Barkice bude bolje drugi put, nemoj odustati! Ftičici, buba i žužy. mislit cu na vas! Bernica bravo za pikanje. Meni je danas tak lose tlak mi je pao valjda na 65 i lelujam!
Printable View
Barkice bude bolje drugi put, nemoj odustati! Ftičici, buba i žužy. mislit cu na vas! Bernica bravo za pikanje. Meni je danas tak lose tlak mi je pao valjda na 65 i lelujam!
Curke nisam u toku pa šaljem puno vibrica svima.....Curke moje za veliki tulum u labu i da budu blastociste i smrzlić koji......Sretnoooooo:-D
Snupi i mene tlak ovih dana zeza...moj je 100/60....
Drage moje, jutros sam zvala lab. i rekli su mi da sutra ujutro dovedem muza zbog potpisa za zamrzavanje..jer neće biti transfera....:cry: visok mi je progesteron..valjda, koji sam vadila u nedjelju dan prije punkcije...jeli ikom tako bilo ?
Dobro barem su reagirali a koliki ti je?
bubaba,:love2:
Meni je rečeno da dođem sutra u 8,samo to.Škrti su na riječima prek telefona.
buba pa to je ok vijest!
drž se ftiči,madona mozda postoji mogucnost da se vidimo u 5 mjesecu!
Cure moje evo da javim,od mojih 7 stanica,4 se oplodilo.Jednu su eliminirali jer je bila deformirana i ostale su tri.Tako da...čuvam dvije mrvice,ostala je jedna tu su zamrznuli.Ja sam prezadovoljna :-D
Bubaba,lipa moja šaljem big kiss!
žužy predivno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba i nazad da se mrvice čvrsto prime i da za dva tjedna skačemo od sreče!
htjela sam te tražiti danas u petrovoj ali bila je gužva i dugo sam čekala na red tak da na kraju kad sam bila gotova ti si vjerojatno več bila otišla!
Joj bila je bome gužva..da si mi bar poslala jučer poruku.Bila sam tam do negdi posle 12,oteglilo se.
Bravo za tvoju bebušku,nek samo raste <3
žužy :-D odlično!!!!!!!
tina29 :heart: za tvoje kuckajuće zlato
bubaba brzo će svibanj :love2: nije ništa propalo, samo se malo prolongiralo
Evo mene 6.ti dan ciklusa,5 pikanja odrađeno....još sutra puregon i cetrotide i u pon na uzv da vidimo kaj smo napravili. Nadam se da je to to od pikanja...puregoni me peku,cetrotide i nisu tak opake. Od nuspojava kronični umor...drugo ništ posebno. Ali nema veze...sve za viši cilj :)
Svima puno sreće....ako ko ide u pon ujutro u petrovu ,javite se za kavicu....
Madona, Snupi, Ljubilica:heart::heart::heart:
Žužy srećo moja i ja tebi šaljem veliku pusu i držim fige za velikuuuu betu...
Bernice..sretno ...i mene je malo peklo kad sam se pikala..ali svega par minuta.
hej curetki moji ,bubaba hvala za srceko , ja zivkam za svoje nalaze. Aaj mi recite koliko mi mogu biti stari Cb brisevi da me uzmu u postupak- zaboravila sam?
Hvala ti .dobro onda jer mi je vec dosta da stalno cackaju po meni!
Odštampala hrpu teksta i nestalo. A ništ,ajmo ispočetka. Bila na uzv 8.mi dan ciklusa, lijevi jajnik se opće ne vidi,a desno ima nešto 15,15,14,13,12...ili slično...Čak me pital dal imam lijevi jajnik...dosad sam ga imala. Jedino ak sam ga zgubila na putu do petrove. Al ok,koncentrirat ćemo se na desni :) . Ništ mi dr.R konkretno nije rekel,ni da je dobro,ni da nije...samo da uzimam puregone i cetrotide još danas i sutra i u sri opet uzv. Eto...toliko od mene,nazad na injekcije i u sri bumo možda pametniji...Pozdrav svima
Priključila bih se k Vama ako me primate...
Odradila sam u trećem mjesecu i kratki protokol, sa puregonima, menopurima, cetrotidima, štopericom i svim UZV-ima. Štopericu sam primila na 11 dc a 13 dan sam išla na punkciju sa ne previše folikula (samo dva na lijevom jajniku) i kada su mi ih izvadili zaključili su da su oba cistična tako da mi je postupak u potpunosti propao i sad čekam "daleku" budućnost i sljedeći postupak totalno zbunjena što se dogodilo u ovom...
Tasha zao mi je da si tako prošla, tko ti je vodio postupak , kad ides ponovno u akciju?
Zahuktava se priča :) . 10ti dan ciklusa uzv,desno 17,15,14,.... i još neki...ali kao premali su ako sam dobro shvatila,endometrij dovoljno zadebljali. Morala vaditi krv opet,neka 3 hormona,bili rezultati odma u 1. Rekla sestra da opet sutra uzv i da se još pikam s puregonom i cetrotidom. Doktor mi naravno ništ nije objasnil,tak da neznam opet ništ osim da i sutra moram u zg.Ne kužim čemu panika pošto je 10ti dan ciklusa...neznam kolki bi trebali folikuli biti,ali valjda bum sutra ipak nekaj saznala. Tasha,u nove pobjede....nema predaje ;)
Tasha,žao mi je zbog propalog postupka,želim ti da sljedeči bude uspješan i da ne čekaš dugo na njega.To je najgore,čekanje.Jesi razgovarala s doktorom o tome,kako si tako slabo reagirala na stimulaciju,hoće nešto promijeniti sljedeči put?:love2:
bernica,lijepo ti rastu folikuliči,bude to dobro,zakaj misliš da je panika?Zbilja..di ti je nestal lijevi jajnik,kaj veli doktor,moguče da je malo zabačen gore,ne može ga nači uzv-om ?
nikaj od mene..
dobila sat vremena nakon vađenja BCHG..
i sad čekanje za dalje..
:(
Ftičica,k vrapcu...baš mi je žao :love2:
Jajnik mi je jako blizu maternice pa ga zato ne vidi.Danas ga je našel,ali je nutra samo jedan mali folikul pa se baziramo na desni jajnik. Osim doktora je bila neka mlada ili studentica ili doktorica pa je njoj sve objašnjaval pa kad sam se oblačila sam načula da je endometrij već dosta zadebljao,a folikuli su premali. Zato me poslal vaditi još ta tri hormona,ali nalaz nisam vidla pa neznam kakvo je tu stanje. Samo mi je sestra Irena rekla da dodjem opet sutra ujutro. Valjda bu sutra malo jasnije kaj dalje.
Ftičica, Tasha - :love2:
Bernica - :fige:
Pozdrav curke.....Danas ja častim... :pivo: Izvadila krv opet,uzv riješen,sad čekam zeleno svjetlo,Ovitrelle danas u 22h, sub ujutro aspiracijaaa...Eto došli i do ove faze. Ajmo dalje....Svima :fige: za kajgod vam treba....i fala na podršci!
Bernica biti će sve ok......Sretno u subotu na punkciji i da prođe što bezbolnije....:-D
bernica super,:-D,sretno!
puse!