Stranica 83 od 126 PrviPrvi ... 3373818283848593 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,101 do 4,150 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A joj vikki, sasa :hug:
    Ginger bravooo ides naprijed.
    Danci super za goste, ja sam isto gustala u pravom slavonskom svecarskom rucku.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 14.03.2015. at 21:26

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj, vikki, pa kud opet? Bas mi je zao. Ne znam sto bih ti savjetovala za sutrasnju utrku :/

Flopi, zasto ne radis Shauna? Imas focus i ovaj novi max 30.
    Nemoj raditi ako ti je bezveze.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uf, sasa, gadno! ja sam ko dvogodisnjakinja oderala pola lica, nije ostao oziljak, mama kaze da me cuvala od sunca to ljeto pa zato. S druge strane, moja cer je jedan dan dosla doma iz vrtica s ogrebotinom na licu, ma crtica samo i evo godinu dana nakon jos uvijek ima oziljak razmisljam da joj to mazem onim kremama protiv oziljaka, al jos uvijek sam prelijena za to. Nadam se da ce kod vas proci bez oziljaka!

Ginget, bravo za zavrsenu prvu fazu!

Danci, moras mi dati recepte za te savijace!

mb, koma za auto, nadam se da ce ga brzo popraviti!

Ja sam danas opet poslije posla spavala

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Anci pa i mislim da cu se prebaciti na nešto drugo
    Odoh sad procitati koju stranicu knjige i leci
    ujutro cu pogledati ove tvoje preporuke, hvala!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf sasa, hug
    M. je tako pred nama jednom pao i udario glavom o radijator, rasjekao se i isto smo išli na hitni kirurški
    na kraju ga nisu šivali nego flasterićem to spojili, sad se više ništa ne vidi (možda nešto sitno ako baš gledaš)

inače je danas zakurio, a maloprije ga presvlačim i vidim - vodene kozice
    sad ne znam šta očekivat s malom, tražim na netu i izgleda da možda dobije a možda i ne

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ajok, tangerina, i kod vas stalno ukrug
    Ja otprije desetak dana malo imam neku sitnu temp., pa malo nemam, pa jedan dan boli grlo, dva dana ne... Cini mi se da svi ovi cesnjaci, djumbiri, med itd. samo kamufliraju virozu/gripu i odgadjaju da ja to fino odradim u par dana i rijesim se :/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Saša meni je jako dobar onaj Remescar u sticku, je malo skuplji ali vrijedi svake lipe.

Mala mi je rasjekla bradu na sanjkanju na ledu, isto tako oko 1 cm, odmah sam joj stavila onaj flaster iz ljekarne i poslije mazala Remescarom, još je relativno svježe (prošlo mjesec i pol) al je skoro nestao. I kod kozica sam im mazala ožiljke, ništa nije ostalo.

Ja inače imam "problem" s ožiljcima, pa čim otpadne krasta prionem redovitom mazanju (ujutro i naveče) i prođu bez problema.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

4-ti dan bez vjezbanja :/
    Stala sam na 7 dan, 2 level, 30ds...
    I sad ne znam dal da se vratim na pocetak ili od kuda da nastavim dalje :/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Apsu jesi i daljebez šećera? ja jesam.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala na podršci cure!
    Tangerina, nemoj se brinuti, koliko je ona stara? Ispod godinu dana? I dojena je? Vjerovatno će, ako i dobije, imati blažu kliničku sliku, a djevojčica je, pa ti je svakako u interesu da ih preboli. Želim vam što manje piknjica!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A joj tang
    mene strah tih kozica, nije imala jos nijedna pa kad krene, ijuuuuuu

Apsu, nastavi dalje

moja malena kaslje pa je bila burna noc....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ginger, najvjerojatnije nece sve tri odjednom vec jedna za drugom. To ti je negdje 6 tjedana
    Sorry, sjetim se odmah sebe i bolovanja od 4 tjedna. Izludila doma, izludila!

Pogledala sam sad novi KB 5 i sad vidim zasto je sasa napisala da je super
    Izgleda tezak. Na Sljeme ipak necemo, mm kaze da je hladno, a i dosli su nam baka i dida na jedan dan pa nam je glupo otici na pola dana van.
    A nadala sam se grahu i velebitskom
    Trcati necu ker slusam vikki i dajem koljenima i tetivama da se odmore :streber:

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci, na to sam i mislila, kad krene - nece biti kraja
    a mogla si i misliti kaj sasi znaci da je super

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Apsu jesi i daljebez šećera? ja jesam.
    Jučer mi je tati bio rođendan pa sam pojela krišku torte. Svi su me blijedo gledali da kako samo krišku ( jer me znaju kakva sam bila), a meni doista nije pasalo više. Čak ne znam ni dal mi je ta kriška pasala. Prošla je ovisnost, sad mogu jesti slatk u normalnim količinama, do tg sam htjela doći i uspjela sam

Što je ona kugla sa kojom vježbate? ( Evo anci ju ima na profilnoj ). Što se radi s tim?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~~~

tangerina, cimavica je imala s 4 god varicele a maza je bio beba jos i nije ih dobio.

sasa nadam se da nece ostati oziljak ~~~~~~~

apsu kugla to je girja, objasnit ce ti cure bolje sta se s tim radi

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Apsu, to je girja ili kettlebell.
    Najpoznatija vjezba s girjom je swing http://www.shapingconcepts.com/blog/...lebell-swings/
    Evo prvi link cisto da vidis kako izgleda.
    A mogu se raditi razne vjezbe, cucnjevi s njom u ruci, razne varijante swinga i u puno vjezb moze sluziti kao uteg.
    Izvrsna stvar za postizanje kondicije i snage!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ajme svasta se jucer izdogadjalo. Vibrice bolesnima i ozlijedjenima, da brzo prodje i bez oziljaka!
    Mb, koma za auto, to mi je najgori nepredvidjeni trosak!
    Ginger, bravo za prvu fazu, i meni se tako cinilo da nikad necu kraju ali druga polovica mi je puno brze prosla.
    Danci i ja bi recepte!

Jucer sam bila u cc1, isla djetetu kupit cipele, na kraju nismo nasli pa sam se istrosila u Zari, ne znam kad sam zadnji put sebi bas kupovala. Ali super sam hlace kupila
    Jucer c3, danas rest.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Apsu, to je girja ili kettlebell.
    Najpoznatija vjezba s girjom je swing http://www.shapingconcepts.com/blog/...lebell-swings/
    Evo prvi link cisto da vidis kako izgleda.
    A mogu se raditi razne vjezbe, cucnjevi s njom u ruci, razne varijante swinga i u puno vjezb moze sluziti kao uteg.
    Izvrsna stvar za postizanje kondicije i snage!
    Fuh! To će još pričekati

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Napravila sam novi KB i stvarno je dobar, slazem se ovaj put sa sasom
    Zuzi me sisa za tri ponavljanja po rundi. No skuzila sam da u RT ja puno vise dizem girju u zrak od nje, to sam vidjela kod Tati, ne znam jel radim krivo. Danci?
    A zuzi samo premjesti girju L-D.

Nema veze za tri repsa, bas je bilo dobro.

No snatchevi su teski, mijenjala sam girju, s 12 na 8.
    Betty, ne mogu vjerovati da si onaj dan mogla napraviti 100,200
    Posljednje uređivanje od Anci : 15.03.2015. at 12:11

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anci, polako, probaj jednom napraviti odredjen br snatceva, npr 50, radi s 8, dok ne osjetis da ti je prelagano. Snatch bi trebao jako dizat HR. Kad sam ih onomad napravila 200 s osmicom, mogla sam jos nastaviti, po tome sam znala da mi treba teza girja. I cak mi je nekako lakse radit sucesivne snatcheve nego u nekom combo-u kao kod zuzi.
    Ja planiram danas taj novi kb trening, strah me svih tih combo-a pogotovo onog pendulum/swing/figure 8, te izmjene su mi teske. Al isto tako mislim da sve sto mi je tesko je dobro za mene

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Napravila sam ga! Onaj prvi combo je ubitacan, krenula sam s 12 i prebacila se na 8 jer ne mogu reverse squat sa 12, nema sanse. Ostalo sam s 12. Bedra su mi gorjela na drugom combou. Super je trening al bas tezak. Na svoju sramotu, najvise sam se mucila sa dizanjem s ledja u cucanj. Izgubila sam gomilu vremena na tome, al nisam htjela odustat, pa ce mozda iduci put bit zericu lakse

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Napravila sam novi KB i stvarno je dobar, slazem se ovaj put sa sasom
    Zuzi me sisa za tri ponavljanja po rundi. No skuzila sam da u RT ja puno vise dizem girju u zrak od nje, to sam vidjela kod Tati, ne znam jel radim krivo. Danci?
    A zuzi samo premjesti girju L-D.
    koliko sam čitala,mislim da su to 2 različita stila,ruski ima kraću putanju i smatra se sigurnijim,kao ne bi trebo ići više od razine ramena...
    a i ako stvarno radiš iz kukova i sa dovoljnom težinom nekako ti ne bi trebo toliko letit visoko (osim ako ju ne dižeš rukama)....
    evo uostalom: http://www.crossfitinvictus.com/must...-swing-debate/
    dakle,vjerojatno se pomažeš malo rukama...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

skulirana, anci pita za russian twist, ne za swing

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma da, za russian twist. Teze je, normalno, kad vise dignes girju nego kad je samo premjestis lijevo desno. Kad je dignes vise, vise osjetis "core" i abse.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anci, a jesu ti noge odignute? I daj mi reci s koliko si ti radila prvi combo u kb#5? A ti, sasa?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

8. Noge kako koji put :D
    Danas su bile dolje, ali cesto su odignute kad radim RT.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aha,pardon čim čitam dizanje visoko u zrak swing mi je prvi na pameti...

oli se twist radi spuštenih nogu,ja sam učila samo sa podignutim...
    pretpostavljam da ako su spuštene noge (što je lakše) onda treba girju dizat više u zrak a ako su u zraku da je dovoljno samo twistat sa strane na stranu...

ja se jedino nekad "švercam" kad idem prebrzo pa mi onda girja jedva dotakne strunjaču,a trebalo bi naravno baš da dotakne lijepo pod....
    (a tu na netu isto ima slika po kojima ispada da ne treba doticati pod)

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Skulirana, i ja tako mislim, visina dizanja ovisi jesu li spustene noge ili ne. Ja ih uvijek dignem pa girju ne dizem visoko. Trudim se da girjom dotaknem pod al ju ne spustam na pod (nesto kao hands release) kao sto zuzi to ponekad radi.
    Cure, girjasice koristite li kredu (magnezij)? Ja bih danas bubreg dala da sam ga imala, ruke su mi mi bile nekako cudnovato suhe (mozda od deterdzenta, jer sam netom prije prala sudje) i snatch mi je bio kilav zbog toga. Ako koristite, koji preporucujete?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam prvu i trecu radila sa 8, drugu i cetvrtu sa 12. Ja sve sto je overhead radim sa 8. Prvo jer mi je stvarno previse 12 kila, a drugo sto mislim da je opasno jer moja kilava lijeva ruka se ne moze do kraja izravnati i bojim se da bi se mogla puknuti po glavi. Russian radim uvijek s odignutim nogama i spustan girju do kraja na pod. Ne znam koliko ju visoko dizem, nisam na to nikad obracala paznju. I ja kbell radim u rukavicama jer me previse nazulja inace.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

potpisujem ovo za 8kg i overhead, lijeva mi je puno jača i mogu po koje ponavljanje ali desna nema šanse...i ne želim se zahebavat, a moji zglobići stvarno nisu napravljeni za više/teže....ajde mooožda swing i deadlift sa 16kg ali za ovo 2go radije imam barbell,nije to prava namjena/uporaba girje...

i meni su ruke užasno isušene od pranja,stalno se moram trackat kremama jer su u protivnom hrapave,brrrr....a bez rukavica ne smijem ni pogledat girje...a što ti ne bi talk/puder neki pomogo?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 15.03.2015. at 19:25

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa uopce nemam djecjeg pudera doma, nisam to nikad koristila. Za girju sam s vise strana cula da je bolje bez rukavica ako se moze. Ja inace mogu, nemam neke njezne rucice, tesko dobijam zuljeve. Al danas mi je bas bilo koma. I najvise mi je smetalo sto mi se nekako ljepila girja za ruku, pa mi snatch nije bio smooth. Na cossfitu sam uredno mazala ruke kredom za svaku vjezbu s gripom. Sad ne znam dal da uzmem kredu ili onaj magnezij u tubi (taj nam se na crossfitu zastopao, ne zelim da mi se to dogodi, a s druge strane mi se cini prakticniji od krede).

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam trcala veceras. Zeljela sam testirat koliko mogu istrcat za sat vremena. Rezultat je ravno 9 km. Ok je al mogla sam i bolje. Bilo mi je tesko, obukla sam se krivo pa mi je bilo vruce, nos mi je curio a nisam imala maramice i slusalice su mi stalno ispadale jer mi je traka za kosu ostala u autu ....

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja w11.
    Težak je.
    Pogotovo one neke kombinacije skleka i torture tube (to odradim kao običan sklek), i ono kad se sukcesivno spuštaš i dižeš u i iz skleka i istovremeno skupljaš i širiš ruke (a je mi opis).
    Ostalo je teško, ali izvedivo.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja danas odmaram, nismo bili doma...
    Sutra nadam se wo5

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam danas ipak otišla na utrku. Bila sam skroz ok kad sam se probudila, a i malome je pala temperatura. Usporilo je malo usko grlo na startu pa je trebalo malo i hodati, ali bilo je na kraju nešto ispod 27 minuta po pulsmetru. Endomondo je zaštekao, pokazao samo prvi kilometar, jedva čekam da se počastim kakvim dobrim satom, baš mi idu na živce te aplikacije koje se zblesiraju kad ih najviše trebaš.

MB, bravo, dobra kilometraža, a i pejs, to je oko 6:39.
    Apsu, bravo za kontrolu nad slatkim! Po meni je bit u tome, da si možeš priuštiti desert, ali bez pretjerivanja i onda još lošeg osjećanja zbog toga!
    RT i ja mogu s 8 (ajde da nešto mogu s girjom što i vi :D), s više nisam ni probala. To mi je omiljena vježba za core.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo, vikki, super si mi
    Dan je bio prekrasan za trcanje! Mi smo bili opet s djecom na kosarci, sad su se bas zagrijale za to. Jedino nijedna ne zeli mene za para u igri
    Meni je to sve bas fora i zabavno, jedino bas nisam precizna u gadjanju kosa.

Mb, odlicno, 9 km!!! To je rekord, jelda? I brzina ti je stvarno super! Ja cu ovaj tjedan isto malo produziti rutu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja wo6
    neke vježbe su izazovne, ali sve se može, osim supermans sa utezima, ne mogu dignut ruke ali ni mm od poda, pa radim bez utega

cubana, torture tube zvuči fantastično

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Je, baš je bilo dobro, isto sam se ko i MB previše obukla, dva duga rukava, ali to je kratka staza pa sam preživjela. MB, kad ti je vruće, skineš jedan sloj i svežeš oko struka (na utrci je to problem zbog startnog broja, mada se sad vrijeme mjeri čipovima pa valjda nije bitno vidi li se broj ili ne :/).
    Anci, super za cure (ni ja nisam nikad bila precizna u gađanju koša :brukica.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mm je danas trcao u kratkim hlacama prvi put nakon jeseni. Kaze da se osjeca preporodjen bez tajica

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

vjerujem mu. Ja još ni nemam prave tajice za trčanje (duge, zimske), nego trčim u nekim indoor fitness koje su užasno vruće, a nemaju ni džepove. Nikako da ih kupim, tu su mi preskupe (ono što vrijedi), a frka me uzimati preko web shopova i zbog veličine i zbog materijala. Mislim da ću ovih dana do H&M-a, imali su nekih ok modela, ali nisam dosad probala.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vikki danas je bilo odlicnih tajica na fitness danima na Velesajmu.ja kupila neke munjene skroz. Neka petrolej zelena i na jednom boku kao da je neko dijete prolilo vodene boje ...meni mrak!!! Firma Frenetic iz Slo prodaje; kazu da ce usjoro bit na cro webshopu.
    Vrhunski je materijal.

na mojima pise sa strane this is my frenetic hour - workout

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eh da bilo vam je girji na popustima ma svasta nesto

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ovo je za Danci,nabasah na ovu Ruskinju trazeci inspiraciju za TRX: https://www.youtube.com/watch?v=N8ja823NT-g
    ja sam dobila neke ideje,ne mogu ni blizu sve ove plank egzibicije izvodit ali provat ću....

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili, trebale bi biti bas za trcanje, dry fit s posebnim materijalom na mjestima gdje se skuplja i isparava znoj (na straznjoj strani koljena i u dnu ledja) i da imaju dzepic na straznjoj strani, a i jedan naprijed. Proguglat cu, hvala ti

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vikki bravo za utrku!
    Ma skinila bi se ja al imala sam onu torbicu oko ruke za mob pa bi morala sve montirat ponovo a slusalice su me ionako zezale. Na kraju sam se raskopcala i zavezala krajeve jakne da ne lamataju oko mene
    Izgledala sam smijesno

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jutros 5-minutni #26 i power yoga #12

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mene boli rame
    Valjda od snatcha.

Jutros cardio shred 10.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jel te zabolilo prije ili nakon cardio shreda 10?
    jer sam ja baš na tom cardio shredu svojedobno udesila rame, na onom one arm plank jumpu
    odtad više nisam radila tu vježbu, kad je na redu, radim obični plank jump, užasno me strah da ga opet ne udesim

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa nije pomogao :D

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mene je tada bolilo samo u određenim pokretima/pozama
    npr. side plank nisam nikako mogla napraviti, u MC me isto bolilo, al recimo u skleku i snatchu me uopće nije bolilo

ja jutros imam lagani muskulfiber po cijelom tijelu, joj divan mi je taj osjećaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •