Stranica 8 od 14 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 660

Tema: Neprijavljeni u apartmanu

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

AM, ja se slazem sa svakim slovom koje si napisala.

A iz licnog iskustva, najbolji apartmani u kojima sam bila su oni koje sam rentala preko agencija. U kuhinji sve, od staklokeramickih ploca do masina za sudje, onog guljaca za mrkvu i krastavce pa cak i mikser. U jednom je kuhinja bila toliko napucana, crna, visoki sjaj, svaka se packa na njoj vidi - tad sam rekla aaaa ovo u moju kucu nece!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

AM, ti si ogorčena s pravom.
    To što navodiš gdje si bila ne da ne vrijedi 600kn, nego se uopće ne bi smjelo iznajmljivat.
    Ali to ne znači da je svuda tako i da neki drugi apartman ne zaslužuje veću cijenu.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mima, app je ganjc novi, sve je novo u njemu od namještaja i kupaona je nova, pločice dopadljive i nove, namještaj čak pun piljevine lool
    Ali u njemu takvom lijepom nema ništa! Ja sam otprilike znala gdje dolazim iako ruku na srce nisam znala da je bas toliko skromno namješten. Pa sam ponijela neke stvari. Sreća da jesam jer bi se loše provela. Kad sam stigla na licu mjesta mi je dan manji app nego što je dogovoreno (ne znatno, ali ipak), a nakon 3 dana se gazda predomislio i podignuo mi cijenu za 20 eura po danu vise.
    Kada sam ga pitala što ce on meni dati za tih 20 eura na dan vise rekao je isto što se ovdje non stop ponavlja: takva je tu cijena.
    Što rekla anin za manje novce ću ti bataliti i ovo i ono, ali za skuplje mi nemos dati ništa nego krov nad glavom.
    Mi smo tražili app za 3 odrasla i 3 djeteta čiju smo naveli dob. Najam dogovorili u 3., 4. mjesecu. Ali kad je gazda skuzio da se radi o 2 familije od kojih je jedna boravila sve vrijeme a druga za iste novce 3 dana krace, predomislio se za lovu.
    Ne znam što jr do tada mislio, da smo iz 1001. noći i da moj muž ima dvije žene ili ja dva muža. Ako su ti najavljene tri odrasle osobe šta nisi pito u kakvoj smo vezi ako ti to ima neki značaj.
    Da smo našli slobodni app po 100 eura u blizini, a nismo, trenutno bi prešli.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa evo sad razumijem, nisi baš prije ovako jasno sve napisala, naravno da je to katastrofalan apartman, ali bio bi i da ne košta 600 kuna.
    nisam ni imala namjeru sve to pisati, samo saznati što sve jedan app za 6 osoba minimalno mora sadržavati u svojoj ponudi.
    a onda kada ste mi se počeli čuditi na stavke od 20, 30 kuna, malo sam popizdila.
    i dalje me zanima što i kako opremljen app mogu očekivati za te novce. bez obzira gdje se nalazi. jer nije normalno da onaj na makarskoj rivijeri ne mora imati 6 čaša, a u zadru mora.
    što je standard, pa ne može to biti proizvoljno, k vragu?!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nas 5 plaća studio 35 eura. U to je uračnunata i boravišna pristojba. I to sasvim solidno uređen. Ja ne patim na luksuz, ne treba mi klima. Ali ima wc dasku, normalne krevete, čiste ručnike, police i ladice, u kuhinji svega (kuhinja je zajednička, ali je skoro nitko i ne koristi), svatko svoj frižider.
    Mislim da je 40eur puno za obo kaj si napisala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Nas 5 plaća studio 35 eura.
    Studio ne može biti kategoriziran za 5 osoba ,naravno , ako se radi legalno......

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A ne znam je li studio ili apartman, Nema kuhinju, kuhinja je posebno. Ali je ajmo reći apartman s dvije sobe i bez kuhinje. Kuhinja je odvojena, koristi je tko želi, ima sve, kao da si u restoranu. Čak ima i grabilicu za sladoled i posebne saldoledne čaše. Vjerojatno ej jeftinije baš zato što kuhinja nije u samom apartmanu, ali meni to i nije toliko važno. Važno mi je da ne palim auto za dućan i plažu, da imma gdje provesti lijepu večer, da imam terasu....

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ana, to je neka cudna kombinacija jer i app i studio app trebaju imati kuhinju u svom sastavu ili mini blok kuhinju. To mi slici na sobe s upotrebom kuhinje... Ali glavno da vama odgovara.
    Posljednje uređivanje od a_je_to : 18.08.2014. at 23:14

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da, naravno, nama odgovara, inače ne bi pristali na tako nešto. A gazdarica je draga ženica.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    nisam ni imala namjeru sve to pisati, samo saznati što sve jedan app za 6 osoba minimalno mora sadržavati u svojoj ponudi.
    a onda kada ste mi se počeli čuditi na stavke od 20, 30 kuna, malo sam popizdila.
    i dalje me zanima što i kako opremljen app mogu očekivati za te novce. bez obzira gdje se nalazi. jer nije normalno da onaj na makarskoj rivijeri ne mora imati 6 čaša, a u zadru mora.
    što je standard, pa ne može to biti proizvoljno, k vragu?!
    Ah pa naravno da mora imati 6 čaša, apartman za 6 osoba mora imati pribora za jelo za 6 ljudi, kao i neku suvislu količinu posuđa i pribora za kuhanje, i to bez obzira na cijenu. Cijena može biti niža jer je apartman stariji, ili nema klimu, ili je dalje od mora, ili ima manje kvadrata, a opet i taj jeftiniji apartman svakako mora imati 6 čaša ako je registriran za šestero.

Smiješno je da iznajmljivači štede na tim jeftinim stvarima, ja sam tako bila na Mljetu u apartmani koji je bio stvarno nov i lijepo uređen, a za posuđe im očito nije ostalo novaca pa je bilo kriminalno, raspareno i staro.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Koliko čaša mora imati…to na žalost nije propisano i većina nije briga za to, niti da li ima 6 stolica, kako kaže AM.
    Joj AM, kao da ja to pišem! Od slova do slova, sve što ja mislim si izrekla! I za ogromnu cijenu koju plaćamo, uvijek su mi htjeli obasiti da moram biti zahvalna što mi daju krov nad glavom (za moje novce), a nikada nisam imala gdje odložiti stvari u Wc-u s tušem što bezobrazno zovu kupaonom , i uostalom sve što si rekla..i što sam probala objasniti u svim mojim prošlim postovima…
    Moram komentirati gnječilicu za krompir i svi koji kažu da je to pretjerivanje. Nije. Jer – kod kuće ju možda nemate, jer koristite mikser ili neku drugu suvremenu spravu, koju u ap sigurno vam nije na raspolaganju-jer troši struje. A pire ili blitva sa krompirom je nešto što sigurno spada u brzinska jela uz neki prilog koji ćete skuhati djeci na takvom godišnjem. a nemate čime. I to je veliki problem!!! Nije to sitnica, problem je. I onda ideš žicati gazdu, da se osjećaš šugavo, da ti objasne kako pretjeruješ…jednom nije bilo kacijola za juhu…morala pitati gazdu. Odgovor: ma dat ću vam, ali šta morate kuhati juhu????

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je jako važna cjedilaica za rižu ( nekuhanu) to uvijek nosam sa sobom , ali jedanput sam je ostavila doma prije puta i gazdarica je bez problema ustupila svoju na cijelo vrijeme dok smo bili kod nje.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeednom davno, još dok nisam imala familiju smo mi cure bile u nekom apartmanu u Trogiru. Vrata od kupaonice su bila odrezana u visini lavaboa, jer se u suprotnom ne bi mogla otvoriti.

Inače, mi zadnjih godina uglavnom nemamo problema s apartmanima, ali uglavnom i biramo mjesta koja baš nisu jako u trendu. meni je makarskla rivijera prenapučena- iako je obala prekrasna

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nekome je životno važna gnječilica ili nešto drugo, nekome nije.
    Zar je tako veliki problem pitati vlasnika?
    Kao što je Čokolada prije napisala: čisto pretjerivanje i dramljenje bez veze.
    Kako bi apartman trebao izgledat nakon svega ovdje pročitanog?
    Kao skladište.
    Jer ja zbilja ne znam kaj kojem gostumože zatrebati.
    Tak smo mi radili u našim apartmanima.
    Kad god je koji gost nešto tražio to smo kupili za sve apartmane i pošto se godinama bavimo s tim, skupilo se toga.
    Otud i čaše za bijelo i posebno crno vino, jer netko nije mogao piti iz onih za crno bijelo vino.
    Ok, gost je uvijek u pravu i nabavismo i te čaše.
    Ali, čitajući ovaj topic, pitam se; ima li tome kraja?!?
    Očito ne.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni gnječilica ne treba niti doma. AL MMu treba. mi smo cijeli život pire radili vilicom.

ali tanjuri, čaše (ne baš nekoliko vrsta), stolci i sl su neophodni. ja baš nisam pretjerano osjetljiva, samo ja ne ljetujem u apartmanu od 100 eura.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    u kupaonici nema ništa osim sanitarija i ogledala. pitate se što bi još trebalo biti?
    pa neka hebena kuka na koju mogu objesiti čistu robu koju ću obući nakon tuširanja, ručnik, k...ca, palca. nekakva poličica za odložiti šampon, zidna ili samostojeća, da ga ne moram nositi svaki dan u kupaonu prije tuširanja.
    sve ovo propisuje kategorizacija
    i broj kukica i štangi za ručnike...
    sve
    i da inspektori dobro rade svoj posao, bilo bi ok

ali, kako čujem, ponekad se objekti kategoriziraju i preko fotki
    pa se takvi detalji ne uočavaju

a traže toaletne stoliće, ogledala za cijelo tijelo, budalaštine razne

a i meni puno više trebaju kukice i razne vješalice po kupaonicama, nego toaletni stolić
    pa zar to i doma itko ima?

moja draga dalmatinka udovoljava svim željama, pa kad jedne godine kažem da mi nešto fali, druge godine me to dočeka
    ja vjerujem da bi i većina drugih iznajmljivača bila takva, samo treba pitati

(dalmatinka, ne brini, gnječilicu ni bat u životu neću tražiti; nikad to ni doma nisam imala)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ne znam kako možete živjeti bez gnječilice i bez bata za meso
    al zato nemam pojma recimo kakvo je to cjedilo za rižu. i to nekuhanu

ma, poanta je u tome da naravno da možeš tražiti od gazdarice tu gnječilicu ako ti fali, i naravno da ne može vlasnik apartmana znati što sve netko koristi u kuhinji.
    no, normalan komplet posuđa mora biti.
    a sad, evo, meni ljeti treba oogromna padela za školjke. da stane unutra par kila dagnji. al to ne bih očekivala kao neki standard u kuhinji. no, normalnu tavu - bih. a ne, kao što zna biti, onako svu ogrebanu, teflonsku, izvana zagorenu. baci to i kupi novu, hebemu miša.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 19.08.2014. at 10:34

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mi smo ove godine bili s troje klinaca (dvije cetiri i osma godina) sasvim iznenada u satoru (Zaton resort)
    PREdobro. kosta puno (mi smo isli kod prijatelja) ali vrijedi svake lipe i toplo preporucam. bolje nego bilo koji apartman. sloboda bezgranicna. ponuda preogromna.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    meni je jako važna cjedilaica za rižu ( nekuhanu) to uvijek nosam sa sobom , ali jedanput sam je ostavila doma prije puta i gazdarica je bez problema ustupila svoju na cijelo vrijeme dok smo bili kod nje.
    Čemu to služi i kako izgleda, evo, ne pretjerujem, ali ni za to nisam nikad čula?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Apri, ne znam kako sada, ali
    Kad god su nama dolazili u kontrolu radi kategorizacije, gledali su sve.
    I tražili i toaletni stolić s ogledalom i sve potrebno u kupaoni i kuhinji.
    Gledali su i podove itd.
    I sve napisali u zapisnik.
    Ok, nisu tražili famoznu gnječilicu, ali kupaona je morala biti kompletna kao i sve ostalo.
    Također i vlasnik agencije svakog proljeća slika nanovo i eventualno skrene pozornost na ono što primjeti jer zna što ljudi traže.
    Bez toga nema ni potpisivanja ugovora za sljedeću sezonu.
    Zato su apartmani preko agencija po meni ipak bolja solucija.
    Mi plaćamo agenciji proviziju, oni nam vode knjige i možda bi da iznajmljujemo sami preko neta više zaradili, ali; em je moja mama informatički nepismena, a ja ne stignem, em je to preko neta svakako.
    Znalo se susjedima desit da im ljudi iznajme cijelu kuću na dva tjedna i na kraju odbiju platit uz izgovor da su novce potrošili.
    I kaj onda? Kako naplatit?
    Privatnom tužbom? :LOL:

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa obično sjedilo sa sitnim rupicama
    da se može oprati neskuhana riža

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

našima isto turistička ili tkogod stalno nešto propisuje - tako su prošle godine osvanule upute za evakuaciju (apartman uprizemlju, mali, pa i dijete iz njega zna izaći) , vatrogasni aparat i kutija prve pomoći, a ove biblija i sef.

I ja kuham školjke - ali rajnglu posudim od gazdarice - ili mi ih ona skuha - to je najbolja varijanta

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Čemu to služi i kako izgleda, evo, ne pretjerujem, ali ni za to nisam nikad čula?
    sasvim kontra nije za kuhanje nego samo za ispiranje, imam doma više njih plastičnih http://aromarium.files.wordpress.com...2/img_0295.jpg

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam ove godine nosila metalno cjedilo - ali je imalo samo jednu svrhu - kroz njega sam sijala origano - ne pitajte - mogla sam otvoriti dućan začinima koliko sam se bacila u branje bilja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kojeg si dole brala?

nisam skužila kak su ti kupine uspjele proživjeti putovanje?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    našima isto turistička ili tkogod stalno nešto propisuje - tako su prošle godine osvanule upute za evakuaciju (apartman uprizemlju, mali, pa i dijete iz njega zna izaći) , vatrogasni aparat i kutija prve pomoći, a ove biblija i sef.
    ako je to i propisano ja nigdje nisam vidla ni taj propis-popis a ni konkretne stvari, možda je i od regije od regije

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

putovali smo u nedjelju - prvu turu sam nabrala u četvrtak, drugu u suboti. Treba uzeti u obzir da je tamo suho, odnosno ove godine je čak i bilo vlage. kupine su stajale u frižideru i putnom frižideru do zagreba. preživjele su bez problema, čak se se mogle i jesti friške

.
    Možda bi apartmani trebali imati pribor za zimnicu - tada sam mogla džem odmah dole skuhati.

Dolje ima dvije vrste origana - bijeli, kojeg ima puno više i ljubičasti koji je rjeđi i navodno ljekovitiji.

Bereš kupine i mirišiš origano - ajme koliko ga ima- to valjda nitko i ne bere

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nisam skužila jel poklanjaš višak?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam brala samo divlji češnjak, malo gospine trave, lovor, i malo kupina

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trebaš origana? Mogu ti malo pokloniti. jedino još nisam sav potrusila. Odnosno izdijelila sam potrušeni

isto lovor i gospinu, mentu, kadulju, list kupine i otkriće stoljeća (ali to nije divlje neg iz vrta ) - herba luisa - ajme koji miris ima ta biljka.... Po limunu - nešto predivno
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 19.08.2014. at 12:31

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nano , mora da se salis za bibliju..... A plan evakuacije je obicna zelena naljepnica na kojoj pise exit i /ili je nacrzan lik koji trci niz stepenice

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne šalim se. I znam da su mi gazde rekle da su to od njih tražili. E sada stvarno ne znam tko. Ne za evakuaciju nije taj zeleni exit neg baš tlocrt - znam da su prošle godine susjedi dolazili našim učenim gazdama da im to naprave. A valjda je to takva lokalna zajednica. Mi smo si s našim gazdama dobri, ko ti s apri, i stalno tam idemo, pa tako i znamo sve novosti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zakaj se čudiš za bibliju - pa kaj nije u svim hotelskoim sobama - i vani uvijek u apartmanima. ne znam fakat ne znam, ali ak te baš zaima, mogu zvati gazde i pitati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su to za evakuaciju rekli u zupanijskom uredu za turizam , mozda svatko tumaci na svoj nacin....ali za bibliju , kao da su svi gosti katolici i k tome hrvati ( ili ima na vise jezika)
    Ja uopce nemam pojma koje su vjeroispovjesti moji gosti , u apartman ne stavlj niti ikad hocu bilo kakva vjerska obiljezja....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme, sjećam se jednog apartmana u primoštenu gdje je iznad kreveta bila Gospa
    s onim svijetlećim srcem
    a mi 25 godišnjaci

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jeste je barem pokrili krpom da ne vidi sve sto ste radili

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bilo je to davno

ja sam samo u jednom našla kuharice i bilo mi lijepo gledat slike

usput ni u jednom hotelu nisam vidla bibliju u sobi, očito sm bila u premalom broju hotela
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.08.2014. at 13:01

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Trebaš origana? Mogu ti malo pokloniti. jedino još nisam sav potrusila. Odnosno izdijelila sam potrušeni

isto lovor i gospinu, mentu, kadulju, list kupine i otkriće stoljeća (ali to nije divlje neg iz vrta ) - herba luisa - ajme koji miris ima ta biljka.... Po limunu - nešto predivno
    može mogu si ja sama trusiti, usput zato i imam deu nek oni nekaj delaju

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste je barem pokrili krpom da ne vidi sve sto ste radili

skinuli smo je

a jednom je bila ovakva neka
    http://www.lepoglava.hr/Portals/0/Slike/fticeki9.jpg

a i kreveti i madraci iz tog doba

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma naravno nisu iz ovog doba

nego od kud ti ova prijašnja slika uz evalkuacijski znakić

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sa neta
    ukucala "starinska fotka bračni par"
    i to mi izbacilo

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a i to ti samo pokazuje i dokazuje da su i te fotke iz nekog apartmana
    LOOOOL

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    bilo je to davno

ja sam samo u jednom našla kuharice i bilo mi lijepo gledat slike

usput ni u jednom hotelu nisam vidla bibliju u sobi, očito sm bila u premalom broju hotela
    E, ove godine smo mi imali Bibliju u apartmanu. I gomilu turističkih vodiča (korisno) i neku monografiju o tom kvartu. Isto, po zidovima slike i fotografije tog kraja, a u spavaćoj sobi neki neutralni ljiljan. Zapravo ok.

Na stepeništu je bila zgodna polica - gore isto turističke informacije + knjige, novine i stripovi na raznim jezicima (očito stvari koje su drugi gosti ostavili). Praktično i jeftino - staviš drugima na raspolaganje. Podsjetilo me na boravak u Engleskoj i drugim zemljama tog govornog područja gdje u vešerajima obično bude polica za kvartovsku razmjenu knjiga. Odlično!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne mislila sam bilo je davno kad je apri imala 25, ( uostalo puno je godina prošlo kad sam i ja imala tolko)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Po hotelima se sjećam da je znala biti i Biblija i Kuran, samo nisam baš sigurna da je to bilo po našim hotelima.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je definitivno najgora varijanta, a mislim da smo i o tome pisali, biti u apartmanu koji je inače stan od gazde a oni su iselili u garažu zbog, jeklte zarade, i ostavili većinu svojih stvari. iz tog bih izašla isti moment

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tako je meni bilo jednom u Dubrovniku, ali gazde nisu iselili nego je stan bio pregrađen ormarom

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je meni bilo jednom u Dubrovniku, ali gazde nisu iselili nego je stan bio pregrađen ormarom

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja rižu ne perem prije kuhanja a vode stavim toliko da kad je skuhana nema viška vode.
    Neke stvari imam doma i ne mogu dugoročno bez njih i da ih nemam na moru snašla bih se drugačije.
    Ja osobno nisam spremna za tjedan dana mora potrošiti više od jedne mjesečne plaće i zato tražim nešto jeftinije i ne očekujem da ću tamo imati bolje nego doma. niti veću kvadraturu, niti pomagala koja mi život znače inače. Ja kuham recimo u AMC-u i to ne očekujem u partmanau, pa si zato uvijek ponesem jedna lonac i poklopac. Jer bez toga stvarno ne mogu. Ponesem i par ručnika, za svaki slučaj i koju krpu. Jer volim svoje. Meni je najbitnije da imam gdje prespavati i da mi plaža nije predaleko. I da je mjesto ok.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Apri!

Inace, gdje god sam bila po svijetu u hotelima (a putujem puno!), imala sam Bibliju ili barem Novi Zavjet u sobi na stoliću, bez obzira na broj zvjezdica kojima se objekat diči.

U Obiteljskom kutku sam pisala svoje nedoumice oko apartmana u koji smo planirali ici, pa evo mogu reci da smo se odusevili.

Kao prvo, apartman je bio zaista luksuzan, savrseno cist i prekrasno mirisan, ne zelim niti zamisliti koliko je love utuceno u njega. Imao je i onaj sistem da se gasi klima cim se otvori prozor. Cajna kuhinjica je zajednicka, malena je i nije namijenjena kuhanju sarmi, gulasa i ostalih slicnih cudesa.

Imala je hladnjak (imali smo i jedan mali u sobi), posudje (nisam vidila gnjecilicu za krumpir ) i svako jutro sam tu mogla u miru pripremiti dorucak bebi i oprati bebino posudje. Deterdzent, ciste spuzve i krpe - sve je tu. Nikome nisam smetala, dapace, domacica je ponudila da ce mi ona prati sudje jer sam ipak ja na godisnjem odmoru, odbila sam.

Postoji zajednicka unutarnja blagovaonica, ali i prekrasna malena vanjska terasa gdje se mogao dobiti posluzen dorucak, gdje je bio strik za susenje rucnika i badica.

Televizija, wifi, parking - sve je tu. Plaza udaljena 5 min hoda, centar grada 15, ogromni Konzum nadohvat ruke.

Po zelji smo mogli dobiti ciscenje sobe, sto smo i iskoristili jedan dan (a bili smo 6 dana), promijenjena nam je posteljina, ciste rucnike smo takodjer dobivali po zelji. Imali smo cak i papuce i fine debele frotirne ogrtace u ormaru, to sam vidjela tek zadnji dan jer inace ne otvaram ormare kada odsjedam negdje.

Nema perilice i susilice u sobi, ali mogli smo domacinima odnijeti da oni operu i osuse.

Bebac je napravio nered u trenutku nase nepaznje i prolio mlijeko u kreveticu (kod kuce nikad nije ), ali na srecu bila je nepropusna zastita na njemu i nitko nam nije zamjerio.

Opcenito je ljubaznost i susretljivost bila na najvisem nivou.

Ukratko, sto sam platila, to sam itekako dobila. Za malo dijete idealno, a kada poraste, mogu i u "losiji" objekat udaljeniji od plaze i centra, ne bi mi smetalo.

Stranica 8 od 14 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •