kjb prvotno napisa
Evo me Ivana, evo me, moram se malo šepurit po uredu, mislim da sam sad svima ispričala....
Nije mi bilo teško, nisam imala niti jednu krizu, tri uspona (jedan na 15 km i dva puta most) sam odradila školski sitnim koracima i mahanjima rukama.
Nakon ovog uspona na 15km ulaziš u stari grad pa je baš gušt trčat (kao npr. da trčiš po Tkalči, ljudi iz kafića te nude pivom, navijaju), onda se spustiš do Dunava, pa preko, pa na njihov Bundek i natrag preko mosta na cilj. Finiširala sam zadnjih 700 metara na 4:50.
Prvih 10 km sam trčala na prosječno 5:47, onda 8 na 5:43, i ova dva s mostovima mi je ipak prosjek bio 5:57. Znači kao neki negative split (koji ti toplo preporučam, stvarno se može kasnije ubrzavat ako si 10 km trčao umjereno), sa brljanjem na kraju zbog mostova.
Rezultat 2:01:51, spustila sam osobni iz Zagreba (onog koji se računa) za 5 minuta.
Spustit ćeš i ti Ivana, sigurna sam. Ma ti ideš ispod dva, tm te može vući na kraju ako slučajno upadneš u krizu. A noge idu same, to je već mašina. Vidi se rezultat od jutros, supeeer.
Na kraju je najteži dio puta bila beskonačna vožnja do Zagreba, nikad kraja (išli preko Mađarske), došli u ponoć. Ali ja sjajim ko da sam bila wellnessu za vikend.
Još jednom cure, super ste, baš mi puno značite.