Mislim da sam pokušala sve što se njih tiče i da mi je najbolje zaboraviti ih.
Jer velim da mi je brat jako agresivan, dosta više od bivšeg muža.
Brat mi postane agresivan, treba mu par minuta za to.. Vjerojatno sam radi poremećene obitelji i izabrala dalje poremećenog dečka i muža.. Jedino ttako si mogu objasniti radi čega sam od svih normalnih tipova izabrala baš svog muža, mada to be honest nisam upoznala puno "dobrih dečki". Danas je manje više većina tipova sebična i gleda da li ih nosiš kao malo vode na dlanu i ako ih nosiš, onda su dobri. Rijetko koji je dobar sam od sebe..
A ja sa ovako konfliktnom obitelji nosim stalno u sebi tu neku dozu agresije, koja i ne privlači i onu šačicu dobrih dečki koja još neggdje postoji. Uglavnom sam upoznala mali broj muškaraca i većinom su bili užasno neugledni, neprivlačnog izgleda i nesposobni za neku normalnu vezu. Nikad nisam upoznala u životu nekog koliko toliko normalnog tipa s kojim mogu ostvariti normalnu vezu. Da jesam, se ne bi držala ovog sve te godine!

Znači, svi tipovi koje sam upoznavala su bili neki koje je bilo ili jako lagano isprovocirati , ako nešto ne bi htjela ili krajnje nesposobni za normalnu vezu..