:lol:mujica je ovdje svakodnevno u kontaktu s pacijenticama
Printable View
crvenim...razotkrile ste me...nadala sam se da ce mi napisati - kupi priorix i dođi...cak cyberdr. to ponudi :razocarana:
A ja mislila Mujica ginekolog :oops:
kad je tako popularan:-)
mujica je kirurg.
zato se i ne boji ovdje pisati jer ga pod maskom nitko ne može razotkriti.
Mujica , visok, stasit, u zelenom odijelu sa čelično-sivim očima , skalpelom u desnici .......:heart::zaljubljen:
dok ga nisam upoznala, ja sam par puta pomislila da bi mujica mogao biti glavom i kljunom
http://danas.net.hr/2010/01/28/0630007.48.jpg
aaaaaaaaah my eyes......
uuu, ivka, ovo je gadan pod*eb :mrgreen:
anchie, pozdravi moovera kuću staru, i reci mu da ni čitanje nije daleko od sudjelovanja :P
ajde cure razlaz:-x
jel se čovjek izjasnio?:raspa:
kako si saznala?? :-o
tko ti je odao? :-o
:lol:
eto nacina da povecamo broj tata na ovom forumu: skuzit ce da se oko muskih ovdje mlate :lol:
kao da sam opet u kulturi :lol:
/znat će nekadašnje zagrebačke srednjoškolke/
wow, impresivno! :naklon:
znaci kod mujice sanse imaju dugodojilje i necjepise
kod davora one koje pohaju kruh star tri dana
jos da dedija prokuzimo i mozemo se podijeliti
Također8-):nos do neba:, cura iz MIOC-a,
a dečko iz upravno-pravne, iz suprotne smjene, prepune žena,
ali MOOOJ!!!, hehehe:likovanje:
(a zamislite tek konkurencije ovdje na forumu,
no, ja sam s ovim (fejk:-P) avatarom u startu u prednosti:mrgreen:, možete se slikat s vašim voćkama i bebicama:lol:)
Zašto bi neki od vas htjeli da se Moover vrati? slobodno nabacujte argumente :)
dobro rutira
Prvo, jer je biker-boy, sad kad vidim bajkera na cesti
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CFAQ9QEwBw
odmah znam - taj ne može zaspat bez dva-tri posta na Rodi i par uleta na mameibebe:mrgreen:.
Drugo, volim čitati (negdar Klik), a sad FHM, a to ti dođe na isto, mozak vječnih postpubertetlija, umirem od smijeha, a
Moover mi je totalno iz te ekipe.
Još mi je u sjećanju onaj njegov potpis, usred akcije "Kupujmo hrvatsko" i slovenskih svojatanja nekih zaljeva, kod njega je u potpisu osvanulo "Kupujmo slovensko":lol:.
I tak' , sviđa mi se taj stil humora.
ajme, skoro zaboravih, i zato što nam je u sitne noćne sate (dok moderatori spavaju snom pravednika :-P)
slao preko avatara svoje fotkice, na koje je mara padala u trans, jel' da, mare?:mrgreen:
kad smo uveli 24/7 dežurstva osoblja? :mrgreen:
Natjerali nas korisnici :lol:
Moram si negdje pribilježiti ovu temu pa kad krenu ključanja zbog relevantnosti s odgojem ili zachatavanja da ju linknem :mrgreen: