Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 50 of 189

Thread: gdje je ona tema sa receptima za klince da si podgriju prije škole?

  1. #1

    Default gdje je ona tema sa receptima za klince da si podgriju prije škole?

    bila je tema Peterlin!!!!!(zašto tu nema taganja? )
    sa receptima
    fina, jednostavna jela
    koje klinci samo drugi dan podgriju u mikrovalki
    ne mogu naći
    pomagajte drugovi

  2. #2
    Cubana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    East end
    Posts
    6,747

  3. #3
    Cathy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    8,461

  4. #4
    Cubana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    East end
    Posts
    6,747

    Default

    Btw... Meni se upravo kuha mongolska govedina. Rizu sam skuhala uz kavu prije posla.
    Slow cooker je izum stoljeća [emoji16]

  5. #5
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Zar se ne može sve podgrijati u mikrovalnoj ?! Osim onoga što inače izbjegavaš podgrijavati (krumpir, špinat, gljive ..)

  6. #6
    Cubana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    East end
    Posts
    6,747

    Default

    Ja i to podgrijavam. Sve podgrijavam u mikrovalnoj.

  7. #7
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Pa dobro, ja to ne podgrijavam općenito (tko zna zašto, bit će da sam pročitala u Praktičnoj ženi 1978 da se ne podgrijava) ali inače mi je mikrovalna super jer možeš zagrijati stvari tipa pohano meso ili faširanci i svi prilozi, tako da se znači može podgrijati sve već pripremljena tjestenina u umaku, rižoto, ..

  8. #8
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    Quote Originally Posted by Cubana View Post
    Btw... Meni se upravo kuha mongolska govedina. Rizu sam skuhala uz kavu prije posla.
    Slow cooker je izum stoljeća [emoji16]
    daj recept, imam neke goste pa razmisljam o onoj svinji koja se dugo pece, a mozda i govedo nije lose

  9. #9

    Default

    ma zadnje vrijeme vrtim paštu na sto načina
    sad bih nešto drugo
    znači treba biti fino
    ne previše nezdravo
    a jednostavno da ja lijena to mogu večeras pripremiti u 2 sata kad se vratim s dela

  10. #10
    Cubana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    East end
    Posts
    6,747

    Default

    Quote Originally Posted by spajalica View Post
    daj recept, imam neke goste pa razmisljam o onoj svinji koja se dugo pece, a mozda i govedo nije lose
    https://therecipecritic.com/2015/08/...ongolian-beef/

  11. #11
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    pa evo, napravi pileći curry s rižom. Ili npr. pileći file od karabatka sa mrkvom i graškom + kuskus kao prilog.

  12. #12

    Default

    meni trebaju recepti
    molim lijepo

  13. #13
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    1 luk nasjeckaš u sjeckalici i popržiš ga na malo ulja, posipaš s malo curryja dodaš 1 paket pilećeg filea nasjeckanog na kockice, popržiš posoliš dodaš još malo curryja, malo to pirjaš, zaliješ sa jednom konzervom nasjeckanog paradajza iz DM-a i kuhaš neko vrijeme. Po želji možeš na kraju dodati malo vrhnja za kuhanje, a još bolje kokosovog mlijeka ako ga imaš. Skuhaš 1 vrećicu riže, pa djetetu u posudu staviš rižu i curry sve spremno za podgrijavanje. Očistiš i pripremiš i zelenu salatu na koju će dijete zaboraviti.

    Pileće karabatke dobro zapečeš na vrlo malo ulja, na to dodaš luka i mrkve, sve narezano u sjeckalici, poklopiš i smanjiš vatru pa lagano pirjaš, na kraju dodaš konzervicu graška , ev. žličicu brašna da zagusti, malo paradajza iz tube. Pripremiš kuskus, opet sve stviš u posudu, ne zaboravi salatu.

  14. #14
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    ma zadnje vrijeme vrtim paštu na sto načina
    sad bih nešto drugo
    znači treba biti fino
    ne previše nezdravo
    a jednostavno da ja lijena to mogu večeras pripremiti u 2 sata kad se vratim s dela
    aleks, voli li variva? mi bar tri dana u tjednu jedemo varivo
    brzo se sprema, može stajati u frižideru par dana i lako se podgrije
    jučer sam radila varivo od graška i mrkve, danas od leće, sutra ćemo ribu, a prekosutra ričet (grah, ječam, dodamo više vrsta povrća)

    edit - ako hoćeš koji recept od ovog, napišem ti
    Last edited by n.grace; 30.01.2018 at 11:57.

  15. #15
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    Quote Originally Posted by Mima View Post
    Očistiš i pripremiš i zelenu salatu na koju će dijete zaboraviti.

  16. #16

    Default

    milsm da ću ja večeras napraviti leću
    mm baš ne obožava, al što ću mu ja
    ali tu mi ide krumpir pa baš nisam luda za podgrijavanjem

  17. #17
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Ja isto ostavljam variva - grah, slanutak, leću, jučer recimo piletinu s porilukom i slanutkom, pa onda poriluk po receptu s foruma (popržim pileće karabatke, dodam gore sjeckani poriluk i ribanu mrkvu, zalijem tekućinom, kuham, na kraju gusnem s malo zobenih pahuljica), pa onda prokulice varivo .. opet, ima nekih variva koja ne volim podgrijavati jer mi nisu fina (karfiol, tikvice) - to onda kuhamo kad se može odmah jesti.

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by Mima View Post
    Očistiš i pripremiš i zelenu salatu na koju će dijete zaboraviti.
    .

  19. #19

    Default

    nemam ja pojma što je curry, a nemam ni kokosovo mlijeko ni paradajz iz dm

    al ova piletina mi zvuči ok
    s graškom
    možda to napravim

    kako ide piletina sa slanutkom?

  20. #20
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    nemam ja pojma što je curry, a nemam ni kokosovo mlijeko ni paradajz iz dm

    al ova piletina mi zvuči ok
    s graškom
    možda to napravim

    kako ide piletina sa slanutkom?
    curry ti je začin, kupi ga u dm-u, jako je fin i zdrav, na bazi kurkume

  21. #21
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    s slanutkom idee sve

  22. #22
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    milsm da ću ja večeras napraviti leću
    mm baš ne obožava, al što ću mu ja
    ali tu mi ide krumpir pa baš nisam luda za podgrijavanjem
    ne treba ti krumpir u leći, možeš zgusnuti s malo zobenih pahuljica
    ja nikad ne stavljam krumpir, probaj

  23. #23
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Apsolutno, samo ja koristim slanutak iz dm-a pa ne znam bi li to napisala. Uglavnom, popržiš kockice pilećeg filea, dodaš poriluk, zaliješ vodom i dodaš kocku (iz dm-a) i kad se sve skuha ubaciš slanutak. I malo vrhnja za kuhanje.

  24. #24
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    nama je super varivo od poriluka i slanutka, bez mesa, vidjeli kod Jamiea Olivera

  25. #25
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Da, i to sam kuhala godinama, pa počela raditi s mesom, stalno tako modificiram ista jela i vrtim u krug

  26. #26
    Osoblje foruma čokolada's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,094

    Default

    Meni je u nedjelju ostalo pečene piletine pa sam je navečer nasjeckala, dodala par nasjeckanih svježih paprika, paketić cherry rajčica, malo kiselih krastavaca, par kuhanih jaja i sve to pomiješala s kuskusom kao hladnu salatu. Cure su sutra to "zamastile" s malo vrhnja i majoneze.

  27. #27
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Ja isto nekad napravim salatu od kuskusa - paradajz, masline, slanutak, može i paprika, dodam maslinovo ulje. Ili napravim umak od povrća (npr. tikvica, patlidžana) sa kuskusom.

  28. #28
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    takva salata je nama super i s kuhanom smeđom rižom, a i ječmom
    u nedjelju je mm napravio smeđu rižu (a tako radi i heljdu) s maslinovim (ili bučinim) uljem, lukom i češnjakom, limunovim sokom, kurkumom i još unutra ubacio jedne zelene mahune

  29. #29

    Default

    Quote Originally Posted by n.grace View Post
    nama je super varivo od poriluka i slanutka, bez mesa, vidjeli kod Jamiea Olivera
    ja imam averziju prema poriluku
    al daj recept
    po mogućnosti bez egzotičnih sastojaka :D

  30. #30
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,702

    Default

    Gusta juha od crvene leće - staviš kuhati leću, korjenasto povrće, luk , češnjak, maslinovo ulje, staviš i temeljca iz frizera ak imaš , začiniš, dodaš konzervu pelata i kad je skuhano, zblendaš štapnim mikserom (ja ne stavljam puno začina - sol, papar, crvena paprika, ev još kurkumu ili curry). To je nekakva brzinska varijanta juhe od crvene leće na koju smo se mi navukli na izletu u Istanbul.

  31. #31
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Ja sad slanutak radim ovako:

    2 staklenke slanutka iz DM-a (zašto, zato što mi se ne kuha slanutak jer mi se sto puta dogodilo da ostane tvrd i nakon sati kuhanja, a slanutak iz dm-a mi je neusporedivo bolji od konzervi kojih ima po dućanima)
    1 luk 2-3 čena češnjaka 2 mrkve sameljem u sjeckalici, stavim na maslinovo ulje i pirjam
    ubacim slanutke zajedno s tekućinom, ev. malo razrjedim vodom, kad zakuha ubacim kocku (iz dm-a)
    kad kuha neko vrijeme odvojim dio u sjeckalicu i izmiksa, vratim u posudu, opet prokuham
    sa strane skuham sitnu tjesteninu (barila mini pipete) i ubacim u varivo
    super je posipati parmezanom

  32. #32
    Angie75's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    6,865

    Default

    Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    nemam ja pojma što je curry, a nemam ni kokosovo mlijeko ni paradajz iz dm
    curry je prefin a da ga ne bi upoznala

    mješavina začina, baza je kurkuma, može biti više ili manje ljutkast

    ja piletinu s curryjem radim stalno, jer je svi obožavaju, samo ne radim s paradajzom nego s vrhnjem za kuhanje. prilog basmati riža. To ti je hit svima.

  33. #33
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    ja imam averziju prema poriluku
    al daj recept
    po mogućnosti bez egzotičnih sastojaka :D
    ne može biti jednostavnije: poriluk dobro opereš, narežeš na komadiće i propirjaš na malo maslinovog ulja, dodaš konzervu (ili više, kako voliš) ocijeđenog slanutka, podliješ vodom, začiniš solju i paprom i prokuhaš, zatim kad ugasiš vatru malo prođeš sa štapnim mikserom da se zgusne i to je to

  34. #34

  35. #35
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Jamiejev recept je kod mene evoluirao i razmnožio se na dva recepta.

  36. #36

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    zagreb
    Posts
    2,822

    Default

    moj prije škole u mikrovalnoj podgrijava sve
    ovaj tjedan na meniju su mu juha s rezancima i lešo meso, pileći gulaš, tjestenina bolonjez, varivo od leće sa suhim mesom
    nijedno od ovih jela (osim juhe) nisam kuhala dulje od 45min (u express loncu)
    i sve je na žlicu osim bolonjeza

  37. #37
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    ne može biti jednostavnije: poriluk dobro opereš, narežeš na komadiće i propirjaš na malo maslinovog ulja, dodaš konzervu (ili više, kako voliš) ocijeđenog slanutka, podliješ vodom, začiniš solju i paprom i prokuhaš, zatim kad ugasiš vatru malo prođeš sa štapnim mikserom da se zgusne i to je to
    a ja znam dodati i malo pancete
    Last edited by spajalica; 30.01.2018 at 12:50.

  38. #38
    Cathy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    8,461

    Default

    Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    curry je prefin a da ga ne bi upoznala

    mješavina začina, baza je kurkuma, može biti više ili manje ljutkast

    ja piletinu s curryjem radim stalno, jer je svi obožavaju, samo ne radim s paradajzom nego s vrhnjem za kuhanje. prilog basmati riža. To ti je hit svima.
    O ukusima se ne raspravlja.
    Ja ga recimo podnosim samo u punjenim jajima, u saftovima mi je odvratan.

  39. #39
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    Quote Originally Posted by n.grace View Post
    ne može biti jednostavnije: poriluk dobro opereš, narežeš na komadiće i propirjaš na malo maslinovog ulja, dodaš konzervu (ili više, kako voliš) ocijeđenog slanutka, podliješ vodom, začiniš solju i paprom i prokuhaš, zatim kad ugasiš vatru malo prođeš sa štapnim mikserom da se zgusne i to je to
    o pa ovo bih možda i uspjela podvalit djeci ako bih dobro izmiksala poriluk

    svi su mi recepti koje ste stavili divni, a poriluk nisam puno jela ove zime, baš ću navalit

    inače, mi od variva volimo i neku kombinaciju koju je smislio mm, ima ona mješavina orzo-pir-riža, pa ju on skuha sa smrznutim bobom i/ili graškom, znači isto se prvo pirja na ulju sitno nasjeckan lu i korjenasto povrće, onda se skuha sve to ostalo i na kraju ubaci svježe nasjeckanog peršina (češće direkt u naše tanjure, tko želi)

  40. #40
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    S porilukom mi je najdraži recept ono što je neka žena s foruma (možda još apricot?) jela kod Leonarde Boban pa je 'skinila' recept - poprži 2xbatak+karabatak na malo ulja, pa gore staviš hrpu poriluka i mrkve (sjeckane u sjeckalici) i onda pustiš da povene, zaliješ vodom, kuhaš i na kraju zgusneš sa zobenim pahuljicama. Ja radim i varivo od poriluka i bundeve.

  41. #41
    n.grace's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,993

    Default

    ako niste probale, kelj i bundeva su odlične u varivu

  42. #42
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Eh, sve ste već pobrojale...

    Evo mog ovotjednog jelovnika:
    U subotu me nije bilo doma, pa sam ekipi skuhala domaću juhu od telećeg rebra i spohala pileće bijelo meso (to može stajati i uredno se grije u mikrovalnoj). Uz to su si otvorili konzervu meksičkog miksa, sami su napravili salatu od matovilca s bučinim uljem, a kuhano meso s rebra je ostalo meni za salatu (kuhano meso + malo ljutike + kuruza iz konzerve + bučino ulje + balsamico + sol i papar = mljac)

    U nedjelju - juha od gljiva (zlatni šampinjoni - ako ostaje za idući dan, ne stavljam krumpir nego hajdinsku hašu), pečeni picek (nemam mašte, to je mm dovukao iz dućana), krumpir na ploške pečen u woku, cikla

    Jučer - pečeni prsni vršci, rižoto s povrćem (skuham u ekspres loncu sve zajedno: prodinstam luk, papriku, malo paradajza u tubi i šalicu riže, dodam začine (po želji crvena paprika, curry, papar, lovor...) i 2-3 šalice vode) U ekspres loncu ovo je gotovo za 7,5 minuta.

    Danas - poriluk, klasično varivo s krumpirom i komadom suhog mesa (ja to ne volim i smrdila mi je cijela kuća, ali moji muški obožavaju) i pečeni prsni vršak

    Sutra - svekrva je najavila skuhati paštu fažol, a dečki će sami skuhati kobasice.

    Četvrtak - lešada (kelj, krumpir, mrkva) i pileće bijelo meso na naglo, sa curryjem - moj mlađi sin bi se zajeo u tome

    Petak - eh, neka riba... Imala sam prošli petak oslića a la bakalar, a sad bi mogla uzeti pastrve, a uz to njoke u umaku od batata (nikakva mudrost, skuha se batat ko krumpir u slanoj vodi i zgnječi viljuškom, u to se ubaci češnjak i maslinovo ulje, pa unutra frk skuhanu tjesteninu ili njoke ili krumpir na kocke (kuhan odvojeno, da se ne raspadne).

    Joj, zaboravih da imam veliki debeli karfiJol u špajzi. Budem ja to skuhala, pa gratinirala (dobro se ocijedi, rasporedi u kaserolu namazanu uljem, pospe prezlima, zalije umakom od čašice kiselog vrhnja, soli i 2 jaja, pa opet malo prezla gore i ribani sir). To se zapeče dok ne porumeni. Moj stariji to obožava, a ne voli baš batat, pa će to biti isti dan, tako da za svakoga bude ponešto.

    * * *
    Da umjesto karfiola imam brokulu, skuhala bih u istom loncu brokulu rastrganu na cvjetiće i bezglutensko tijesto, pa to začinila maslinovim uljem, granuliranim češnjakom i ribanim sirom. To dobro podnosi stajanje do drugog dana.

    Od variva - moji bi se udavili u leći, grašku s noklicama, svim varijantama graha, kelj isto vole ali to mi je prazno, pa to obično kuham subotom dok su doma i mogu jesti kad god se sjete...

    Uobičajena jela za subotu su mi francuski krumpir, pileća jetrica na venecijanski (s kolutima luka) s palentom, razne svježe lisnate salate, riblja jela, morski plodovi i slično.

    I da - zaboravih gulaš, paprikaš i bolonjez - sva ta jela moji sinovi obožavaju, a brzo su gotova (pogotovo u ekspres loncu) i odlično podnose stajanje do drugog dana.

  43. #43
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    mi kad imamo brokule i karfiola ide ili u juhu, ili lešo na salatu

  44. #44
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Zaboravih spomenuti bob od mahunarki - mljac, ali oko toga obično tražim pomoć ekipe za guljenje kožice. Isto skuhamo tjesteninu, pa na nju frk pesto od boba, peršina, češnjaka, maslinovog ulja i mljevenog papra. Mmmmm, kako sam gladna....

    Dahl ste spomenule, a još može i fantazija iz iste vreće (talijanska mješavina mahunarki i žitarica). Joj, da, ričet je prva liga...uz to komadić suhog mesa i eto brzog ručka. A dok mi se žuri, kuham varivo od graha ili slanutka iz konzerve, sa svježim povrćem ili žlicom ajvara vlastite izrade - to je gotovo u tren oka jer je povrće već kuhano. A leća je brzo gotova i suha, to mi je uobičajeno kad ne znam što kuhati... Unutra stavljam krumpir samo ako nema dovoljno leće da se svi najedu. Kuham to bez zaprške, samo na kraju dodam zobene pahuljice.

    Moja svekrva često kuha zelje (kiselo s grahom, slatko s paradajzom, krpice sa zeljem....) a ne može toga skuhati 1 tanjur, pa jednom tjedno mi dobijemo 3/4 njezinog ručka. Zauzvrat ona dobije našu domaću juhu (jer isto joj se ne isplati kuhati 1 tanjur), kolače, pohance, faširance, teletinu u crvenom umaku, svinjski lungić u umaku od šampinjona... ma ima hrane razne. Nije to problem i ne uzme puno vremena. Ali treba imati dooobru tavu, ekspres lonac, ribež, štapni mikser (nezamjenjiv za krem juhe, recimo od tikvica, brokule, šparoga, mrkve...) i to je to.

    Mene spašava dobro opskrbljena špajza u kojoj je zimnica. Ako nema salate, moji sinovi navale na kisele krastavce ili ciklu (nemam više cikle, pojelo se), filete paprika i slično. Ako me nema doma, skuhat će tijesto i otvoriti staklenku domaćeg đuveđa ili ciganski grah (isto je već gotov, mislim da smo došli do zadnje staklenke, hehehe...) A u škrinji je kuhana šunka, pa ako netko želi jesti meso, može uvijek odlediti to ili češnjovke.

    Imam isto i backup zalihu konzervi (ribljih - sardine, tunjevina i ostalih - pašteta od guščjih jetara) za gladne, tako da se mm zeza da bi mi imali 3 mjeseca što jesti da slučajno dođe potop, hehehe... ali bojim se da je to optimistična procjena. Imamo mi doma dobre jelce, a ni on nije izuzet.

  45. #45
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,702

    Default

    Peterlin, gdje si kupila paštetu od guščjih jetara?

  46. #46
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by NanoiBeba View Post
    Peterlin, gdje si kupila paštetu od guščjih jetara?
    Hrvatski proizvod (Eko Farma 2014, Kutina), dobila na poklon od kolege...ovakva: https://hr-hr.facebook.com/531950596...824374/?type=3
    Last edited by Peterlin; 30.01.2018 at 14:17.

  47. #47
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,653

    Default

    čitam li, čitam Peterlin i zaključujem kako sam nikakva domaćica u odnosu na Peterlin
    klasičnu špajzu čak ni nemam, samo hladnjak i to često poluprazan pa ga punimo praznimo brzinom svjetlosti ijuju
    Last edited by Lili75; 30.01.2018 at 14:18.

  48. #48
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    čitam li, čitam Peterlin i zaključujem kako sam nikakva domaćica u odnosu na Peterlin
    A ja sam nikakva sportašica u odnosu na Lili75, hehehe...

    ali nisam ja neka bogznakakva domaćica, samo sam snalažljiva, u kuhinji i izvan nje.
    Last edited by Peterlin; 30.01.2018 at 14:19.

  49. #49
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,702

    Default

    Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    Hrvatski proizvod (Eko Farma 2014, Kutina), dobila na poklon od kolege...ovakva: https://hr-hr.facebook.com/531950596...824374/?type=3
    hvala. sad moram vidjet gdje ju mogu kupit

  50. #50
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,653

    Default

    Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    A ja sam nikakva sportašica u odnosu na Lili75, hehehe...
    i to što kažeš, mora negdje prevagnut.

    iako kad djeca uđu u pubertet bome ćemo morat povećat zalihe, sad se još uvijek na brzaka mogu najest običnog griza s voćem i palente s vrhnjem al ne još dugo.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •