uuu, ivka, ovo je gadan pod*eb
anchie, pozdravi moovera kuću staru, i reci mu da ni čitanje nije daleko od sudjelovanja![]()
uuu, ivka, ovo je gadan pod*eb
anchie, pozdravi moovera kuću staru, i reci mu da ni čitanje nije daleko od sudjelovanja![]()
eto nacina da povecamo broj tata na ovom forumu: skuzit ce da se oko muskih ovdje mlate![]()
kao da sam opet u kulturi
/znat će nekadašnje zagrebačke srednjoškolke/
znaci kod mujice sanse imaju dugodojilje i necjepise
kod davora one koje pohaju kruh star tri dana
jos da dedija prokuzimo i mozemo se podijeliti
Također:nos do neba:, cura iz MIOC-a,
a dečko iz upravno-pravne, iz suprotne smjene, prepune žena,
ali MOOOJ!!!, hehehe:likovanje:
(a zamislite tek konkurencije ovdje na forumu,
no, ja sam s ovim (fejk) avatarom u startu u prednosti
, možete se slikat s vašim voćkama i bebicama
)
Zašto bi neki od vas htjeli da se Moover vrati? slobodno nabacujte argumente![]()
Prvo, jer je biker-boy, sad kad vidim bajkera na cesti
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CFAQ9QEwBw
odmah znam - taj ne može zaspat bez dva-tri posta na Rodi i par uleta na mameibebe.
Drugo, volim čitati (negdar Klik), a sad FHM, a to ti dođe na isto, mozak vječnih postpubertetlija, umirem od smijeha, a
Moover mi je totalno iz te ekipe.
Još mi je u sjećanju onaj njegov potpis, usred akcije "Kupujmo hrvatsko" i slovenskih svojatanja nekih zaljeva, kod njega je u potpisu osvanulo "Kupujmo slovensko".
I tak' , sviđa mi se taj stil humora.
ajme, skoro zaboravih, i zato što nam je u sitne noćne sate (dok moderatori spavaju snom pravednika)
slao preko avatara svoje fotkice, na koje je mara padala u trans, jel' da, mare?![]()
Moram si negdje pribilježiti ovu temu pa kad krenu ključanja zbog relevantnosti s odgojem ili zachatavanja da ju linknem![]()
a mozda ga treba izrutirati, mozda je zaboravio kako se dodje do nas
nego ko se sjeca njegovog vikenda, kad je ostao sa svojim malcem sam. bas je zgodan to topic bio, bas pravo musko vidjenje klinaca i posla oko njih.
ajde Mooveru kuco stara, navrati.
Mama od formata, Moover je taj forumaš (šifra ZZ top) s fotkama kojeg bi bila zadovoljna, vjerujem, tj.... drugačije su nego što si zamislila tipičnog forumaša na ženskom forumu.
Posljednje uređivanje od ina33 : 04.05.2011. at 14:04
Kome ne bi falio... evo teme![]()
Moover je online
Edit: tema uspjela, anchie- isprika![]()
Posljednje uređivanje od Cubana : 04.05.2011. at 14:08
A propos muških na forumu, super mi je bio onaj nečini account, tj. priča iz muško-ženske perspektive o porodu u kući za porode u Austriji, zaboravila sam nick forumaša - onaj "Bio porod", tj. muški dio priče i percepcije mi je bio genijalan, ali genijalan totalno.
evo i i te dvije price
Bruna Eli iliti moj preporod rađanja
Bio-Natur
tu se i moze vidjeti nas muski forumas, koji je valjda zbog posla sve manje tu
a ja sam dugo mislila da je Moover ustvari bubimirko
ajme vissnja pa gace su im totalno razlicite, bubimirkove razderane, a Moover ih ni ne nosi![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 04.05.2011. at 14:26
a meni je Moover prirastao srcu zbog onih genijalnih savjeta za roditelje potencijalnih obožavatelja motora![]()