Optimist prvotno napisa
Zakljucila sam da moje lice sad u cetrdesetima vise ne podnosi tekuci puder, bar ne po danu.
Paradoksalno, ali kao da bas istakne ono sto zelim prikriti, pore su mi vidljivije, postara mi ten, naglasi sitne borice, ili previse sjaji ili u pocetku previse matira pa izgleda brasnjavo (poslije sebum ipak probije), izdaleka jos i izgleda dobro, ali izbliza vidim svaki nedostatak.
A pogoditi nijansu je isto loto.
Jos imam i neki ljepljivi filing na licu.
Mislim da odustajem od potrage za savrsenim puderom, jer takav za moju kozu, izgleda, ne postoji.
Mozda se promijenila i moja percepcija, tko ce ga znati, postala sam sitnicava, ima ona izreka da rdjavom k**** svaka dlaka smeta :mrgreen:
Jutros sam probala dva pudera, sinoc isla po testere, Chanel i Armani. Ma kakvi. Jucer E. Lauder, ma jok. Prije toga ohoooho pudera, ne odgovaraju.
Eventualno da probam s CC kremama?
Preporuke?
Svojedobno sam imala neku od Estee Lauder, odustala sam i od nje, nekako mi je bilo kao da sam se namazala pastetom.
Mada se mislim, sto uopce forsiram s tim podlogama kad mi lice ocito porucuje da mu je najbolje s hidratantnom kremom i mrvom korektora.