Zhangsamo jedna, pih! mozes ti i bolje
![]()
Cetvrtak i petak su mi nezgodni, ostalo je sve super.
Ja sam napokon uspila vjezbat veceras :D
Imala sam silnu tremu kako ce to bit nakon 10 dana pauze, bilo je teze ali prezivjela sam, valjda se nece vise nitko razbolit
Bravo, tang!
Ja sam konacno uzela girju i malo se S&S zagrijalai napravila neke zhang kombinacije i super mi je bilo, nis ne boli!
E nek je pavel zagrijavanje za zhang
Tangdrzimo fige da su svima bolestine prosle
Eno ga na......htjela sam napisat da me Zhang ubila onim treningom u 10 rundi a ona me pak dočeka sa ovim novim od "samo" 1 runde
Šta će meni Zuzka, Tati ili bilo koja druga kad ja imam Zhang da me ubi
PS. meni su 13., 14. i 15. banana jer mali ima rođendan i dolaze nam nonići...
Anci zabravih napisat: super za leđa i zabavni trening!!!!!!!![]()
anci, jeeej za leđa!!!
super da ne boli
ja sam danas ipak uspjela ugurati zuzkin lagani kb 11
ujutro prije posla moram nešto žestoko, jer ću morati biti nabrijana
meni pašu svi datumi osim 18. i 19.03., tad mi je m na službenom putu
Utorak 17? Jel to st Patrick?
Nisam mislila da cu to ikad napisati, ali veselim se planku, da se malo odmorim.
Posljednje uređivanje od Cubana : 04.03.2015. at 22:39
Bravo cure za vjezbanje da sad ne citiram pojedinacno
Kako se na eng zovu oni kad stojis i dizes bocno noge u zrak?
Jos nam je i pijesak nabila na noge jesus podguzi i bocni dio noge su me tako boljeli dok sam vjezbala
Leg lifts?
Edit: sutra ce te jos vise boljeti. Da te utjesim.
Posljednje uređivanje od Anci : 04.03.2015. at 22:45
Danci, jel ti bio dobar trening?
Ja cu danas imam rest day. Za sutra trebam osmislitit trening...
Jutros ovo:
15 min AMRAP
20 goblet
10 push up jack
30 bicycle
30 oblique knee tuck
10 x 10 side plank knee tuck
30 reptile
danci, zhang, ajte komentare jel to ok slozeno il sam nesto krivo?
Recmo zadnje tri su prakticki u planku pa...![]()
Anci, u teoriji bi trebala još jedna vježba za pull (biceps curls, rows, reverse push up, hamer, clean, high pull...) i jedna za zadnju ložu (npr. pistol, RDL, deadlift, bridges, hip thrust...) balance-a radi jer imaš kvadre i push.
Zhang onaj u 10 rundi mi je bio jako dobar. Puls na 170Ovu kobasicu od 1 runde ću večeras, ako budem bila u stanju. Digla sam se smljevena, a spavala 8h....izgleda da je meni to previše
Jutros S&S.
Tenks, danci
Znala sam da nesto fali! A nisam danas htjela KB, polako cu ga uvesti u daily routine :D
Koji je to od 10 rundi? Daj me sjeti...
bas ste vrijedne jutros
jucer rest a bome mogao bi i danas bit. nekako sam ispala iz forme, zapravo ne iz forme, iz volje za kucno vjezbanjeal ajd mozda
se natjeram. a vani je takvo nevrijeme, olujna bura s kisom, uzas jedan!! nisam ni djecu odvela u skolu, nema sanse da izadju iz auta da se ne stopu :/
ja sam jutros napravila body crush 13 i cardio shred 10.
ne mogu 17., jer utorkom generalno ne mogu, nema mi muža, a 18. sam dežurna..
idem, i bit cu bas lijepa, ono za izlazak spremna![]()
onda imamo datum? oko pol 9, 9? lokacija na pp. apeliram na centar.
i što se mene tiče, al nek se ostali još izjasne...
zhang, danči, ko je još rekao?
Jucer nista, zapravo dobro mi je doslo malo odmora. Danas stigla mama i pocastila novim utezima
Nadam se isprobat c3 do kraja dana.
Ja bih rado na babinjak ako se uspijem organizirat...Javite mi kad i gdje pa cu vidjet kakve budu okolnosti.
Eh, skoro sam zaboravila komentirati , Zhang ti si zmaj!!!!
meni dan paše, doduše malo mi je kasno u 21h zbog termita....
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dynamic core
Bravo za nove utege, ivana! Kul od mame
Ja sam provela genijalan radni dan! Bio je terenski radni dan i mislim da sam fulala faks![]()
Dosla doma taman kad je mm odveo djecu u glazbenu pa nisam morala ja, napravila KB od jucer i idem im sad napraviti nesto za veceru.
Ivana, super poklon!
MB, skroz te razumijem, ni meni se kucne vjezbe ne da raditi kad usporedim s trcanjem na friskom zraku, i to zapravo nije dobro, bas mi fali treninga snage.
Je li itko danas trcao :D Napravila sam 5 km veceras, pola ususret vjetru, a pola s vjetrom u ledja, ajme osjecaja, kao da me netko nosio natrag. Prvi put sam ove zime stavila rukavice dok sam trcala i nisam se skoro ni oznojila, kakva ventilacija :D I nisam bila jedina, srela sam jos dvije curke. Ne znam kakve su najave za nedjelju sto se vjetra tice :/
Vjerojatno cu se pridruziti kratko na pivi, pase mi sve iza 20, bas se veselim!
Dijete od jucer smrca i hropi, a i ja s njim, nadam se da nije viroza ili gripa, oboruzala sam se medom, djumbirom, limunom, propolisom itd. dok sve to stavim u sebe skoro da ne trebam ni jesti :D
Zaboravih, Anci, Danci, zhang, super su vam treninzi, pocet cu opet prepisivati, od vas tri mozda bih i nasla 4-5 vjezbi koje mogu napraviti :D
Odradila c3, jako mi se sviđa! Teško je za riknuti ali fora su izmjene na 20 sek. Baš ono da znaš kako neće dugo pa daš maksimum.
Mogla bi još prijavit hrpe svakakve hrane, sve što već ide uz mamu
Betty, posudila sam u knjižnici Veliku tvornicu riječi. Predobra je, oduševljena sam i ja i starija curka! Hvala što si je spomenula.
ja sam preskocila trcanje jucer. propuhalo me i nisam htjela van iz kuce. tako da me ceka danas umjesto sutra. za nedjelju je najavljeno bolje vrijeme. bas se veselim utrci
ako je piva u pitanju i ja bih se pridruzila
Bravo za trkacice
Vama s mora ovaj vjetar ide pod normalno :D
Jutros cardio shred 13. Nije mi bilo lagano! Nimalo!
I surredneri su mi bili teski, a bome i jump squats s 12 kg!
Jel netko jos radio (osim sase) da usporedim dojmove?
Jos je samo betty na zgym?
ja sam sinoć odradila w4
a jutros zamišljam da netko trči kod nas po ovom vremenu i smijem seako bi išle u smjeru vjetra, sve bi bile sasa
![]()
inače, skinula sam jučer myfintesspal i mam se naživcirala
pod unosom hrane traži mi ime proizvođača, pa možeš skenirat barkod... kako čovjek tamo unese nešto poput "jedna jabuka"?
I meni ke izgledalo komplicirano na pocetku ali doslovno za dva dana postane rutina od dvije minute po obroku. Nisam nista skenirala do sad nego unesem pojam pa pretrazujem sve uneseno i odaberem sto mi priblizno odgovara. Npr. Jabuka unesem apple i odaberem apple raw with skin a pod porcije imas za promijeniti iz cup stavim midium, large itd.
ivana, baš mi je drago da vam se sviđa slikovnica! nadam se da tvoje dijete tebe ne pila na faktografsku grešku gdje piše da je Silva poljubila Fileasa posred nosa a naslikano je da ga je poljubila u obrazmoja djeca to moraju svaki put naglasiti
anci, ja sam jučer radila cardio shred 13
meni nije bio tako jako težak
nije mi bio ni lagan
meni je nešto teško kad mi je vježba jedva izvediva
teško mi je bilo izvest KB pendulum to swing
mislim, tehnički mi je to teško, pa sam prvo napravila par penduluma i tek onda počela raditi vježbu
danas baš jako dupe osjećam
ja jutros ništa, popodne ću KB 12, a možda i još nešto
žao mi je da je sunčano jer to znači će netko morati izvesti djecu van![]()
betty![]()
ovde i dalje puse ko ludo, nista od trcanja a danas ionako imam grupni ...![]()
Mb, ma samo se pusti da te nosi i vec imas brzinu 25 m/s![]()
Ako malo potrcis, za po sata si u Dubrovniku![]()