evo, možda te ova moja priča motivira
a moram priznati, mene je motivirala ova tema (vježbačice su mi, onako, neka druga, nedostižna kategorija, malo ćirnem pa odustanem kad pročitam što sve mogu, ko će to ikad stići :D)
jučer je mene moja m natjerala na kućno skakutanje, toliko da sam bila mokra, nakon ne znam koliko vremena
prvo, radila sam s njom trening snage sa njenog treninga. majko moja. kao prvo, ta mala je - zvijer
ubila me. ona 50 marinaca, ja jedva 10, ona u onom nekakvom planku stoji i stoji i stoji, ja kao prvo skroz krivo stojim, s guzicom gore, i kao mogu ja to. onda kad mi je pokazala kako treba. jedva 10 sec izdržala. onda isto to, samo sa strane - to nisam uopće mogla. onda isto to samo na leđima, to nisam uopće mogla.
sklekovi. ova ne staje, ja onih ženskih jedva 10.
i sve tako. pol sata je trajalo. ajde, trbušnjake još nekako.
uglavnom, i ona i j, koji se priključio, i koji je isto kao neki vanzemaljac, ne znam šta im je koliko te snage imaju, su me tako zahebavali da sam ko mrtvac neki, da sam odlučila da to ne može tako.
onda, nakon toga, me još natjerala da s njom plešem na
ovo , znači u youtube staviš just dance (just dance 2017, just dance 2016...) i imaš sto linkova s plesnim pokretima koje moraš pratiti.
đizs. i tu sam totalno umrla i završila kao predmet ismijavanja.
e, neš majci više, ako me kile ne mogu motivirati, a bome ova bezobrazna dječurlija mogu.
ok, to sam tako rekla ne znam koliko puta u životu, al ovaj puta...