škola nema sa sredstava za rad
Inače nisam roditelj koji se buni i previše raspravlja ako nema za to neke velike potrebe.
naime interesira me dali je i uvašim školama tako kako je u našoj.radi se o osnovnoj školi,gdje mi kao roditelji smo
zamoljeni da svaki mjesec donosimo sapune za pranje ruku,papirnate ručnike i toaletne papire ,ok nista strašno,ali
jučer se dogodilo to da su sazvani roditeljski sastanci za sve razrede .na roditeljskom je bila rijeć o tome
kako je njima riknuo fotokopirni aparat ,da oni nemaju klincima gdje kopirat ispite(a pored toga da nemaju kreda nemaju fotokopirnog papira itd..),pa smo zamoljeni da svi donesemo
po 100 kn tj.97,00 (neznam kako se uopće došlo do te računice).kao da bi se djeci mogli kopirat ispitni listići.
kao prvo smatram da sa tom količinom novaca bi se mogao kupiti novi ili plovni kopirni aparat i još štošta drugo.
naravno da će svaki roditelj izdovijt za svoje djete 100 kn,al me zanima sa pravne strane dali je to ispravno da on tako traži novce od nas
ili se trebao obratit gradu ili svom ministarstvu za popravak ili kupnju drugog uređaja.