Jel to sad stvarno kraj?! NE ŽELIM PRESTATI DOJITI!!!
Drage Rode,
već me znate, već sam se par puta žalila da ostajem bez mlijeka ali nekako smo uspjeli popraviti situaciju i maleni je dojio bez problema.
Međutim jucer smo bili na sistematskom i on je u dva mjeseca dobio samo 200 g !! :-o :cry: :cry: :cry:
Što je najgore zadnjih smo mjesec dana uveli i jedan obrok dohrane za koji ispada da mu nije bio dovoljan (davala sam mu oko 140g a ispada da bi trebala oko 180 - 200g po obroku).
Dakle da jos malo pojasnim situaciju pa ćete mi vi reći ima li nade za nas.
Malenog dojim od početka.
Na isključivom je dojenju bio do svojih 5,5 mj a onda smo uveli taj jedan obrok kašice.
Sada imamo 6,5 mj.
Do sada je dojio po danu svaka 3 sata, osim navečer kad je dva sata nakon podoja jeo kašicu pa onda za sat i pol opet cica pred spavanje.
Po noći je jeo dva puta.
Još je tako.
Pedica nam kaže da pojačamo dohranu, da uvedemo još kašicu za doručak, a za dva tjedna kad napuni 7mj da uvedemo i ručak.
Cice neka budu užina.
Iskreno, ne sumnjam ja u dohranu, nadebljat će se on od toga, nego me strah da je do moga mlijeka kojeg opće kao da nema i kao da nestaje.
Izdojiti se ne mogu, cice male i mekane, kad stisnem špricne ili kapne, ali niti ručno ne mogu izdojiti ništa.
On kad krene jesti, vuče i guta, ali onda ubrzo vuče na prazno tj cucla, pa na kraju pusti. Pa opet proba vući pa opet pusti.
Dam mu drugu cicu pa ju veselo primi, povuče koliko ima i opet isto tj. vuče na prazno.
Nemam pojma koliko pojede, a sad kako jede kašice, ne mogu niti znati jel dobiva dovoljno mliječnih obroka.
Kad sam pitala pedicu za to, kaže nek mu večernju kašicu radim sa AD, što mi se ne čini kao loša ideja čisto da ga malo popunim, ali i dalje mi ostaje problem kako navući mlijeko u cice.
Pijem čaj za dojilje, trudim se piti puno vode, svaki put poslije podoja stiskam još rukama da iscijedim van što god mogu.... ali čini se da mlijeka nema dovoljo za moju bebu :cry:
Let down već odavno nemam.
Možda da promam onaj sintocicnon sprej, pa da vidim oće li ići štogod van.
Ako ima itko bilo kakav savjet, očajna sam, ne želim odustati od dojenja!!!!!