Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: škola nema sa sredstava za rad

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

evo samo da javim što je rečeno na ministarstvu obrazovanja kulture i sporta,koje smo naravno kontaktirali u vezi sprornog problema.
    rečeno je da nas u školi nitko ništa nesmije tražit a pogotovo ne novce,ako je to donacija onda ok,ali tražiti novce da ne dolazi u obzir.
    očito su njega iz ministarstva zvali i naribali ,jer sastanci koji su održani jučer su promjenili temu,sad se više nije govorilo o kopiranju,nego bi se djeci kupili ti orginalni lističi. rečeno je da smo nas dva razreda koji smo imali dan ranije roditeljski sve krivo shvatili .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anitak prvotno napisa Vidi poruku
    evo samo da javim što je rečeno na ministarstvu obrazovanja kulture i sporta,koje smo naravno kontaktirali u vezi sprornog problema.
    rečeno je da nas u školi nitko ništa nesmije tražit a pogotovo ne novce,ako je to donacija onda ok,ali tražiti novce da ne dolazi u obzir.
    očito su njega iz ministarstva zvali i naribali ,jer sastanci koji su održani jučer su promjenili temu,sad se više nije govorilo o kopiranju,nego bi se djeci kupili ti orginalni lističi. rečeno je da smo nas dva razreda koji smo imali dan ranije roditeljski sve krivo shvatili .
    E, pa moguće je da su krivo shvatili oni koji su vam prezentirali što se traži. Ne bih rekla da je 50 ljudi krivo shvatilo, ali moguće je da su razrednici ili krivo shvatili ili krivo objasnili o čemu je riječ.

Za kupovinu originalnih dodatnih nastavnih materijala rodietlji trebaju dati svoj pristanak. Kod nas se to i potpisivalo na papiru, mislim da je bila neka izjava o prihvaćanju, pa su se tek onda davali novci. Ako roditelji imaju rješenje (štajaznam dječji doplatak i slično) mogli su se uz predočavanje toga osloboditi plaćanja, isto kao i za topli obrok, ali treba poštivati proceduru. Ne znam točno kako to ide, nismo u toj kategoriji pa nemam iskustva.

Kako god bilo, sad su stvari jasnije. Možda su ovi vaši htjeli smuljati, ali možda si jednostavno nisu dali truda da ljudima koji to ne znaju lijepo i točno objasne što i kako...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.10.2012. at 08:33

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj anitak prvotno napisa Vidi poruku
    mislim tek sad su se sjetili za listiće to se kod nas rješava na prvom roditeljskom u 1. tjednu škole.
    peterlin, ti listići ispitni imaju cijenu i nema popuste za nekog s dječjim doplatkom, ali može se dogovorit ( ovisno o školi) da jedan-dva komada subvencionira škola.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    mislim tek sad su se sjetili za listiće to se kod nas rješava na prvom roditeljskom u 1. tjednu škole.
    peterlin, ti listići ispitni imaju cijenu i nema popuste za nekog s dječjim doplatkom, ali može se dogovorit ( ovisno o školi) da jedan-dva komada subvencionira škola.
    Da, imaš pravo, mislim da je baš tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •