Da li bi prihvatile terenski posao i odsutnost sa dvoje male djece
Evo, mene zanima, koliko bi vas prihvatile ili već radi takav posao, gdje se dio posla obavlja na terenu po cijeloj Hrvatskoj, i ostaje naravno preko noći ako ideš do Dubrovnika ili Splita i sl., par puta mjesečno?
ja imam dvoje djece od 3 god. i 8 mjeseci i od 16 mj( još dojim) i čini mi se nezamislivo tako nešto, jer nažalost nemam previše mobilnu baku, a ona osim muža je jedina koja pomaže. Mogu odnijet djecu njoj da ih ona čuva jedan dan, ili pričuva ali da ona ide sa autom, a jedva hoda ili ide po njega u vrtić, po stepenicama ili se saginje vezati cipele nezamislivo je. Muž mi je poslije posla umoran , tako da većinu posla ostavlja meni oko djece, i meni dolazi obzir posao najkasnije do 17 da se radi. Evo upravo odbila ovaj terenski, di bi plaća u struci mi bila vjerojatno blizu 8-10 000 kn, i zanima me i sve, ali radila bi da nemam muža i djecu ili samo djecu. Ovako mi je nazamislivo unajmljivat dadilju da ih kupi u vrtiću, da spavaju kod nje ili ih vozi kod bake preko noći, jer muž ide raditi ujutro i on se ne bi uspio spremiti za posao a i ne zna , ne bi mu išlo brzo njih dvoje spremati prije za vrtić, ja mislim da bi onda bio još veći kaos.
Šta vi mislite?:-(:-o