-
da pojasnim to njegovo sisanje, vidim da me ne kuzite bas 
dakle ja ga stavim na sisu, on s veseljem prihvaca, pristeka se, popije tj proguta par gutljaja - 3, 4, kad imam srece nakon duljeg nedojenja (tipa 3-4 sata po noci) onda i oko 7, 8 do 10 gutljaja proguta.
i onda nastavi onako samo u prazno ici ustima. nis ne tece dalje.
ne znam kak bi bolje objasnila 
dakle mislim da je problem u tome sto ja nemam let down, ili ga imam tih par guceva na pocetku, sto zguta, a onda mlijeko dalje ne tece, on njezno vuce ali nema sto gutati, tj vuce u prazno i na kraju pusti.
to sve traje jako kratko, i ja nudim drugu stranu na kojoj se prica ponavlja.
naravno, zbog toga sto su meni cice malene, mekane, praznije, ocito nema dovoljno kako bi se najeo pa je nervozan.
kuzim da se po noci odmah uspava jer nema mlijeka koje tece kako bi gutao, vec sam mu vise u funkciji dude varalice, tako se pristeka, opusti i zaspi.
da ima sto za jesti, ne bi spavao, gutao bi zar ne? tako je do nedavno uvijek bilo.
ja radim kompresije dojke da bi ipak nesto islo, ali slabo ide.
nocas je 4 puta bio na cici.
tocno kak sam opisala - par guceva, pa vuce u prazno, pusti, druga strana, sve isto, opet druga strana...
jos jedna stva.
ujutro mu je popiskina pelena dosta. vagala sam.
konkretno 186g urina u njoj.
ne znam kako bebe koje recimo spavaju cijelu noc i ne jedu niti piju nista, koliko popiske kroz nekih 12 sati koliko moj malac ima nocnu pelenu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma