Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Priključila bih se k Vama ako me primate...
    Odradila sam u trećem mjesecu i kratki protokol, sa puregonima, menopurima, cetrotidima, štopericom i svim UZV-ima. Štopericu sam primila na 11 dc a 13 dan sam išla na punkciju sa ne previše folikula (samo dva na lijevom jajniku) i kada su mi ih izvadili zaključili su da su oba cistična tako da mi je postupak u potpunosti propao i sad čekam "daleku" budućnost i sljedeći postupak totalno zbunjena što se dogodilo u ovom...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Tasha1981 prvotno napisa Vidi poruku
    Priključila bih se k Vama ako me primate...
    Odradila sam u trećem mjesecu i kratki protokol, sa puregonima, menopurima, cetrotidima, štopericom i svim UZV-ima. Štopericu sam primila na 11 dc a 13 dan sam išla na punkciju sa ne previše folikula (samo dva na lijevom jajniku) i kada su mi ih izvadili zaključili su da su oba cistična tako da mi je postupak u potpunosti propao i sad čekam "daleku" budućnost i sljedeći postupak totalno zbunjena što se dogodilo u ovom...
    Draga, žao mi je da ti se to dogodilo ma koliko bilo sad teško nemoj odustajati skupi svu snagu i idi dalje. Tko ti je vodio postupak? Zapiši si idući termin za postupak i hrabro naprijed. Uz tebe smo Pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •