Stranica 9 od 26 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni je micelarna Garnier odlicna, jednom sam isla kupit kao malo “bolju” i uzela Lancome, uopce mi nije dobra, vratila sam se odmah na ovu jeftiniju.
    Nekad sam gel koristila ali kod njega mi znalo zaostat pjene uz rub kose, ne isperm dobro pa mi se pristici stvaraju. Zbog toga mi je micelarna bolja. A maramice nikako ne podnosim.
    Foreo ima kcer, onaj model na baterije je jos donekle prihvatljive cijene.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Onda...jel nam treba veil?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joj slikice, nije to vibrator, to je ženski masažer
    Posljednje uređivanje od magriz : 28.03.2019. at 20:04

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Bodulice majke ti mile, jesi to ti?
    a valjda jesam

što te začudilo? bide, ulošci ili spravica?

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    joj slikice, nije to vibrator, to je ženski masažer

Ma da,to bih i ja pomislila...da nisam išla čitati uputstva...
    A onda ga brže bolje vratim (i pogledam da me tko nije vidio).Ipak sam do sada bila društveno prihvatljiva,ne bih voljela da se to promjeni.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ma znam da vlažne maramice nisu dobre za okoliš ali koristim ih jer do sada nisam našla ništa što mi skida šminku potpuno. Imala sam neki losion, mlijeko, nešto na prirodnoj bazi, ne mogu se sjetiti više ni marke. I navečer skidala s tim, sve se dobro skinulo ali ujutro sam imala kaos na licu. Tako da sam izabrala svoje lice prije okoliša i vratila se maramicama. Ali voljna sam isprobati sve alternative, zato sam i pitala za tu rukavicu. Kupim te biorazgradive (barem tako piše) i ne bacam ih u wc nikad, pa valjda onda nisam grozan zagađivač.

I hvala Silkice.

Foreo Luna mi ne vrijedi tih novaca, nikakvu veliku promjenu nisam dobila. Sad ima i Foreo Luna 2 pa ću vjerojatno i to kupiti. Javit ću vam jel bolji.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku

Foreo Luna mi ne vrijedi tih novaca, nikakvu veliku promjenu nisam dobila. Sad ima i Foreo Luna 2 pa ću vjerojatno i to kupiti. Javit ću vam jel bolji.
    ma nisam platila punu cijenu. imala sam poklon bon za dm i još sam iskoristila onih 15 posto što su prije davali pa me je koštalo manje, ali svejedno je preskupo bilo. sad i da neću je moram voliti i biti ufilmana da djeluje jer bi me pojela grižnja savjesti što sam bacila lovu. a ne bi mi bilo prvi put. imam ja doma još promašenih investicija, ali ovu bar koristim

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ma nisam platila punu cijenu. imala sam poklon bon za dm i još sam iskoristila onih 15 posto što su prije davali pa me je koštalo manje, ali svejedno je preskupo bilo. sad i da neću je moram voliti i biti ufilmana da djeluje jer bi me pojela grižnja savjesti što sam bacila lovu. a ne bi mi bilo prvi put. imam ja doma još promašenih investicija, ali ovu bar koristim
    Ma mislila sam da mu je općenito cijena previsoka za to što dobiješ. Možda nekome stvarno radi čuda ali meni nije. Sad je dvojka na popustu, već sam škicala.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sigurni ima kod kineza puni jeftinije.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma mislila sam da mu je općenito cijena previsoka za to što dobiješ. Možda nekome stvarno radi čuda ali meni nije. Sad je dvojka na popustu, već sam škicala.
    koja je razlika? onako na prvu.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    koja je razlika? onako na prvu.
    Evo baš proučavam haha. Dvojka ima različite četkice za svaki tip kože, za normalnu, masnu, osjetljivu i mješovitu. Više manje svuda piše isto, da je tehnologija unaprijeđena i da koristi dva puta više snage. I ima neku novu anti aging tehnologiju.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo baš proučavam haha. Dvojka ima različite četkice za svaki tip kože, za normalnu, masnu, osjetljivu i mješovitu. Više manje svuda piše isto, da je tehnologija unaprijeđena i da koristi dva puta više snage. I ima neku novu anti aging tehnologiju.
    i ova moja ima na jednoj strani one tanke bodljice za čišćenje, a na drugoj strani su neke deblje za koje je pisalo da imaju tu anti aging tehnologiju, ali ja slabo tu stranu koristim jer mi kod toga valjda jedino plastičar neki može pomoći

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja, kao nocna ptica, kasno idem spavati i znala sam imati podočnjake ujutro. Otkrila sam zadnjih godina nešto super za njih - "Madara" - anti-fatigue eye cream. Nije bas jeftina ali dosta traje. Lagano utapkam tanki sloj kreme prije spavanja na područje oko očiju i skoro pa podocnjaci nestanu...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja, kao nocna ptica, kasno idem spavati i znala sam imati podočnjake ujutro. Otkrila sam zadnjih godina nešto super za njih - "Madara" - anti-fatigue eye cream. Nije bas jeftina ali dosta traje. Lagano utapkam tanki sloj kreme prije spavanja na područje oko očiju i skoro pa podocnjaci nestanu...
    stvarno?
    ja imam problem u glavi s tim podočnjacima, mrzim ih.
    to je valjda jedino za što bih išla pod nož.
    iako svi oko mene tvrde da uopće nemam tako vidljive podočnjake,
    meni svaki dan rastu u očima.

nemoj da kupim tu kremu pa da te moram tražit po hrvatskoj

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni nije baš jasno čemu služi ta Luna.
    Kupili smo ga tinejdžerki za prošli rođendan i ona ga redovito koristi ali je jednako prištava i nakon godinu dana.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vjerojatno kao piling? Mojoj kćeri je dermatologica preporučila četkicu za pilig, i stvarno joj se ispočetka jako popravio ten. ali nažalost, sad je opet katastrofa.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Foreo Luna služi za čišćenje, blagi piling i masažu tj stimulaciju obnavljanja. Ali za pubertetske prištiće ništa, za mitesere je ok. Moja se preporodila s Duac kremom, za par dana komplet se očistilo lice, samo što je to ipak atb krema i ide na uputnicu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zakljucila sam da moje lice sad u cetrdesetima vise ne podnosi tekuci puder, bar ne po danu.
    Paradoksalno, ali kao da bas istakne ono sto zelim prikriti, pore su mi vidljivije, postara mi ten, naglasi sitne borice, ili previse sjaji ili u pocetku previse matira pa izgleda brasnjavo (poslije sebum ipak probije), izdaleka jos i izgleda dobro, ali izbliza vidim svaki nedostatak.
    A pogoditi nijansu je isto loto.
    Jos imam i neki ljepljivi filing na licu.
    Mislim da odustajem od potrage za savrsenim puderom, jer takav za moju kozu, izgleda, ne postoji.

Mozda se promijenila i moja percepcija, tko ce ga znati, postala sam sitnicava, ima ona izreka da rdjavom k**** svaka dlaka smeta
    Jutros sam probala dva pudera, sinoc isla po testere, Chanel i Armani. Ma kakvi. Jucer E. Lauder, ma jok. Prije toga ohoooho pudera, ne odgovaraju.

Eventualno da probam s CC kremama?
    Preporuke?
    Svojedobno sam imala neku od Estee Lauder, odustala sam i od nje, nekako mi je bilo kao da sam se namazala pastetom.

Mada se mislim, sto uopce forsiram s tim podlogama kad mi lice ocito porucuje da mu je najbolje s hidratantnom kremom i mrvom korektora.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Foreo Luna služi za čišćenje, blagi piling i masažu tj stimulaciju obnavljanja.
    Valja li to ista za nas matore?
    Mozda bi se dalo naci ostataka za stimulaciju.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Optimist, nisam je koristila ali nije joj namjena definirana za pubertetlije, ovdje se spominjao i novi model s anti-age učinkom.

Bodulica ima iskustva iz prve ruke.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mojoj za pubertetske pristice pomaze clarion od skintegre, stvarno joj se lice i ledja ociste kad redovito maze (ali je lina za pop.... pa ne maze redovito)

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Zakljucila sam da moje lice sad u cetrdesetima vise ne podnosi tekuci puder, bar ne po danu.
    Paradoksalno, ali kao da bas istakne ono sto zelim prikriti, pore su mi vidljivije, postara mi ten, naglasi sitne borice, ili previse sjaji ili u pocetku previse matira pa izgleda brasnjavo (poslije sebum ipak probije), izdaleka jos i izgleda dobro, ali izbliza vidim svaki nedostatak.
    A pogoditi nijansu je isto loto.
    Jos imam i neki ljepljivi filing na licu.
    Mislim da odustajem od potrage za savrsenim puderom, jer takav za moju kozu, izgleda, ne postoji.

Mozda se promijenila i moja percepcija, tko ce ga znati, postala sam sitnicava, ima ona izreka da rdjavom k**** svaka dlaka smeta
    Jutros sam probala dva pudera, sinoc isla po testere, Chanel i Armani. Ma kakvi. Jucer E. Lauder, ma jok. Prije toga ohoooho pudera, ne odgovaraju.

Eventualno da probam s CC kremama?
    Preporuke?
    Svojedobno sam imala neku od Estee Lauder, odustala sam i od nje, nekako mi je bilo kao da sam se namazala pastetom.

Mada se mislim, sto uopce forsiram s tim podlogama kad mi lice ocito porucuje da mu je najbolje s hidratantnom kremom i mrvom korektora.
    Da li radiš piling?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovo k'o da sam ja pisala. Mislim da je to jednostavno- starost.
    Meni se čini da je puder dobar samo za žene između 20 i 35; kad više nemaš prišteva, a još nemaš bora. Što je više toga za sakrit, to on manje pomaže. Kakva nepravda.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Da li radiš piling?
    Da. Ali ne vidim razliku kad se pilingiram redovito i neredovito.
    Mislila sam da ce ona Kiehlsova mikrodermoabrazija cuda uciniti - nije ucinila nista sto ne bi i obican piling, osim sto je netom poslije koza iznimno mekana.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sasa, hvala! (Malo mi je neugodno)
    žene, 9 strana!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da je puder dobar samo za žene između 20 i 35; kad više nemaš prišteva, a još nemaš bora. Što je više toga za sakrit, to on manje pomaže. Kakva nepravda.
    Mislim da smo zaključile da je puder - manzeer. Stavljaš ga kad ti zapravo ne treba, kad ti treba - ne pomaže . Zapravo - jedan savršen marketinški proizvod.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma kakva starost! 35!
    poanta je naci onaj puder ili bb koji koži odgovara.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bodulice, a da probaš dnevne platnene. Ja sam isto tako od puberteta muku mučila sa dnevnim ulošcima, no otkako koristim platnene preporodila sam se.
    Meni je odlična bb od nuxa, doduše ove neke skulje/finije nisam ni probala. Ove jeftinije tipa nivee su mikako ka, al najčešće moram staviti neku svoju kremu kao podlogu.
    Od primera sam odustala, ali idem danas kupiti korektor.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakva starost! 35!
    Pa da. Ja sam (mislim) pronašla pred dvije godine, ali ga stavim malo. I ne sakrijem sve, nego ublažim. (debelo preko 35)
    Mene trenutno najviše muče kapci, jer su prije bili prostrani za šminkanje, a onda sa strahom gledam pojavu borica oko usana u koje odkliže ruž. Manje me muče podočnjaci koje sam oduvijek imala. Dabog da imo pa nemo.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam neku micelarnu one marke zio - nešto, s maslinama nacrtanim
    inače uvijek posegnem za proizvodima koji su kao s maslinovim uljem, jednom mi je prijatelj rekao da mi kupaona sadrži više maslinovog ulja od prosječne kuhinje

imam i mixa kremu, a što se tiče seruma, jučer mi je kolegica rekla da balea ima super serum. ona ima osjetljivu kožu pa provjerava sastojke i kaže da ne sadrži ništa od onih štetnih, a košta 25kn
    ona je millenial generacija pa joj ja odmah vjerujem
    Kod mene je trigger bademovo ulje Afroditino mlijeko sa bademovim uljem je odlicno za kozu i cjenovno prihvatljivo, steta sto vise nemaju xl pakiranja.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da. Ja sam (mislim) pronašla pred dvije godine, ali ga stavim malo. I ne sakrijem sve, nego ublažim. (debelo preko 35)
    Mene trenutno najviše muče kapci, jer su prije bili prostrani za šminkanje, a onda sa strahom gledam pojavu borica oko usana u koje odkliže ruž. Manje me muče podočnjaci koje sam oduvijek imala. Dabog da imo pa nemo.
    Jooj ja sam jučer prvi put primjetila te sitne borice oko usta u koje ode ruž. užas.. baš me šokiralo.. neću se više gledati

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jooj ja sam jučer prvi put primjetila te sitne borice oko usta u koje ode ruž. užas.. baš me šokiralo.. neću se više gledati
    Benefit starije dobi je da popusti vid, pa i ne vidiš. Još za usta lako - ali oči našminkat bez oćala - izazov. Valjda sam sve manje sklonija šminkanju kad se sjetim našminkanih teta iz djetinjstva .

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakva starost! 35!
    Ja sam je našla, evo lagano ide 48. I to BB perfect hydrating krema od Shiseida... Odlicna je... Čekam obično u parfumerijama kada su nekakva sniženja od barem 20% i tada je kupim. Inače, imam normalan tip kože, zahvalan ten. I stvarno, ovo nije nikakva reklama ali ja sam stvarno oduševljena s njom.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

#bobrock

mitovski, sve vise razmisljam o tvom pilingu

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

#bobrock

mitovski, sve vise razmisljam o tvom pilingu
    Moja je koža stvarno bila loša do prije 1.5g kad sam počela koristiti Dermalogicu. Ni jedan puder mi nije valjao, pa sam stalno tražila nove. Imam seboroični dermatitis, pa mi je lice često bilo perutavo, sivo, beživotno.
    Rezultati ne dođu preko noći, iako si pomacu vidljivi vrlo brzo, već nakon par dana.
    Prvo što sam tamo uzela je bio piling, tonik i krema.
    Netko je rekao da puder ne izgleda lijepo nakon 35. Evo ja imam 40 i pozivam sve koji žele da me dođu vidjeti napudranu , ali kaže ključ je preparativa.
    Taj Thermofoliant od Dermalogice je jači piling. Njega radim jednom tjedno i on baš grije kad ga trljaš. Imam i Daily superfoliant koji je jako blag i njega ubacim još jednim tjedno kad je zima pa mi koža pati.

Mi smo se sve navukle ne preparativu Dermalogice iz ureda na preporuku dermatologice. Promjene na svima su velike. Koristila sam stvarno kreme od vazelina pa do onih skupih i nikada nisam primjetila da mi ovakvu razliku naprave kao ove. Skupe su, al ja ću rađe kupiti hlače za 150kn i kremu od 400kn. Toliko su me oduševile.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Optimist
    To kao da sam ja pisala.
    Ali nasla sam slijedece:
    prije pudera hidrantni primer- popuni te pore
    a skrivanje prekrivanje i puder koristim iskljucivo Art deco
    imaju tu jednu kamuflažu umjesto korektora i imaju nekoliko vrsta pudera...jedan od boljih koji prekriva i hidratizira je Loung lasting foundation.. ja koristim br 35.. neki s tamnijim tenom 25.. uglavom prema tvojoj kozi
    mozes zatim staviti puder u kamenu a nemoras.. mozes samo ovaj neki konturing staviti na obraze
    Od pudera koristim jos i High performance lifting isto je dobar..
    Uglavnom kljucan je primer i artdeco puderi.. barem meni.
    kreme za lice koristim Decleor i isto sam se preporodila.. bas mi pašu
    Posljednje uređivanje od oka : 29.03.2019. at 22:42

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

E i ja imam tu Artdecoovu kamuflažu, dobro kamuflira, nema šta; ali nije baš nevidljiva i prozračna...jok

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ne nisam napisala da kamuflaža hidratizira već ovaj prvi puder koji sam navela dobro legne na kožu, a kamuflaža je tu u slucaju potrebe iako je bilo kakav korektor isto dovoljan.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tashunice, zaboravila sam ti prije reći za onu farbu za obrve- ma bog zna kakvu ti je to farbu i kako mala natrackala.
    Meni se nikad nije neravnomjerno ispirala; čak i kad bih si više farbe stavila na jednu obrvu i bila bi vidljiva razlika, nakon cca tjedan dana bi mi se sve izjednačilo i od onda nadalje ravnomjerno ispiralo...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tashunice, zaboravila sam ti prije reći za onu farbu za obrve- ma bog zna kakvu ti je to farbu i kako mala natrackala.
    Meni se nikad nije neravnomjerno ispirala; čak i kad bih si više farbe stavila na jednu obrvu i bila bi vidljiva razlika, nakon cca tjedan dana bi mi se sve izjednačilo i od onda nadalje ravnomjerno ispiralo...
    farba je jedno 3 tjedna bila skroz ok.
    nije se ravnomjerno ispirala, tako bih rekla, pa nije bilo lijepo.
    ali ja i tako ima rupe na obrvama, priroda dala.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas su slatke te Lune, cemu god sluzile. Riri, zasto su neke $200, neke $150, $100... a neke i $40? Mislim, vjerojatno bih mogla saznati da procitam sve o svakoj, ali nisam se bas jos toliko zaljubila.

Ako to kupim, mogu li onda proci kao uredjena i fina, ako i dalje ne koristim i kupujem sminku?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moja je koža stvarno bila loša do prije 1.5g kad sam počela koristiti Dermalogicu. Ni jedan puder mi nije valjao, pa sam stalno tražila nove. Imam seboroični dermatitis, pa mi je lice često bilo perutavo, sivo, beživotno.
    Rezultati ne dođu preko noći, iako si pomacu vidljivi vrlo brzo, već nakon par dana.
    Prvo što sam tamo uzela je bio piling, tonik i krema.
    Netko je rekao da puder ne izgleda lijepo nakon 35. Evo ja imam 40 i pozivam sve koji žele da me dođu vidjeti napudranu , ali kaže ključ je preparativa.
    Taj Thermofoliant od Dermalogice je jači piling. Njega radim jednom tjedno i on baš grije kad ga trljaš. Imam i Daily superfoliant koji je jako blag i njega ubacim još jednim tjedno kad je zima pa mi koža pati.

Mi smo se sve navukle ne preparativu Dermalogice iz ureda na preporuku dermatologice. Promjene na svima su velike. Koristila sam stvarno kreme od vazelina pa do onih skupih i nikada nisam primjetila da mi ovakvu razliku naprave kao ove. Skupe su, al ja ću rađe kupiti hlače za 150kn i kremu od 400kn. Toliko su me oduševile.
    Imaju dermatologa?
    Vidjela sam da imaju uslugu ciscenja lica, jesi mozda probala?
    Ja imam mjesovitu kozu, na obrazima normalnu, po T zoni masniju.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Optimist
    To kao da sam ja pisala.
    Ali nasla sam slijedece:
    prije pudera hidrantni primer- popuni te pore
    a skrivanje prekrivanje i puder koristim iskljucivo Art deco
    imaju tu jednu kamuflažu umjesto korektora i imaju nekoliko vrsta pudera...jedan od boljih koji prekriva i hidratizira je Loung lasting foundation.. ja koristim br 35.. neki s tamnijim tenom 25.. uglavom prema tvojoj kozi
    mozes zatim staviti puder u kamenu a nemoras.. mozes samo ovaj neki konturing staviti na obraze
    Od pudera koristim jos i High performance lifting isto je dobar..
    Uglavnom kljucan je primer i artdeco puderi.. barem meni.
    kreme za lice koristim Decleor i isto sam se preporodila.. bas mi pašu
    Vidis, nikad mi Art deco nije pao na pamet sto se pudera tice. Probat cu, hvala ti...za 10 godina dok otplatim piling i kremice od mitovski

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vidis, nikad mi Art deco nije pao na pamet sto se pudera tice. Probat cu, hvala ti...za 10 godina dok otplatim piling i kremice od mitovski

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I zamisli, ne odgovaraju ti. Tražila bi je ko Tashunica Saru
    Meni je zato teško dati veliki novac za nešto što nisam probala a upitno je da li će mi odgovarati.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurni ima kod kineza puni jeftinije.
    Mi imamo original Foreo (kćer) i Kaufland verzija(mama). I isprobale smo obje, obje verzije. Nema razlike.Čak i punjači rade na oba.
    A Kauflandov je bio 150 kuna.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A šta ćeš... mislim da je puder oko 150 kn

inače što se tiče tretmana čišćenja i pilinga ja nekako ne volim te agresivne tretmane, bila sam jednom isključivo na njegi lica i bilo je super.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imaju dermatologa?
    Vidjela sam da imaju uslugu ciscenja lica, jesi mozda probala?
    Ja imam mjesovitu kozu, na obrazima normalnu, po T zoni masniju.
    Mi smi ti iz ureda otišle tamo na preporuku moje prijateljice koja je dermatolog. Ne znam da li imaju dermatologa ili su cure tamo kozmetičarke, ali moj dojam je da znaju što pričaju. Možeš otići, reći svoj problem, one te pogledaju kažeš da bi prvo probala testere. Mislim cifra nije mala pa zašto ne.
    Bila sam tamo na čišćenju lica i bila sam jako zadovoljna. Rekli su mi da uz ovu njegu koju koristim 1 godišnje sasvim dovoljno.
    Ja idem u Teslinu, ali ima i u Areni i mislim u još nekom centru.
    Možeš i otići i reći koju bi max cifru potrošila i ine će ti reći u toj cifri što je najbolje uzeti.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Puder koji ja koristim od Jane Iridale ima sve karakteristike koje ste navele da bi htjele , al me nitko nije doživio
    Lagan, prozračan, ne ističe pore, istovremeno i njeguje kožu, prekriva srednje ali meni je to sasvim dovoljno.

Stranica 9 od 26 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •