Vikki, hug, zao mi je
Sat kupuje muz i malo pomalo je dosao do najnovijeg sata, feniks 3 i sram me napisati cijenu.
Ja ne kupujem, imam druge porive :D
Vikki, hug, zao mi je
Sat kupuje muz i malo pomalo je dosao do najnovijeg sata, feniks 3 i sram me napisati cijenu.
Ja ne kupujem, imam druge porive :D
Posljednje uređivanje od Anci : 14.04.2015. at 22:11
vikki, žao mi je
vikki
i ja potvrđujem da je Anči prekrasna mršavica sa krasnom zurkom![]()
Ajoj Vikki, jako mi je žao
aaaa! Anci,...sad i rahela ima fotku! ...daj posalji link na neku sličnu frizuru, da te mogu zamisliti
evo, prijavljujem jutarnje vježbanje![]()
Zagrljaj za Vikki ❤
Ma i dva ❤❤ draga, zao mi je, drzi se
Ja sam jutros jurila u stomatolosku polikliniku, jer su mi rekli da treba doc do 6:30, na kraju je ispalo da treba doc do 7, ali eto odradila sam jutarnji cardio, sad mogu na miru citat u cekaoni.
vikki
ajme što mi je sinoć bila muka
vidim da ste imala I vi takva iskustva
mislim da je umor bio presudan
a I jela sam slabo cijeli dan
nisam ponijela svoju marendu na posao
a njihove sendviće ne mogu, meni to toliko smrdi po zagorenoj masnoći
da ni ne mogu ući u kantinu
rahela ja jesam na fejsu, tamo sam čak i u nekoj grupi za vježbanje
mada nisam baš fejsbučar svakodnevni
imaš pp
večeras trčanje, 3 km mi je minimum
ja mogu otvorit grupu, pa ko je ovdje, šaljite pp da vas ubacim
i one koje znam, javite mi jel vas ubacujem, jer neću nikoga bez znanja ubaciti![]()
rahela, mene možeš ubaciti
vikki,nadam se da ćeš izbjeći kiretažu
rahela, al kad već radiš grupu, napravi zatvorenu grupu, možda i secret group
jer će sigurno biti ljepljenja slika a ako ne staviš secret, svi će to moći gledati
naravno, skroz zatvorena i tajna, da se ni ne prikazuje u njuzfidu
Vikki zao mi je. Drzi se.
Ja nisam na fb. Ne mogu jos i to. Mada cete sad tamo preci pa cu se gristi![]()
nećemo tamo skroz preći, ima ovdje dosta cura koje uopće nemaju fejs
tamo ćemo dilati slike![]()
odvježbala jutros C1 i to cijeli trening, ovo mi je prvi put da sam neki trening uspjela odvježbati 100%
A još sam i otvorila sezonu odlaska na posao biciklom. Prekrasno je bilo![]()
Vikki žao mi je. Šaljem vibre da tu muku kiretaže izbjegneš. ~~~~~~~~~~ Ja sam to 5 puta prošla i da se preživit, ali držim palčeve da nećeš trebati.
jučer sam umjesto skakanja ipak odradila jednu laganu yogu za leđa i sva sam ukočena i zakočena. Mislim da ću ovaj tjedan razgibavat yogom. (I nabavit veći grudnjak za vježbanje, ne stanem u broj 42.)
joj, i meni nedostaje yoga, i baš sam razmišljala, kad završim BR taman će krenut vrućine i neće mi se dat puno skakat, mislim da će mi yoga bit idealna uz plivanje i trčanje za upravo prohodalom toddlericom.
Znam, prošla sam tri puta, htjela bih se što prije vratiti trčanju, zato bih je rado izbjegla. Hvala, cure
Optimistična, dobro došla natrag!
Anci je divnanjoj ni ne treba frizura
Anci, vidjela sam i fenixa, crveni mi je baš cool, ali stvarno je skup.
Larmama, bravo!
Spajka, ja sam se fb-u priključila zbog trčanja i uglavnom ga koristim samo za komunikaciju s trkačima, klubom i sl., dakle samo se ti nama pridruži.
Rahela, šaljem pp.
Ja mislim da još nikad nisam vidjela Anci (njene slike), pa bih molila.... malo motivacije... plizzzz...
ja odradila jutros, ostatak dana sam u gužvi
Vikki draga jako mi je žao. Nadam se da prođe bez kiretaže
Budilice dobrodošla natrag i bravo!!!!!!!
Dvaput mi je bilo muka, ali baš muka. Jednom nakon onog swimming a drugi put se sad ne mogu sjetit, ali znam da je bio...
Bili smo u subotu. Vozili po stazi di se voze trke. Ajme majko mila, na istočnoj smo strani samo ponavljali da smo prestari za takve akrobacije! Ono uski šumski puteljak a s desne strane konstantno provalija......ostatak je bio mrak. Imam i sličicu za uspomenu. Uglavnom, ponavljamo, samo zaobilazimo dio s provalijom.
Hvala ti
Jutros je bilo predivno!!!! Ja sam konačno dočekala zoru na biciklu i potrefila trenutak da baš budem na vrhu (standardna popsljemska ruta Sv. Duh-Šestine-Pantovčak) kad je svanulo i obasjalo grad....nešto predivno!
Anci je prekrasna. Sliku vidjela nisam, ali ona je sva prekrasna uvijek
Ginger, betty nadam se da krene na bolje
Ova 2 dana vožnji su jedino što sam radila zadnjih 8 dana....grlo me i dalje boli. Doktora vidjela nisam što zbog njenog go, ljenosti ili neimanja vremena. Kakogod. Ali fizički sam malo bolje pa sam odlučila danas krenuti iako nekim laganim ritmom bez forsiranja.
Naišla na akciju za girju 8kg (profi). Ako se netko slučajno nećka, ovo je prilika![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 15.04.2015. at 12:33
Upravo odradila wo8 i cardio2
Ajme, mokra ko kisa...
I mala se taman probudila na istezanju, grrrrrr, ni istusirala se nisam....
I to je gotova faza 2, al cu bar jos pola kruga -sutra wo7
Danci, nadam se da ces uskoro biti skroz zdrava
Meni dodje da si kupim ovu girju, samo ne znam sto bih s njom![]()
imaju poslovnicu u Rijeci. Nabavit ću je... samo moram muža namutit da mi je nosi kući.
moram nabavit i podlogu za vježbanje...
rahela, hocu i ja u grupu
vikki ~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sinoc agility x
skakucem ko zecic
veceras x3 yoga, bas se radujem rastezanju
ako želiš probat, ja ti posudim svoju rozu curu pa odlučiš kad vidiš da li ti je sjelo ili nije![]()
Come to the dark side:falimismilesagirjom:
da li uz girju koristite zaštitu za dlan (rukavicu bez prtiju)?
Ja koristim. Imam dlanove ko mimoza i mrzim to
Ali nekima nije bed nimalo.
bodulice naravno da cemo te primit
ne znam koja si na fejsu, ako te neko ima neka te doda. ili daj link u pp pa te ja pofrendam i dodam, dok sam online![]()
Jutros CS 5.
Dobar je. Sad sam umorna pa mozda preskocim popodnevni trening.
Treba. Zato sam sad istrcala 6 kmi bas mi je dobro doslo.
Osjecam se neusporedivo bolje.
Imala sam ruzan i tezak dan na poslu i miz je odveo djecu u GS pa sam bila sama doma sat vremena, slusala muziku i prala kadu i tako to
Kad su cure dosle, one na bicikl, ja opet slusalice u usi u trcanje.
I stvarno se osjecam puuuuno bolje.
Valjda mi je pasalo malo biti sama, bez kolega s posla i bez ikoga :D i onda s djecom na zrak.
Idem jesti!![]()
Crtica: trcim ja danas naletim u guzvi na mladjeg brata
Odmah selfie za majku
Imamo grupu s mamom na viberu :D
Rahela, mozes i mene dodati, you know my name![]()
Posljednje uređivanje od S2000 : 15.04.2015. at 20:29
anci neka sii bas mi je fora da si srela brata
ja sam danas insanity, plyometric cardio. jos smo radili plank, uspila sam 2:17 min![]()