Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje, jutros sam zvala lab. i rekli su mi da sutra ujutro dovedem muza zbog potpisa za zamrzavanje..jer neće biti transfera.... visok mi je progesteron..valjda, koji sam vadila u nedjelju dan prije punkcije...jeli ikom tako bilo ?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, jutros sam zvala lab. i rekli su mi da sutra ujutro dovedem muza zbog potpisa za zamrzavanje..jer neće biti transfera.... visok mi je progesteron..valjda, koji sam vadila u nedjelju dan prije punkcije...jeli ikom tako bilo ?
    Draga ne gubi nadu glavno da će barem ići na smrzavanje pa ne gubiš ništa, nije ništa propalo. Neka sve dobro prođe. Pusa
    Posljednje uređivanje od madona : 21.03.2013. at 14:30

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj madona prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ne gubi nadu glavno da će barem ići na smrzavanje pa ne gubiš ništa, nije ništa propalo. Neka sve dobro prođe. Pusa
    Hvala ti draga, evo danas sam išla u Petrovu, tri su mi zamrznuli i trebam se javiti u 5 mjesecu, 7 dc za uzv pa ćemo ići u prirodnom...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti draga, evo danas sam išla u Petrovu, tri su mi zamrznuli i trebam se javiti u 5 mjesecu, 7 dc za uzv pa ćemo ići u prirodnom...
    Jesam li ti rekla da nisi ništa izgubila, 5 mj je tu nije daleko a tvoje bebice te čekaju. Samo budi hrabra i smirena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •