da li vi dopustate da vam clanovi rodbine ljube bebu?
moja beba ima malo vise od 1 mj. 100 puta sam rekla da se beba ne ljubi u ruke jer ih stavlja u usta. to sam uspjela i vise ih ne ljube u rukice, ali ih drze za ruke.... isto tako, uspjela sam da se bebu ne ljubi u lice. u glavu ok...ali ja ne znam jesu li to hormoni ili ja nisam normalna i jasno mi je da to radi od dragosti i jer voli bebu, ali baka ljubi bebu..kad je drzi svakih 1 minutu. meni je ok da je poljubi u glavicu 1 put u recimo 2 dana, a ne kad je drzi da je 10 puta poljubi. to je "posao" od mame i tate. i onda kad beba place,ja kazem dajte mi je, jer zelim utjesit i umirit svoju bebu, a ona mi odgovori kao ona ce, nije njoj tesko, ok, nek se ja odmorim i tako..i onda pocne bebu ljubit po glavici i vratu cmakat da se beba umiri. meni to jako smeta.
i rekla sam da mi smeta, da je ni ja i mm ne ljubimo tako a ona je rekla da bas zato beba nju tako voli i smije joj se( istina, svaki put kad joj prica, beba se nasmije, samo njoj se smije ) jer je njezna prema njoj..
ma mene to ljuti. imam osjecaj da se moram natjecat za ljubav svog djeteta. dijete je sretno jer ima tooooooliko ljudi koji je vole pa se pitam jel problem u meni. ja zelim da dijete osjeca da sam ja mama i da imamo povezanost kakvu sam zamisljala da imaju mame i bebe i bopjim se da uz toliko paznje i ljubavi koje dobiva od bake, da se ja moram natjecat s njom...da li sam u krivu. naime, mi sa bakom zivimo, ona nam dosta pomaze i nemam ja nikakvih losih komentara o njoj,stvarno je dobra zena i jako pomaze oko kuc poslova i sl,zapravo ona samo i radi po kuci, ja jos ne stignem nista, ali oko beba zelim sve ja sama! a ok mi je da ona uzme bebu da je nosi 15 min ali smeta mi sto je pritom ljubi....jesam ja jos pod utjecajem hormona ili ima jos nekih koji se ovako osjecaju?