gle, ja ti ovako gledam na to.
slažem se sa seni. i uvjerena sam da su naše cure u nekoj drugoj obitelji da se ne bi tako ponašale. za tvoju pretpostavljam, za svoju znamnpr da je prvi put kad je počela urlat/cendrat/tantrumirati dobila čepu iza uha, recimo. što nije tako rijetko, da se razumijemo. iako mi mislimo da je rijetko. odjednom više ne bi bila zahtjevno dijete.
ili, nećemo u ekstreme, znam da seni nije mislila na čepu. recimo, ovo što kaže beti, da ti je to skroz neprihvatljivo.
recimo, meni tantrumi, bacanje, cendranje naravno nisu poželjno ponašanje, al ne mogu reć da su mi skroz,100 posto neprihvatljivi.
šta ja znam, oni bogati amerikanci ili japanci plaćaju da bi mogli u nekoj sobi razbijati pjate, lupati se s jastucima.
ono, nekako i razumijem, kao izbacivanje frustracije na najjače. to je i mimi odgovor, ja stvarno mislim da, za razliku od roditelja im, njima to nije štetno :D
a sve ono što mi je skroz neprihvatljivo, to ipak na kraju poštuju.
plus na to dodaš karakter i voila.
imaš one koje su easy going i ove koji su zahebani.

npr da je prvi put kad je počela urlat/cendrat/tantrumirati dobila čepu iza uha, recimo. što nije tako rijetko, da se razumijemo. iako mi mislimo da je rijetko. odjednom više ne bi bila zahtjevno dijete.
Odgovori s citatom