Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
Ni ja ne dijelim bol od boli.U svako slučaju je teško i svako drugačije doživljava i proživljava bol. Ali držim se one ,čovijeku je uvijek njegova bol najveća.Mene uopće nisu tiješili komentari tipa "bolje ili dobro da je tako završilo,moglo je bit gore" Kao da bi me tuđa nesreća trebala tiješit???!!! Ne razumijem šta ljudi hoće postići sa tim?Zar tim načinom da umanjuju tvoju bol misle da pomažu?? Ne kužim poantu takvih glupih izjava i to me jako ljuti
uz sav respekt za tragediju koja vas je samljela (i tebe i ostal roditelje koji su izgubili djecu) sto bi recimo bilo ispravno reci u tom trenu?

ja sam frendici kad je izgubila bebu u pokusaju da joj kazem nesto utjesno rekla da je eto njij kao lakse jer vec ima dvoje djece... mislim, ja sam glupaca koja ne zna komunicirati i stvarno nisam imala pojma sto reci. i nisam si to oprostila i 10-ak godina nakon tragedije sam joj rekla da mi je zao sto sam bila toliko glupa ali da nisam imala pojma sto reci

stvarno bez ikakve zelje da nekog povrijedim, ali sto reci kad nekome umre dijete