, a koji nema veze s ovom konkretnom pričom.

Zašto?
    Zato što je ovo što se sad piše čista zlouporaba naivnog povjerenja ljudi koji su zamolili pomoć u TRAŽENJU izgubljene stvari, nečega što njima ima sentimentalnu vrijednost.

Da su mislili kako nisu normalni i trebaju savjet psihologa, onda bi tražili tu vrstu savjeta i pomoći.

Možeš pomoći naći tu igračku?
    Ne?
    Onda s frendicom na kavi opleti kako neki ljudi nisu normalni, kako od djece stvaraju ovisnike, a ti si fakat super, super kuhaš, super ste čisti, super stabilni, u svemu super...fakat sretnici. Lijepo i dobro.

Mislila sam ovom tati savjetovati da se ne javlja u novine, ali već je bilo kasno, a obično to tako završi, danas ljudi radosno skupljaju za nekog pomoć, a već sutra za njih je taj isti lijenčina koja štanca djecu, netko tko previše puši ili jede pa si je narušio zdravlje ili šta već.

Ugl, odvojite temu - Do kad su vaša djeca bila vezana za svoje igračke i jesu li uopće? Što mislite o tome? ili nešto drugačije ako koga zanima (mene ne, pa moj uvod molim za to ne koristiti)

a pustite ove ljude na miru, ako nije baš nužno oplesti.

(Oni više nisu čak ni anonimni, uzmite i to u obzir)
    Fakat Neno, evo potpis na ovo! X

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Udala sam se u 32 godini života.

U brak sam donijela 2 plišana medvjeda.

Mislim da sam apsolutni pobjednik

Inače sin ima zeca i zamjenskog zeca, ali ne mislim da će ih nosit na faks kao ja
    Posljednje uređivanje od maria71 : 06.08.2014. at 20:58

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

Inače sin ima zeca i zamjenskog zeca, ali ne mislim da će ih nosit na faks kao ja

Ja sam si napokon uspjela naći muža tek kad sam poklonila medvjeda. Medo je kod novog vlasnika dobio žensko ime ! I nemaš pojma koliko mi je drago da pokal nije kod mene, iako je malo falilo...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

U brak sam donijele sve svoje plišance (oko 100 njih)+ u krevetu ih je 5! Ima li tko da me pobijedi u kategoriji plišanaca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •