Stranica 84 od 143 PrviPrvi ... 3474828384858694134 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,151 do 4,200 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moj update:
    danas opet rest

bila sam kod ginicke, povadila sve konce, ne treba vise atb, samo vremena i pazit da sve lijepo zaraste... (diskutabilno koliko je lijepo )
    sljedece previjanje u petak, tako da sam zadovoljna...
    uzivajte!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Odlicno.
    Bas mi je drago.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    moj update:
    danas opet rest

bila sam kod ginicke, povadila sve konce, ne treba vise atb, samo vremena i pazit da sve lijepo zaraste... (diskutabilno koliko je lijepo )
    sljedece previjanje u petak, tako da sam zadovoljna...
    uzivajte!
    Ma daaaaj.... oziljci su cool, bar svaki od njih ima svoju pricu. A i dokaz su da si jaca od onog sto te snaslo
    Ja ih imam puno (10ak) i svaki volim, cak i onaj od stitnjace, koji je 2x rezan.

Sto se tice oporavka, kad ti se cini da si spremna, uzmi jos bar 5 dana.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja ih imam manje nego zhang. Ali zivim s njima ugodno. Cak mi je predlagano da jedan dam na plasticnu. Al sam odbila. Oni su dio mene i mog zivota.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure s ožiljcima !
    Bas tako, svaki nosi priču. Imam dva, jedan od CR , a drugi na nozi. Taj na nozi mi je naravoucenje:nikad ne brij noge kad si ljuta muškim brijačem .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cure
    I jedan posebni za summer
    J-la na zilet
    Spajka umrla sam na sumrak bleko

Glava me boli cili dan, jugo bice a i imala sam neki stresan dan a i sutra ce bit takvi. Nema lekadola u kuci pa sam u 20h zakljucila da ipak odem trcat. Update je da me glava jos boli hahaha ali svejedno sam trcala 8 km, pace 5:55. Od toga intervali 4x200m i 4x400m, svi oko 5! Bas sam zadovoljna! A sad cu osusit kosu i u krpe, lipo mi spavajte (majku mu i ovo ogranicenje smajlica, dajte nam bar 7 po postu hahaha)

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MB, mene je isto danas na mahove glava boljela i sva sam nekako sumasta.
    A i ekipa na poslu je bila takva...

Spajka, bozemesakloni, micati ozijke
    j-la, brijanje nogu
    Posljednje uređivanje od zhang : 03.04.2017. at 22:04

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Summer, drago mi je da ide. Za cas si kao nova sa tim malim podsjetnikom sto si prosla.
    Ja ih imam nekolilo + trudnicke, nisu zanemarive. Takoder svaki ima svoju pricu, najdrazi mi je onaj vezan za mm i ludiranje na jarunu
    Kod mene opsadno stanje, smizla kuri 3 dan, nish posebno nalazi ne pokazuju, tuli i svadi se stalno, ni 39 ju ne smiruje, bas je svadljiva. Meni od zubara jos nesto kucka u uhu i bas me dovodi do ludila, kazu da je od zgloba celjusti koji mi je smrdan i da ce proci. Osjećaj kao da ti je nesto zivo u uhu...brrrr jos i 1dc.
    Nisam imala izbora nego izletiti iz kuce u pol 10 navecer i otrcati 5km, jer na vrt nisam stigla, sporo ali ustrajno tim putem vise nebum isla navecer, neki sumarak uz cestu i stalno se neko krckanje cuje, cuka mi je poskocila nekolilo puta, prestara sam za te gluposti

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

spajka, Kris lude

Summer ako nije baš neka ljepota i smeta ti, imaš onih krema za ožiljke, ja testirala na sebi i djeci, fakat je na kraju rezutat bio odličan. Al ja biram one skuplje :nema mi pomoći: da nisam probala, žderala bi se, posebno jer sam slučajno kćerki napravila ožiljak na licu od kozice koju sam zgrebala ne znajući da ima kozice (to je bila prva).

A muž ima takvu kožu da mu sve živo zaraste dok si rekao keks i nigdje ni traga da je bio ožiljak, čak mu se ni ne vide sve one rupice kad su ga operirali prije 2 godine. Neka opako dobra koža i dobije je muškarac, nije pravedno i naravno ne korsiti kreme ni išta drugo za lice (možda baš zato ha ha ).

MB pa ti rasturaš 8km a pejs ispod 6:00, viidm ja da ste vi pojačale, bravo!

Kris i tebi bravo, al bježi noću od tih šumaraka!

ja večeras 8,6 km na 5:14, a poslije piće i dogovor s curama oko puta u subotu.
    Plima ozbiljno se računa na druženje u subotu popodne Torpedo Runers i Force a mi očito trebamo otići van RH da popijemo kavicu, kako ti reče

Edit:
    napravila sam popis stvari za PM u inozemstvu, presmiješna lista, nema čega nema, ako kome treba, prosljeđujem.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Neplanirano sam danas vadila zub pa morala preskočiti trening
    Lili meni je jedino važno da uzmem odjeću za utrku, drugo me ne zanima Ženski dio ekipe kupuje nove štikle i kozmetiku, kao da ne idemo na isto mjesto.

Mb i Kris bravo za večernje trčanje, barem jurite brže kad vas nešto uplaši.

Summer samo polako, ispred tebe je još puuuuuuno godina vježbanja.

Vidim da ćemo morati usporediti ožiljke kad se skupimo na wingsima

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

I još je danas stariji sin slavio rođendan, a ja ništa nisam mogla jesti jer mi je cijela glava bila utrnuta od anestezije

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

plima pa di ga sad nađe vadit u tjednu kad trčiš PM? a meni bolje da šutim i idem spat u krevet

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Joj,bas sam jucer razmisljala o svojim oziljcima i sad otvorih temu a ono evo ga!
    Imam ih i toliko su dio mene da imam dojam kad bi ih isla uklanjati kao da bi isla nogu ili ruku dirati..
    j- la lol na britvicuuuuu!!!
    Kod mene nema neta osim na mobu, imamo radove u kuci pa danas uzimam rest od yoge nakon day six i prvo jutro da ne radim nista
    Svida mi se
    Ovaj tjedan mi je ludilo i to sve do nedjelje,a i pocetak sljedeceg, ali planiram sutra trcanje, za vikend duzu dionicu i jos svasta nesto...
    Bravo mb!
    Bravo Kris, to je super, koja volja!!!
    Posljednje uređivanje od flopica : 04.04.2017. at 05:25

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Plima vidim da mi nije stavio smajlic :grouphugs: drz se! Nadam se da ce to sa zubom sto prije proci i rana zarasti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopice super planovi
    Ja cu trcat jos u sri lude dionice a onda odmor do pm.

kjb kako nogice?

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prvo za sve nas trkačice i vježbačice, stvarno smo super sve redom - pogledajte vi samo koliko je tu prijavaka ožiljcima, djeci, životu... usprkos.
    Ivana s - ne da ćete arsturit, nego će biti najbolja godišnjica braka ikad - još sam ti htjela reć da sam uzela gel nakon 10 km, a onda na 15 i 17,5 sam uzela grožđani šećer izalila ga s vodom - to mi je baš bilo super. Probaj ga uzet na trčanju sutra, meni uopće ne padne loše na želudac.

Lili nogice su super - evo me s bicikla i 7 katova pješke i ne osjećam ih uopće, sutra dolazim na trening. Kolega me je jučer ulovio kako škicam maratonsku trasu u Ljubljani
    Lili i Plima - vama ne trebaju neke posebno velike upute za Budimpeštu, samo uvijek vodu na svakoj okrepi - otkrili smo da paše kad se voda prolijeva po butinama, probajte. Ruž na usne, smješak kod svake kamere i to je to.

MB bravo na otrčano glavobolji usprkos, to je fakat volja. I pace ti je super na 8 km. baš si razmišljam kako bi dobro bilo da prijavimo štafetu (ili dvije) mi trkačice s Rode, da se upoznamo "u elementu". Što mislite?

Cure vježbačice, što da kažem, možda ću počet vježbat ovaj tjedan, a možda i neću sad mi je u glavi plivanje koje je magriz spomenula. Upoznala sam u busu super cool triatlonku (nije iz kluba, frendica od trenera), baš smo se naćakulale, a zante mene- teško ribu u vodu natjerat.

I na kraju draga summer- teško je, ali super se držiš. S obzirom na vježbački staž povratak će biti brz, samo se trebaš dobro oporavit. Nikad nije previše oporavka. A šetati možeš (i moraš) koliko te volja, iskoristi to.

idem, ovi na poslu me izluđuju, da ne trčim odavno bi otišla jer nemam ja živaca za te sitne ljudske gluposti.
    Posljednje uređivanje od kjb : 04.04.2017. at 07:46

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dobro jutro cure

bravo svima za sve otrčano i odvježbano unatoč glavoboljama i zubovađenjima

ja sam jučer restala skroz, s malcem bila kod doktora, ima virozu sa gadnim kašljem, pa ćemo ovaj tjedan ostati doma
    popodne sam imala "prisilni" upper, jer smo micali drva sa dvorišta na terasu pod krov, zbog najave kiše ovih dana, pa da osanu suha smo ih sva donijeli
    tako da neko vježbanje je ipak bilo

sad idem yogu, a kasnije ću ako stignem još nešto

i summer, drago mi je da ide na bolje, ali čini mi se super ovo što je zhang rekla: "Sto se tice oporavka, kad ti se cini da si spremna, uzmi jos bar 5 dana."
    to bih potpisala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nema mi ljepšega doručkovat na poslu i čituckat vas za početak dana, to me baš opušta.

kjb znaš da i ja razmišljam o plivanju, pogotovo jer sam prije često plivala a i baš je fino komplementarno s trčanjem kao i bicikl i snaga, al ne znam kad bih još i to ubacila, muž će mi dat papire za rastavu
    a za štafetu sam uvijek !!!!

super se ti osjećaš kad si došla bajkom i još pješačiš po stubama nakon PM

mi smo jučer dogovorile manje-više sve sitnice za put, i svaku večer prije nego legnem onako polusanjam da trčim kroz Budimpeštu preko parkova, mostova, Dunava i onako neki osjećaj levitacije. a ja obožavam levitaciju!

Jedino brate mili i dalje kasno liježem pa odspavam 5,5-6,5 sati što je meni premalo, večeras ću reći mužu da me potjera u krpe pa nek fino čitam knjigu u krevetu, ona me najbolje uspava.

a popodne rest od vježbanja ali s djecom pretumbavanje njiohove sobe, novi raspored, sin je dobio radni stol s ladicama i stolicu iz Ikee (muž slagao 2-3 sata jučer), brdo stvari (čitaj: igračaka) je za donirat ili bacit tako da mi slijedi ipak neka vrsta akcije jedva čekam before i after.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.04.2017. at 09:11

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jucer rest, jutros u 6 teretana
    ali necu pisati sto i kako da kjb ne navucem

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ima nas jos povodljivih

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a nisam ni ja daleko

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kjb, hvala na savjetima, dobro ce mi doci! Meni su bili odlicni oni gumeni bomboni s kofeinom sto smo dobili na Zg PM, bile su dvije vrste, naranca je bez kofeina a cola sa, i ti sa kofeinom su meni mrak. Samo ih nemam vise a ne znam gdje ih kupiti.
    Plima, zao mi je za zub. Bit ce to ok do nedjelje!
    Magriz, znaci i zeljezo se baca zorom, bravo!!!
    Mb, tebi stalno neki intervali na rasporedu, i super ih odrađujes!!!

Jutros 6x400m, bito je svakakvih od 4:35 do 5:33, mm isao brze pa nisam sama mogla uhvatit ritam, ili prebrzo ili presporo. A sat mi podesen na average pace, trebala sam prebaciti na trenutni!
    Takav stres sam dozivjela jucer na poslu da nisam nista spavala nocas, i danas sam jos u komi!
    Jucer nastavila sa yogom, danas 7. dan ako stignem.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ivana zao mi je, cini se da je jucer nesto bilo u zraku svima je oko mene neki ludi dan bio, ukljucujuci i mene. al ajd prezivjelo se. meni se cini super taj tvoj pejs za te metre, al ja ti nisam bas mjerodavna.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ivana s nadam se da ce danas biti bolji dan
    Super si trcala!
    A je, stavio mi je endo 3xintervale i 1xduzinu. Kako trcim 3 puta onda kombiniram.

Kjb vidim jos te euforija drzi
    Neka, tako i triba!

Plima koma za zub, nadam se da se nece zakomplicirat nesto.

Lili super za makeover sobe!

Rahela super ti je taj upper!

Magriz svaka cast za teretanu tako rano!

Kris bravo za trcanje tako kasno!

Summer

Danas neman jos planova, bit ce nesto kasno vcrs valjda...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros 6x400m, bito je svakakvih od 4:35 do 5:33, mm isao brze pa nisam sama mogla uhvatit ritam, ili prebrzo ili presporo. A sat mi podesen na average pace, trebala sam prebaciti na trenutni!.
    ivana s ako imaš namješteno na prosječni pejs, trebao bi ti svejedno iskakat povremeno trenutni pejs na ekranu.
    Možeš namjestiti raspon pejsa od-do, pa ti vibrira kad je ispod ili iznad npr. ako želiš 4:40 staviš od 4:35 do 4:45 iako mogli bi ti se dogodit da ti stalno vibrira. najbolje je namještanje na Time ili Distance a kad trčiš intervale trčiš najbrže što možeš i to je to. ok baš da ne prekardašiš u brzini (što mislim da nećeš), pa ne možeš zadnja 2 intervala od ukupno recimo 7 jer si pretjerala s brzinom u prvim intervalima. A jesam jasna

jako mi je žao zbog jučerašnjeg stresa :hugs: sutra je novi dan.

MB pa ti rasturaš te intervale isto, jel tebi ravan teren ili blago valovit?

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Kjb vidim jos te euforija drzi
    Neka, tako i triba!

Plima koma za zub, nadam se da se nece zakomplicirat nesto.

Lili super za makeover sobe!

Rahela super ti je taj upper!

Magriz svaka cast za teretanu tako rano!

Kris bravo za trcanje tako kasno!

Summer
    a za sve ostalo potpisuejm MB kako vas je lijepo sve navela

i polako se naoblačilo, još da zahladi za vikend, bilo bi supeeer!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.04.2017. at 12:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

e ivana s zaboravih ti reći, ja sam se u zadnje vrijeme naviknula isprogramirat intervalne treninge na Garmin Expressu na kompu, ma preporod!a jednostavno je jako, imaš tutorials.

sve fino ubacim i on me sam navigava, najbitnije u intervalima zapravo čak i nije sama brzina intervala nego vrijeme trajanja pauze između, ona treba trajati točno onoliko koliko je zadano. ako piše p. 2 min onda ne treba dolazit k sebi 3,5 min između

Kad isprogramiran trening, fino mi otkucava na Garminu još 20, 19,18 sekundi...i krene start-trči...totalno fora.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.04.2017. at 12:52

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Znam Lili, ali nisam se dobro pripremila, mm stalno namješta da mu to pipče iznad i ispod nekog tempa a mene to samo izluđuje.
    Kužim te za brzinu, meni je problem što krenem prebrzo pa na kraju moram usporiti, kad nemam definiran tempo, lakše mi je kad odredim tempo unaprijed pa ga držim cijelo vrijeme.

Nažalost, vrijeme malo hladnije naredna dva dana a za vikend opet preko 20, barem zasad.
    Baš me zanima kako ćete dječju sobu preurediti. Moram i ja neku rošadu, još su svi skupa u velikoj sobi. Ne buni se nitko pa ih ne diram.

Spajka, jesi odlučila što dalje?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    e ivana s zaboravih ti reći, ja sam se u zadnje vrijeme naviknula isprogramirat intervalne treninge na Garmin Expressu na kompu, ma preporod!a jednostavno je jako, imaš tutorials.

sve fino ubacim i on me sam navigava, najbitnije u intervalima zapravo čak i nije sama brzina intervala nego vrijeme trajanja pauze između, ona treba trajati točno onoliko koliko je zadano. ako piše p. 2 min onda ne treba dolazit k sebi 3,5 min između

Kad isprogramiran trening, fino mi otkucava na Garminu još 20, 19,18 sekundi...i krene start-trči...totalno fora.
    Ovo ja planiram intervale na endomondu, problem je što ne znam trenutni pace dok trčim, kaže mi samo na pola puta recimo jutros na 400m bi mi rekao nakon 200m preostalo 200m i trenutni pace taj i taj.
    Pauza je bila 1 minuta i to lagano trčanje. Jel vi baš stanete, hodate u pauzi? Meni je tako puno lakše nego kad trčim cijelo vrijeme, makar i najsporije.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Je, endo kaze na 200m, ja kako kad nekad trcim sporo u pauzi, nekad stanem

Lili teren mi je vecinom ravan

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo ja planiram intervale na endomondu, problem je što ne znam trenutni pace dok trčim, kaže mi samo na pola puta recimo jutros na 400m bi mi rekao nakon 200m preostalo 200m i trenutni pace taj i taj.
    Pauza je bila 1 minuta i to lagano trčanje. Jel vi baš stanete, hodate u pauzi? Meni je tako puno lakše nego kad trčim cijelo vrijeme, makar i najsporije.
    e sad bi te po tamburi, imaš Garmin a planiraš na endu , Garmin ti je puno bolji za takve stvari.
    ovisi jel pauza pasivna ili aktivna, na pasivnoj ne mrdam nikud, na aktivnoj lagano joggiraš.

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Je, endo kaze na 200m, ja kako kad nekad trcim sporo u pauzi, nekad stanem

Lili teren mi je vecinom ravan
    odlično onda za radit dionice, samo dalje udri MB !

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana, mislim da je tad bio Hervisov stand i da sam ja tamo gledala te neke bombone.
    Mozda da kod njih pogledas?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prijavljujem ujutro vrt i kilu dolje to je 6kg od 20.1

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ivana s nadam se da su posljedice stresa popustile .

Kris bravo za napredak !

Danas cardio 3 i core 2. Na coru se nisam forsirala, radila sam manji broj ponavljanja svojim tempom. V-sit up uradim čisto prvih 5, onda modificiram ostalih 20.
    Zato sam na cardiu dušu ostavila, rade se tri runde, bez pauze između. Nema zagrijavanja, cooldown je svega minuta. Ukapala sam pod znojem .

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

j-la podsjeti me, šta ti to vježbaš?

ja sam odradila zwow 31 danas, užasan je, puhala sam i stenjala i patila
    toliko da mi je muž na kraju rekao "bravo, svaka čast!"

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tang radim 22 minute Hard Corp, Tony Horton.
    na tm

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i to je koncipirano da radiš dva workouta dnevno ili to samo ti kombiniraš?
    aj reci dvi tri riječi o njemu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la bravo!!

Tang

Kris super za kile!

Ja sam tek sad usla u kucu i toliko san krepana da proglasavam rest. Vjezbat cu sutra.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tang, dan je snaga, dan cardio. Svaki wo traje 22 minute, podijeljeni u tri runde. Svaka runda se sastoji od određenog broja vježbi, 5-7 kako u kojem, sa zadanim brojem ponavljanja. Na cardio dan se radi i core, core 1 traje 10 minuta, tako i core 2. Specijalni dodaci su ops cardio, ops resistance i ops core. Taj core traje oko 15 minuta.
    Za promjenu nazivi wo nisu egzotični . Cardio 1, 2 i 3, Resistance 1, 2 i 3, Core 1 i 2. I ovi specijalni.

MB ja bih ti proglasila rest da ti nisi . Pa vidi kad si ušla u kuću.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la i evo me opet van, morala po muza, cekam ga ispred posla da izadje. Jedva cekam lec!
    Ovaj godisnji me izmorio
    Nadam se da ce do kraja tjedna bit laganini...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tnx
    A sta treba od opreme?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MB za godisnji
    Ajd sutra probaj prilec i cituckat/surfamt buljit u prazno ili bolje u more

Tang i j-la bravooo! Odlicne ste

Ja malo osjecam gluteuse, nadam.se da sutrasnji intervali nece "pojacat" osjecaj zatezanja jer ipak trcim u ned PM. A sutra ocekujem.i zadani tempo trenera.brrr..sve me strah..al ja cu slusat tijelo.Bila bi zadovoljna da ponovim Veronu.

Kris ti rasturas s tim kilama!!

Sto li je s Minimalist i njenim.kg? Bas bi voljela da se javi.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tang, trebaju utezi i šipka za zgibove. Ja je nemam pa se snalazim. Ima je u resistance 1 i 2 ali ne puno.

Lili mislim da ćeš biti bolja nego u Veroni !

MB mislim da si ti jedina koju umara go .

Ja sam na GO za dvije sedmice, jedva čekam !

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bok curke!
    j-la ti si super s tim 22 min.hard corps!
    mb lol na umorni godišnji!
    danas se isključi od svega, zaslužila si!
    ivanas ja ne sumnjam u tebe I tvoje sposobnosti, taj Hendrix ili kako se već zove je za tebe mačji kašalj!

ja sam upravo odradila revolution day 8 jogu, a popodne se nadam trčanju ako vrijeme ne bude baš baš lose
    s druge strane mi paše kiša zbog biljčica

što vele, bila bi hebena i poštena
    pardon maj frenč

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Flopi e ne može oboje!

Da se zna, ja sam samo uporna, i tako odrađujem program. Inače, krepajem na svakom wo. Dušu ispustim, ali idem dalje. Modificiram samo u krajnjoj nuždi i to uglavnom sklekove, njihovi su do poda moji puno plići.
    Al bitno je da radim s voljom . Na mene Tony, uglavnom, tako i djeluje, motivirajuće, predstavi ti program tako da izgleda da ti to stvarno možeš.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la za upornost

Flopice

Meni naravno pase zahladjenje.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    j-la podsjeti me, šta ti to vježbaš?

ja sam odradila zwow 31 danas, užasan je, puhala sam i stenjala i patila
    toliko da mi je muž na kraju rekao "bravo, svaka čast!"
    ja sam umrla na sit upsima
    morala sam noge zakačit pod radijator da bi ih uopće mogla raditi
    jel i ti zakačiš noge ili uspiješ onako ko Zuzi?
    i jesi mjerila vrijeme?

ja ću danas 32 i yogu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zakačila sam noge ispod kauča, naravno
    i čudna stvar je da su me na sit upsima bolile noge više nego trbušni, valjda radi prethodne dvije vježbe
    isto sam umrla na njima, pogotovo što nikad kraja

najzadovoljnija sam bila sa mountain climbers jer sam mogla puno više ponavljanja odjednom nego zadnji put kad sam ih radila

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku

e pa da, zwow 31, osnovne vježbe:
    1. push ups 10 rep
    2. competition burpees (do poda) 20 reps
    3. squat jumps 30 reps
    4. mountain climbers 40 reps
    5. sit ups 50 reps

3 runde, time challenge
    moje vrijeme 23:05 (zuzi oko 18)
    modificirala sam sit upse tako da sam noge zakačila pod radijator nakon prvih 30 komada bez radijatora. drugačije ne bih mogla više ni jedan
    Ovo je taj? Privlači me da ga odradim, ali za njega trebam biti turbo nabrijana.
    Sit up je ono sa savijenim nogama u koljenima?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

isto kao i tebi, i mene su noge bolile
    i climbersi su mi bili najlakši

sad gledam 32 i muka mi kad vidim opet ono preskakivanje postranično

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je taj? Privlači me da ga odradim, ali za njega trebam biti turbo nabrijana.
    Sit up je ono sa savijenim nogama u koljenima?
    da, samo Zuzi radi bez da zakači noge, a ja ih zakačim pod radijator (Tang pod kauč)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •