Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Klaićeva - provokacija mlijeka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Klaićeva - provokacija mlijeka

Pozdrav,

naručeni smo u Klaićevu na provokaciju mlijeka budući da djetetu sada alergološki testovi više ne pokazuju alergiju.
    Može li mi netko objasniti proceduru?
    Dolazi li se u bolnicu jedan ili dva dana? uvode li djetetu braunilu prije isprobavanja mlijeka?

Unaprije hvala.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo ti tema

http://forum.roda.hr/threads/60438-T...vljim-mlijekom
    tu imaš i moje iskustvo, mada ja nisam bila s klinkom već doma s sisavcem

ide se na dva dana, ali u većini slučajeva se prvi dan ide doma popodne, pa se dođe drugo jutro izjutra, to je pod ujetom da je sve donekle ok, ak nije onda ostave prek noći u bolnici
    uvodi se brumila, samo radi predostožnosti, u slučaju da se hitno treba dat lijek.

kolko je dete staro?, i kaj ste sdo sad koristili za zamjenu mlijeka?

na testiranju je imala malo više od 4.5 godine
    uglavnom moja je stavlno dobijala osipe, pa smo mlijeko uveli tek godinu i nešto iza tog testiranja,( ako nisam napomenula u tom trenutku joj je mlijeko bilo +0.35, a tek kad više nije dobijala osipe joj je spalo na čistu 0) i to prvo kaj kozje mlijkeo, pa fermentirano kravlje, sad pije mlijeko bez problema

usput jel idete na provokaciju kod alergologa ili gastriča?

pitaj ak te kaj zanima????
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.11.2015. at 11:50

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Prvi dan dosli, dobili krevet, uveli braunilu, mlijeko davali u malim dozama i svako malo povecavali dozu. Obzirom da nije bilo reakcije navecer pusteni doma na spavanje i drugo jutro dosli natrag u bolnicu kada je morao pojesti konkretan mlijecni obrok - cokolino s 2dcl mlijeka. Cekali do negdje 15h i kako nije bilo reakcije pusteni doma.
    Receno nam da je bila bilokakva reakcija da bi morao ostati spavati u bolnici preko noci da ga prate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •