Koliko čaša mora imati…to na žalost nije propisano i većina nije briga za to, niti da li ima 6 stolica, kako kaže AM.
Joj AM, kao da ja to pišem! Od slova do slova, sve što ja mislim si izrekla! I za ogromnu cijenu koju plaćamo, uvijek su mi htjeli obasiti da moram biti zahvalna što mi daju krov nad glavom (za moje novce), a nikada nisam imala gdje odložiti stvari u Wc-u s tušem što bezobrazno zovu kupaonom , i uostalom sve što si rekla..i što sam probala objasniti u svim mojim prošlim postovima…
Moram komentirati gnječilicu za krompir i svi koji kažu da je to pretjerivanje. Nije. Jer – kod kuće ju možda nemate, jer koristite mikser ili neku drugu suvremenu spravu, koju u ap sigurno vam nije na raspolaganju-jer troši struje. A pire ili blitva sa krompirom je nešto što sigurno spada u brzinska jela uz neki prilog koji ćete skuhati djeci na takvom godišnjem. a nemate čime. I to je veliki problem!!! Nije to sitnica, problem je. I onda ideš žicati gazdu, da se osjećaš šugavo, da ti objasne kako pretjeruješ…jednom nije bilo kacijola za juhu…morala pitati gazdu. Odgovor: ma dat ću vam, ali šta morate kuhati juhu????