Ostavljeni od prijatelja kada nam je najteze... :(
Drage mamice andjela
Evo ponukana jutrosnjom melanhonijom i tugom, izazvanom osjecajem usamljenosti, zelim uz vasu pomoc razjasniti neke svoje neudoumice. Naime, radi se o "prijateljima"...ili o osobama koje sam nekada smatrala prijateljima.
Mene jako puno ljudi ubjedjuje da ja nejavljanje nekih osoba samo umisljam, da nije istina, da ljudi ne znaju kako mi pristupiti i sto ja znam, ali se ja nikako ne mogu oteti dojmu da smo nakon Patrickove smrti izgubili dosta prijatelja. Npr. prijateljica koja je samo 2 mj.poslije mene rodila, sa kojom sam dane i dane provela kroz trudnocu, sa kojom sam djelila strahove pred porod se ne javlja. Prvo je bilo otkazivanje od njihove strane vec zakazanog susreta, kao nisu imali vremena...nisu stigli, malena spavala i tako. Kao javit ce se iduci tjedan...Proslo je vec dva tjedna od tada, nismo culi nista od njig:cry: Razumijem ako im je tesko vidjeti me mozda kako placem, ali barem ocekujem malo iskrenosti i da mi kazu u cemu je problem. Od drugih prijatelja, sa kojima prije nisu bili tako dobri, cujem da se posjecuju i da su u kontaktu...Jedna prijateljica, sa kojom sam prije jako puno vremena provodila mi je nakon poroda pisala kako sam i jesam se porodila. Nakon sto sam joj napisala da je Patrick umro, nikad niti rijeci od nje nisam cula, cak ni izraz sucuti, a vidim da cesto boravi na netu...Ne znam sto misliti...Osjecam se jako tuzno. Iako se rijetko javljam ljudima preko neta, kada to i ucinim, oni su odjednom offline. Da nemam vas tu, ne znam kako bih nekad prezivjela svoje dane i trenutke slabosti.
Ajd pisite mi koga ste vi do sada sve izgubile osim svojih Andjela. Naravno ako imate i dobrih primjera, slobodno pisite, bit ce mi drago!:love2: