-
Mislim da baš i nema jedinstvenog recepta za pašticadu. Ja stavljam obično crno vino. (da imam prošeka kao što nemam sigurno ga ne bih trošila za kuhanje)
Ja radim po receptu iz knjige "Jela od mesa" koju su napisale one tetice iz Podravkine kuhinje. Radim sa lažnim biftekom, špikam ga pancetom i češnjakom, prepečem, dodam puno povrća - mrkvu, luk, celer i pirjam, u nekom trenu se dodaje vino i suhe šljive i onda se povrće pasira a meso reže na šnite i prokuhava u umaku.
Moje prijateljice Dalmatinke se šprdaju iz moje pašticade i zovu je "kontinentalna pašticada", njihove su pašticade puno drugačije, umak je rjeđi, stavljaju luk špikan klinčićima, a koriste i neke druge komade mesa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma