Citiraj bobicablue prvotno napisa Vidi poruku
Hvala na komplimentu! Očito ti je promaklo to da je firma obiteljska i da ja imam završenu školu za tu struku, a on ne. A škola i nije bila baš lagana ak to misliš. S druge strane si ne može priuštiti svatko privatni vrtić, ako nije upao ove godine u državni. I sta bi ja sad trebala otići s porodiljnog ili hzz naknade da od svoje plaće kad platim vrtić budem na istom? A da mi jednogodišnje dijete koje je na cici čuva teta koja čuva još 15,20 klinaca? Nisu to izlike, već zdrav razum.. Moje dijete neće jesti baš puno i da nema cicu se bojim sta bi bilo. Zato se nadam da će se to za par mjeseci promijeniti, a tad će i sezona gripe prestat. Nitko ne veli da ja doživotno neću raditi već dok se ne sredim. A mogu se kladiti da ti imaš mužića koji ti sto posto pomaže, pa ne znam sta si se ti našla mudrovati mi? A sto se tiče poklona djetetu? Pa ako mi ta strana obitelji slabo ičim pomaže, a normalno da većini žena muž pomaže, onda sam se barem nadala da za malenin rođendan neće opet biti ekstremno škrti, ali normalno da je bilo uzalud mi trud svirači i da su iznasli način kako da joj ne kupe sta sam rekla da bi bilo lijepo. Zabava je ipak uspjela jer mi se nije dalo svađati sa skrcima...
što znači obiteljska firma? ti si suvlasnik, ili?
ako nisi, nitko nema obvezu zaposliti te, to je samo dobra volja.

želje su jedno, a mogućnosti drugo, na ovom forumu je na stotine žena,
koje su nakon porodiljnog djecu vodile u vrtić i išle na posao,
bez obzira što su djeca visila na sisi i nisu ništa jela.
ti s jedne strane očekuješ da ti se da, a s druge strane brojiš i jamraš.
ako očekuješ, onda moraš biti zahvala i zadovoljna bilo čime,
jer nitko od njih nema obvezu davati ti.

što se tiče bivšeg, valjda ste riješili alimentaciju?!