Dakle, planiram se iskazati za blagdane i napraviti pašticadu (prvi put u životu)
Našla sam recept koji mi se čini dobar, u njemu piše da se goveđa ruža treba prvo ispeći na tavi, a onda ubaciti u pećnicu na lagano pečenje/kuhanje u umaku oko 3 sata.
Mogu li presjeći ta 3 sata tako da ubacim umak i ispečenu ružu u ekspres lonac, i onda kasnije samo završim?
Nemojte se smijati ako sam postavila glupo pitanje, totalna sam neznalica kad su ovakve delikatese u pitanjuNekako mislim da ću sa ekspresom dobiti savršenu mekanu teksturu, a skratit ću si muke s dugotrajnim pečenjem. Tnx !



Nekako mislim da ću sa ekspresom dobiti savršenu mekanu teksturu, a skratit ću si muke s dugotrajnim pečenjem. Tnx !
Odgovori s citatom
ja sam dan prije je spikovala i ostavila u kvasini. Sutra sam 2 velike kapule na sitno narezala i cijeli komad mesa dinstala dok kapula ne potamni,zatim sam dodala ostale sastojke mrkvu,selen... (neznam napamet sve Šta ide jer pišem s moba nije recept kraj mene ) kuhala sat vremena, na ko 1 sata sam meso izrezala na fete i kuhala još nekih pola sata. To je onako ukratko ako te zanimaju detalji reci pa ću ti napisat.
, a još i njoke ako radim, jaoooo, gladna sam!

, poduplam količinu šljiva i meda, a povećam i vino (prošek), ajme, mljac.

). Nekad žlicu meda, nekad crno vino, ovisi šta imam doma...
, baš mi je žao što je više nema na forumu...
