Stranica 9 od 13 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 618

Tema: Muški članovi na više ženskom forumima

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

....
    Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2011. at 20:53

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    100 godina sam na forumu i nisam čula za ljufija
    X

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ne čitate podforume sa podpomognute

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, vidla sam, sry ljufi

nego otkrila sam ja mujičin razlog da ovdje piše
    jednak kao što bi bio moj da pišem na manekenskom forumu
    čista zavist
    vidiš kako prati koja se forumašica podčinjava mužu
    čovjek zavistan da ima takvih pa bar da na interpletu uživa u samom njihovom postojanju i druženju s njima

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    I za kraj, ispričavam se svima.
    Nažalost ne mogu povući i izbrisati ovaj prethodni duži post. Očito su me uvrede ipak dirale i ta moja pitanja upućena mujici bila su odgovor na njih.
    Šteta.
    Pisala sam kako zamišljam tipičnog forumaša na Rodi, Trudnoci, Mameibebe forumu i sličnima, nisam pisala o pojedinačnim osobama nego o zamišljenoj slici koja mi se stvara kad čitam muške članove.
    Odgovarale ste uglavnom vi koje ste upoznale te forumaše pa ste imale već njihovu više ili manje stvarnu sliku i htjeli ste mi predočiti da nije poput moje, a ja sam prevarila jer nisam išla za tim da se vi družite, poznajete i pijete kave pa onda u ovakvim situacijama imate potrebu napadati tj braniti forumaše koje ja niti sam vidjela niti upoznala, napadate sliku koja se spontano stvori u mojoj glavi, a na koju utjecaj ima niz faktora, od odgoja do mentaliteta i čega sve ne. Pitala sam imate li vi takve slike i predodžbe, a ispalo je da se moram braniti od napada. Eto.
    Pošteno. Isprika prihvaćena, što se moje malenkosti tiče (iako ne poznajem nijednog muškog forumaša, lool).

Ona pitanja koja si postavila mujici - razumijem da čovjek može pomisliti da je tako, da će muškarci koji se pojavljuju u prevladavajuće ženskoj sredini tu biti zbog nekog svog felera i zato što misle da će im takva okolina omugućiti da se produciraju na neke načine koji su njima već bitni. Međutim, dosta je da upoznaš te muške nickove (ne treba uopće upoznavati ljude uživo, ali nickove da - pa u tome je meni pola bogatstva ovog foruma, u ljudima koji imaju nešto zanimljivo za napisati) pa vidiš da su mahom normalni ljudi, a tek tu i tamo uleti neki...manje normalan .

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jašta, aleksandra.
    Ali stvarno sam prvo došao zbog cijepljenja.
    A ostao sam zbog toga da iz prikrajka zavidno virim.....
    I ti si jedna od tih u koje zavidno gledam
    Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2011. at 21:43

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    , a tek tu i tamo uleti neki...manje normalan .
    Kao gospodin žerjav.
    Sjećate li se žerjava koji je pisao protiv pušenja u stihovima?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    znala sam!

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kao gospodin žerjav.
    Sjećate li se žerjava koji je pisao protiv pušenja u stihovima?
    DAJ LINK! to moram viditi!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I za kraj, ispričavam se svima.
    I ja tebi i ivani.

a sad moram ići na mame i bebe forum da vidim što tamo ima novoga.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    http://forum.roda.hr/threads/33188-Z...nja?highlight=

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Do nebesa dižem svoj glas ,
    a za dječjega zdravlja spas !

Svi mi koji djecu beskonačno volimo ,
    njihovo trovanje dimom ne dozvolimo !

Dječja pluća su osjetljiva kao leptirova krila ,
    sluznica na dim reagira kao čika žar i svila

Pljugeri umjesto mozga imaju dim u glavi ,
    žele da im kronični kašalj najdraže smlavi

Oni su za malu djecu ponajveča opća opasnost ,
    razaraju zdravlje te stvaraju nikotinsku ovisnost

Cigaretni dim polagano ubija i širi smrad ,
    tko u prisutnosti djece dimi ubojiti je gad

Kada roditelji zauvijek bace pljuge u smeće
    dimne boleštine više nikoga savladati neće .

Zatvorite vrata svakoj ovisničkoj gadosti ,
    a koja je ubojica zdravlja i dječje radosti .

U svakomu domu neka bude dječji smijeh i slavlje
    a svako dijete neka zauvijek služi odlično zdravlje !

evo to je to... nisam bila tu tada, ali sam našla..
    Posljednje uređivanje od andynoa : 02.05.2011. at 22:02

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

to je stvarno najveći kreten kojeg sam ikad vidio na ovom forumu
    Tu ste potpuno u krivu , jer jedino kaj ja imam u obliku pendreka mi je podarila majčica priroda .
    No taj organ ,za razliku od odgojne palice , koju možda višenamjenski koristi poštovani liječnik Mujica , ni u kom slučaju nije stvoren za odgoj i nanošenje boli , već sasvim suprotno , a o čemu sami za sebe govore njegovi narodski nadimci : " Nježnik " i " Milokliz "
    na žalost, muško je. tako se barem hvalio

e. to hje čovjek kojeg bih htio vidjeti uživo kako izgleda.....
    Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2011. at 22:07

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a znači ne pali te samo pokornost, jer tu ne bi prošla
    sviđaju ti se i lijepi i pametni komadi

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

100 godina sam na forumu i nisam čula za ljufija
    Ne mogu si pomoći, ali umrla sam od smijeha.
    Valjda zbog imena ljufi.....ni ja nisam čula

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

to je stvarno najveći kreten kojeg sam ikad vidio na ovom forumu

na žalost, muško je. tako se barem hvalio

e. to hje čovjek kojeg bih htio vidjeti uživo kako izgleda.....
    jap, žao mi što je ta tema zaključana jer bi dobila preveliki post u nastavku...

sigurno je u nekoj steriliziranoj boxi, omotanom folijom...

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

milokliz

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne mogu sada pretraživati stare postove na raznim temama koje sam čitao sa svrhom dokazivanja, ali mislim da si na odgoju u duhu vjere bila jedna od nekoliko forumašica koje su pisale da žena mora služiti mužu i da je to njihovo poslanje. I još neke tekstove u stom smislu da muž ima jednu ulogu u vjerskom životu, a žena drugu.
    Ako sam te s nekim zamijenio, ispričavam se.
    NIkad rekla ni izrekla u životu, zamjenio si me sigurno...mislim da smo samo jednom raspravljali o tome što to znači "služenje" U "katoličkom" braku i ako je nešto rečeno u kontekstu kako pojedini od nas"shvaćaju služenje" u životu općenito- ali ne kao pokornost mužu idr.
    Ako si površno čitao možda si nešto krivo shvatio i nisi skužio kontekst.....

Isprika prihvaćena.
    Zahvaljujem na odgovoru-zašto si ovdje.

može ljudi jedno pojašnjenje; što je u stvari feminizirani muškarac?
    Ne kužim što to uopće označava: muškarca koji pazi na svoj izgled, muškarca koji je ženskast, muškarca koji je gay, muškarca koji je papak...?
    Iskreno mislim da taj pojam samo pogrdan u muškim razgovorima, jer ako govorimo o tipovima muškaraca koji se nekoj ženi sviđaju onda je to samo stvar ukusa; netko voli crne,plave,bogate, pametne, netko "feminizirane", neko mafijaše, seljačine itd...

-mislim zašto bi feminizirani muškarac po vama odmah trebalo značiti "loš u krevetu", štrika, itd. zašto ako netko nekom da takvu etiketu, to odmah zvuči uvredljivo? zašt feminizirani muškarac ne asocira na dobro odgojenog muškarca, sposobnog brinuti se o sebi neovisno o ženi, koji u braku sudjeluje u svemu itd. i normalno se druži i s svojim muškim društvom itd.?

tako bi neka druga skupina (karikiram) koja voli plave a ne crne dečke mogla reći milijon negativnih stavri za crnokosog...pa one koje vole visoke za niske, one kojie vole kosate za ćelave, one koje vole mišićave za debele, one koje vole obrazovane za bauštelce i tako dalje u nedogled.....

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je i "problem" (djelomično) baš u tvojoj nezainteresiranosti i neinformiranosti o konkretnim forumašima, a to te i drži prikovanom za stereotip ili predrasudu koju imaš od ranije - da tu pišu papci, feminizirani i samim time seksualno neprivlačni pripadnici muškog roda.

Da malo pratiš, onda bi mogla naslutiti da su dečki počeli pisati jer su se bolje (zbog svoje struke) kužili u neke teme, tipa cijepljenje, drugi su, zbog svojih životnih okolnosti ili afiniteta,
    informirani u kuhanju, zanima ih alternativni svijet zdravlja,
    treći (isto zbog struke) razumiju se u religiju, četvrti se bave organizacijom putovanja i aktivnosti za obitelj i djecu, autosjedalicama, peti su igrom slučaja među neplodnim parovima i zanima ih ta tematika itd,.
    Svaki je odnekud krenuo, pisao ono u što se razumije, s vremenom čovjek upozna teritorij, dio ekipe koja piše, osjeti se nekako na svom terenu i nastavi komunicirati s ostatkom forumaša, sa ženama i muškarcima i o drugim temama, kakve se već nađu na forumu.
    Pa ne pišu o menstruaciji, ulošcima i brazilskoj depilaciji.

Kad sam ja kročila na Rodu, priznajem, osobno, očekivala sam puno više muških tu, zato nisam ni išla u startu na forum "mame i bebe" jer je naziv, za moj ukus (koja volim muške) -isključiv, nisu tamo "mame, tate i bebe".
    Tamo gdje su roditelji, roditeljski forum, očekivala sam da ima roditelja - očeva i majki
    .
    Na žalost, ovdje nema tata dovoljno, a to možda možemo dijelom zahvaliti i predrasudama koje i ti gajiš i pokušavaš ovdje naći malo više istomišljenika, ali ne uspijevaš baš.

Srećom, svijet perverzija je vrlo šarolik pa, na sreću tih "čudaka" na forumu, još ima perverznjača, poput mene, koje se pale na papke, papučare i slične koji su toliko jadni da čak pišu i na roditeljskom forumu.

Neno, ti si moj idol!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ne kužite zato što ne čitate. Pitanje i tema nije vezana za muškarce na Rodi već na forumaše koji provode dosta vremena raspravljajući i postajući na objektivno ženskim forumima a to su oni čiji članovi su u više od 90 posto muškarci a Roda je takva koliko god mislili drukčije. Ne mislim na one koji traže savjet ili pomoć.
    Mišljenje da je to jedini roditeljski forum je tek subjektivna procjena s kojom se ne slažem.
    Pa Nena ti je lijepo odgovorila. Došli su tu iz nekog razloga, upoznali su ekipu i nastavili pričati i o drugim temama.
    Kao da stojiš na autobusnoj stanici i pitaš kad ide bus za tvoj kvart. I onda nastaviš pričati o dnevno-političkim zbivanjima, kuhanju, vjeri...
    MM nije takav. On odgovori na pitanje i dalje šuti. Zapravo, ima takav izraz lica, pusti me na miru i nitko ga ne davi.
    Meni na čelu piše, ispričajte mi svoju životnu priču i svi sa mnom hoće pričati. I ja s njima. Moj brat je isti takav.
    I što sad, brat mi je papak, a muž nije?
    A da mi vidiš i čuješ muža - ima 35, izgleda kao dječak, šuška dok priča, nježan je i plah poput srne - je li feminizrani papak - nije, meni je i dalje privlačan (kako bi PIkula rekla, osjećam se kao šiparica pored njega) kao i prvog dana dok tipove poput mog brata ne bih pogledala ni da su zadnji na svijetu.

Inače, MM mi često prigovara što puno vremena provodim na forumu i da, možda je u pravu jer ne može se reći da cijelo vrijeme nešto istražujem (iako, uvijek naleti neka super informacija, primjerice) tim više što je i sam nekada gubio vrijeme na više foruma (književnost, glazba, filmovi..., ah, da nije papak?), ali pored djeteta i svih obaveza, ne stignem se više toliko družiti s prijateljicama i ovo mi dođe kao odmor za mozak.
    Da ne pričam koliko sam različitih karaktera "upoznala", kako sam naučila manje osuđivati, jasnije se izražavati, paziti da nekoga ne povrijedim...
    Eto, malo hvalospjeva forumu i forumašima

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    masturbiram na postove o štetnosti adaptiranog mlijeka, šta?

ženo, ti si luda!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja nikoga ne znam od muških, a ni ženskih likova na forumu (znam par forumašica, ali one nikada nisu na ovakvim temama, osim dorotee24)
    ne znam ni kako tko od njih izgleda
    i opet se ne slažem s tobom

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    (znam par forumašica, ali one nikada nisu na ovakvim temama, osim dorotee24)
    jel ovo uvreda?(šala)

inače slažem se s tobom, ali samo na ovoj temi i nena-jabuka odkidam od smijeha

mama od formata, ajme što je tebi?
    meni stvarno ne bi smetalo da mi muž bude na ovom forumu, ali on stvarno nije forumaški tip za razliku od mene. kad bi se registrirao ovdje iskreno bih se začudila, ali ne zbog rode nego zato što ga ne mogu zamisliti da debatira na nekom forumu.
    i zaista, ali zaista ja nikad nisam ni pomislila ovako kako ti razmišljaš. jedino mi je u početku upalo u oko kako ima vrlo malo muškaraca.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    doduše... kad razmislim... prošle godine smo bili zajedno na moru, a moja djeca ne nose kupaće gaće :prestravljeni:
    Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ajme
    samo nemoj molim te reći da je to onaj koji lakira nokte?!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne smeta mi što i muškarci pišu po Rodinom, pa i ostalim roditeljskim forumima. to su ionako teme koje bi roditelji trebali iskomunicirati i kod kuće (odgoj djece, njega beba, prehrana djece, ...) jer se itekako reflektiraju na život i funkcioniranje cijele obitelji.
    da li bi mi smetalo da mm piše po ovom forumu - ne, zašto ? što je tu problematično, i dalje ne vidim ?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moover me zamolio da vam prenesem ovo:

Citiraj moover prvotno napisa
    Apsolutno se slažem sa mamom od formata i u potpunosti podržavam njene stavove!
    .
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 03.05.2011. at 09:45

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku

ženo, ti si luda!

To je već odavno poznata stvar, a ko se tomu smije taj je isto perverzan.
    Dobro, malo se sve smirilo, to je super.
    Inače, ja mom mužu ponekad pročitam nešto s foruma, ali samo neke dobre fore, kad je nešto inteligentno duhovito jer znam da voli takve stvari.
    Ono - kad su babe u akciji zločestoće i kad to izvire iz svake riječi, to mu ne čitam iz lojalnosti prema ženskom rodu, neka čovjek nastavi živjeti u iluziji da su žene divna i mila stvorenja (koju su ovi naši sugovornici na forumu sigurno izgubili).
    Ali su zato dobili nešto drugo, možda informaciju da se sa ženama može vrlo kvalitetno raspravljati o iznenađujuće mnogo tema.

MM je itekako sposoban pričati sa mnom ili nekom mojom frendicom o svemu što je vezano uz djecu, od trudnoće, odgoja, prehrane, svega (no ništa pisano), ali kad je muška ekipa prisutna, e, onda je od životne važnosti podatak kad su navirali Avari na ova područja, a kad i zašto Huni harali te da li se više isplati kupiti rabljeni Opel ili novu Corsu...od dosade krepam jer to pričaju na takav način nabrajanja golih činjenica da je nužno dosadno.
    Kad krenu "filozofirati" ili se zezati (super blaga riječ za ono što tada rade) onda su vrlo zabavni i tu sudjelujem.

Inače, još jedna je tu bila divna opaska, koja mi je zapela za oko, o tome dal' se možda forumaš nesigurno osjeća u muškom društvu pa zato ide u žensko društvo na forum.

To me je baš (gorko) nasmijalo jer se ogromna, ogromna većina normalnih muškaraca u muškom društvu osjeća perfektno - kud ćeš bolje od frendova za šankom i (H)hladnog piva.

Valjda je jedina prilika kad se muškarac osjeća nelagodno u muškom društvu ona kad ima evidentno najmanjega.

(za onog bivšeg forumaša s pendrekom miloklizom ,
    pa jel' vidite koliko su ovi "naši" sadašnji kulturni spram toga)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

anchie, od moovera se upravo to moglo i očekivati

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja još uvijek plačem na milokliz

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čitam i redom umirem od smjeha
    poezija protiv pušenja najbolji mi je dio "največa opća opasnost"
    Drago mi je da su se svi više manje pomirili. Mir,mir, mir nitko nije kriv ...
    Ne moraš tražiti mujice, mogu ti ja posvjedočiti da je ivana zg bila na skeptičnoj do umjerenoj strani kad se raspravljalo o pokornosti mužu u vjerskom braku - jer sam ja bila na zadrtoj strani .

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A i mislim čemu ozbiljna rasprava na ovoj temi. Kako bi bilo da je naslov "kako zamišljate cure s nekonvencionalne medicine" ili "što rade vjernice na rodi" - ako nije dobronamjerna zeka to je čisto ogovaranje i hranjenje predrasuda, ne kužim poantu
    Sori mama od formata, ali stvarno osim u šali ne mogu raspravljati o nekom osobno u trećem licu.
    E , da je baba muško zvala bi se Duško
    Posljednje uređivanje od pikula : 03.05.2011. at 14:13

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jedan od ovdje prisutnih muških mi je ujedno i jedan od najdražih muških ever
    vidiš, vidiš! i meni taj jedan od najdražih muških ever!

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni tata muško, i zove se Duško. Čovjeće tek sad vidim kako mi stari ima neobično ime

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Koji je taj što ima i fan club na Rodi?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Koji je taj što ima i fan club na Rodi?
    pa ja bih rekla, svaki od njih.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mujice, jel' ikad u poslu dolaziš u kontakt s pacijenti(ca)ma ili si skroz van "ambulante"?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pa ja bih rekla, svaki od njih.
    ja sam totalni juroslavov fan!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni tata muško, i zove se Duško. Čovjeće tek sad vidim kako mi stari ima neobično ime

sori, naravno da nije čudno ime

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mujice, jel' ikad u poslu dolaziš u kontakt s pacijenti(ca)ma ili si skroz van "ambulante"?
    a ti bi se malo "razbolila" ?

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nena-jabučice popišat ću se od smijeha sa tobom.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    a ti bi se malo "razbolila" ?
    mujica je ovdje svakodnevno u kontaktu s pacijenticama

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

crvenim...razotkrile ste me...nadala sam se da ce mi napisati - kupi priorix i dođi...cak cyberdr. to ponudi :razocarana:

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A ja mislila Mujica ginekolog

kad je tako popularan

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mujica je kirurg.
    zato se i ne boji ovdje pisati jer ga pod maskom nitko ne može razotkriti.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mujica je kirurg.
    Wow- evo moja se slika u glavi stubokom promijenila- Mujica McDreamy

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mujica , visok, stasit, u zelenom odijelu sa čelično-sivim očima , skalpelom u desnici .......

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dok ga nisam upoznala, ja sam par puta pomislila da bi mujica mogao biti glavom i kljunom
    http://danas.net.hr/2010/01/28/0630007.48.jpg

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

aaaaaaaaah my eyes......

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    dok ga nisam upoznala, ja sam par puta pomislila da bi mujica mogao biti glavom i kljunom
    http://danas.net.hr/2010/01/28/0630007.48.jpg
    pa di sad ovo otvori nakon večere, svaki grašak ću moć na podu prebrojiti :zbljuv:

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mujica je kirurg.
    znala sam.
    http://images.chemistdirect.co.uk/im..._surgeon-1.jpg

Stranica 9 od 13 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •