....
....
Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2011. at 20:53
pa ne čitate podforume sa podpomognute
je, vidla sam, sry ljufi
nego otkrila sam ja mujičin razlog da ovdje piše
jednak kao što bi bio moj da pišem na manekenskom forumu
čista zavist
vidiš kako prati koja se forumašica podčinjava mužu
čovjek zavistan da ima takvih pa bar da na interpletu uživa u samom njihovom postojanju i druženju s njima![]()
Pošteno. Isprika prihvaćena, što se moje malenkosti tiče (iako ne poznajem nijednog muškog forumaša, lool).
Ona pitanja koja si postavila mujici - razumijem da čovjek može pomisliti da je tako, da će muškarci koji se pojavljuju u prevladavajuće ženskoj sredini tu biti zbog nekog svog felera i zato što misle da će im takva okolina omugućiti da se produciraju na neke načine koji su njima već bitni. Međutim, dosta je da upoznaš te muške nickove (ne treba uopće upoznavati ljude uživo, ali nickove da - pa u tome je meni pola bogatstva ovog foruma, u ljudima koji imaju nešto zanimljivo za napisati) pa vidiš da su mahom normalni ljudi, a tek tu i tamo uleti neki...manje normalan.
jašta, aleksandra.
Ali stvarno sam prvo došao zbog cijepljenja.
A ostao sam zbog toga da iz prikrajka zavidno virim.....
I ti si jedna od tih u koje zavidno gledam![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2011. at 21:43
Do nebesa dižem svoj glas ,
a za dječjega zdravlja spas !
Svi mi koji djecu beskonačno volimo ,
njihovo trovanje dimom ne dozvolimo !
Dječja pluća su osjetljiva kao leptirova krila ,
sluznica na dim reagira kao čika žar i svila
Pljugeri umjesto mozga imaju dim u glavi ,
žele da im kronični kašalj najdraže smlavi
Oni su za malu djecu ponajveča opća opasnost ,
razaraju zdravlje te stvaraju nikotinsku ovisnost
Cigaretni dim polagano ubija i širi smrad ,
tko u prisutnosti djece dimi ubojiti je gad
Kada roditelji zauvijek bace pljuge u smeće
dimne boleštine više nikoga savladati neće .
Zatvorite vrata svakoj ovisničkoj gadosti ,
a koja je ubojica zdravlja i dječje radosti .
U svakomu domu neka bude dječji smijeh i slavlje
a svako dijete neka zauvijek služi odlično zdravlje !
evo to je to... nisam bila tu tada, ali sam našla..![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 02.05.2011. at 22:02
to je stvarno najveći kreten kojeg sam ikad vidio na ovom forumu
na žalost, muško je. tako se barem hvalioTu ste potpuno u krivu , jer jedino kaj ja imam u obliku pendreka mi je podarila majčica priroda .
No taj organ ,za razliku od odgojne palice , koju možda višenamjenski koristi poštovani liječnik Mujica , ni u kom slučaju nije stvoren za odgoj i nanošenje boli , već sasvim suprotno , a o čemu sami za sebe govore njegovi narodski nadimci : " Nježnik " i " Milokliz "
e. to hje čovjek kojeg bih htio vidjeti uživo kako izgleda.....
Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2011. at 22:07
100 godina sam na forumu i nisam čula za ljufijaNe mogu si pomoći, ali umrla sam od smijeha.
Valjda zbog imena ljufi.....ni ja nisam čula
NIkad rekla ni izrekla u životu, zamjenio si me sigurno...mislim da smo samo jednom raspravljali o tome što to znači "služenje" U "katoličkom" braku i ako je nešto rečeno u kontekstu kako pojedini od nas"shvaćaju služenje" u životu općenito- ali ne kao pokornost mužu idr.
Ako si površno čitao možda si nešto krivo shvatio i nisi skužio kontekst.....
Isprika prihvaćena.
Zahvaljujem na odgovoru-zašto si ovdje.
može ljudi jedno pojašnjenje; što je u stvari feminizirani muškarac?
Ne kužim što to uopće označava: muškarca koji pazi na svoj izgled, muškarca koji je ženskast, muškarca koji je gay, muškarca koji je papak...?
Iskreno mislim da taj pojam samo pogrdan u muškim razgovorima, jer ako govorimo o tipovima muškaraca koji se nekoj ženi sviđaju onda je to samo stvar ukusa; netko voli crne,plave,bogate, pametne, netko "feminizirane", neko mafijaše, seljačine itd...
-mislim zašto bi feminizirani muškarac po vama odmah trebalo značiti "loš u krevetu", štrika, itd. zašto ako netko nekom da takvu etiketu, to odmah zvuči uvredljivo? zašt feminizirani muškarac ne asocira na dobro odgojenog muškarca, sposobnog brinuti se o sebi neovisno o ženi, koji u braku sudjeluje u svemu itd. i normalno se druži i s svojim muškim društvom itd.?
tako bi neka druga skupina (karikiram) koja voli plave a ne crne dečke mogla reći milijon negativnih stavri za crnokosog...pa one koje vole visoke za niske, one kojie vole kosate za ćelave, one koje vole mišićave za debele, one koje vole obrazovane za bauštelce i tako dalje u nedogled.....
Pa Nena ti je lijepo odgovorila. Došli su tu iz nekog razloga, upoznali su ekipu i nastavili pričati i o drugim temama.
Kao da stojiš na autobusnoj stanici i pitaš kad ide bus za tvoj kvart. I onda nastaviš pričati o dnevno-političkim zbivanjima, kuhanju, vjeri...
MM nije takav. On odgovori na pitanje i dalje šuti. Zapravo, ima takav izraz lica, pusti me na miru i nitko ga ne davi.
Meni na čelu piše, ispričajte mi svoju životnu priču i svi sa mnom hoće pričati. I ja s njima. Moj brat je isti takav.
I što sad, brat mi je papak, a muž nije?
A da mi vidiš i čuješ muža - ima 35, izgleda kao dječak, šuška dok priča, nježan je i plah poput srne - je li feminizrani papak - nije, meni je i dalje privlačan (kako bi PIkula rekla, osjećam se kao šiparica pored njega) kao i prvog dana dok tipove poput mog brata ne bih pogledala ni da su zadnji na svijetu.
Inače, MM mi često prigovara što puno vremena provodim na forumu i da, možda je u pravu jer ne može se reći da cijelo vrijeme nešto istražujem (iako, uvijek naleti neka super informacija, primjerice) tim više što je i sam nekada gubio vrijeme na više foruma (književnost, glazba, filmovi..., ah, da nije papak?), ali pored djeteta i svih obaveza, ne stignem se više toliko družiti s prijateljicama i ovo mi dođe kao odmor za mozak.
Da ne pričam koliko sam različitih karaktera "upoznala", kako sam naučila manje osuđivati, jasnije se izražavati, paziti da nekoga ne povrijedim...
Eto, malo hvalospjeva forumu i forumašima![]()
ja nikoga ne znam od muških, a ni ženskih likova na forumu (znam par forumašica, ali one nikada nisu na ovakvim temama, osim dorotee24)
ne znam ni kako tko od njih izgleda
i opet se ne slažem s tobom
jel ovo uvreda?(šala)
inače slažem se s tobom, ali samo na ovoj temi i nena-jabuka odkidam od smijeha
mama od formata, ajme što je tebi?
meni stvarno ne bi smetalo da mi muž bude na ovom forumu, ali on stvarno nije forumaški tip za razliku od mene. kad bi se registrirao ovdje iskreno bih se začudila, ali ne zbog rode nego zato što ga ne mogu zamisliti da debatira na nekom forumu.
i zaista, ali zaista ja nikad nisam ni pomislila ovako kako ti razmišljaš. jedino mi je u početku upalo u oko kako ima vrlo malo muškaraca.
ne smeta mi što i muškarci pišu po Rodinom, pa i ostalim roditeljskim forumima. to su ionako teme koje bi roditelji trebali iskomunicirati i kod kuće (odgoj djece, njega beba, prehrana djece, ...) jer se itekako reflektiraju na život i funkcioniranje cijele obitelji.
da li bi mi smetalo da mm piše po ovom forumu - ne, zašto ? što je tu problematično, i dalje ne vidim ?
Moover me zamolio da vam prenesem ovo:
.moover prvotno napisa
Posljednje uređivanje od anchie76 : 03.05.2011. at 09:45
To je već odavno poznata stvar, a ko se tomu smije taj je isto perverzan.
Dobro, malo se sve smirilo, to je super.
Inače, ja mom mužu ponekad pročitam nešto s foruma, ali samo neke dobre fore, kad je nešto inteligentno duhovito jer znam da voli takve stvari.
Ono - kad su babe u akciji zločestoće i kad to izvire iz svake riječi, to mu ne čitam iz lojalnosti prema ženskom rodu, neka čovjek nastavi živjeti u iluziji da su žene divna i mila stvorenja (koju su ovi naši sugovornici na forumu sigurno izgubili).
Ali su zato dobili nešto drugo, možda informaciju da se sa ženama može vrlo kvalitetno raspravljati o iznenađujuće mnogo tema.
MM je itekako sposoban pričati sa mnom ili nekom mojom frendicom o svemu što je vezano uz djecu, od trudnoće, odgoja, prehrane, svega (no ništa pisano), ali kad je muška ekipa prisutna, e, onda je od životne važnosti podatak kad su navirali Avari na ova područja, a kad i zašto Huni haralite da li se više isplati kupiti rabljeni Opel ili novu Corsu...od dosade krepam jer to pričaju na takav način nabrajanja golih činjenica da je nužno dosadno.
Kad krenu "filozofirati" ili se zezati (super blaga riječ za ono što tada rade) onda su vrlo zabavni i tu sudjelujem.
Inače, još jedna je tu bila divna opaska, koja mi je zapela za oko, o tome dal' se možda forumaš nesigurno osjeća u muškom društvu pa zato ide u žensko društvo na forum.
To me je baš (gorko) nasmijalo jer se ogromna, ogromna većina normalnih muškaraca u muškom društvu osjeća perfektno - kud ćeš bolje od frendova za šankom i (H)hladnog piva.
Valjda je jedina prilika kad se muškarac osjeća nelagodno u muškom društvu ona kad ima evidentno najmanjega.
(za onog bivšeg forumaša s pendrekom miloklizom,
pa jel' vidite koliko su ovi "naši" sadašnji kulturni spram toga)
anchie, od moovera se upravo to moglo i očekivati![]()
čitam i redom umirem od smjeha
poezija protiv pušenjanajbolji mi je dio "največa opća opasnost"
Drago mi je da su se svi više manje pomirili. Mir,mir, mir nitko nije kriv ...
Ne moraš tražiti mujice, mogu ti ja posvjedočiti da je ivana zg bila na skeptičnoj do umjerenoj strani kad se raspravljalo o pokornosti mužu u vjerskom braku - jer sam ja bila na zadrtoj strani.
A i mislim čemu ozbiljna rasprava na ovoj temi. Kako bi bilo da je naslov "kako zamišljate cure s nekonvencionalne medicine" ili "što rade vjernice na rodi" - ako nije dobronamjerna zeka to je čisto ogovaranje i hranjenje predrasuda, ne kužim poantu
Sori mama od formata, ali stvarno osim u šali ne mogu raspravljati o nekom osobno u trećem licu.
E , da je baba muško zvala bi se Duško![]()
Posljednje uređivanje od pikula : 03.05.2011. at 14:13
meni tata muško, i zove se Duško. Čovjeće tek sad vidim kako mi stari ima neobično ime![]()
![]()
Koji je taj što ima i fan club na Rodi?
Mujice, jel' ikad u poslu dolaziš u kontakt s pacijenti(ca)ma ili si skroz van "ambulante"?
crvenim...razotkrile ste me...nadala sam se da ce mi napisati - kupi priorix i dođi...cak cyberdr. to ponudi :razocarana:
A ja mislila Mujica ginekolog
kad je tako popularan![]()
mujica je kirurg.
zato se i ne boji ovdje pisati jer ga pod maskom nitko ne može razotkriti.
Mujica , visok, stasit, u zelenom odijelu sa čelično-sivim očima , skalpelom u desnici .......![]()
dok ga nisam upoznala, ja sam par puta pomislila da bi mujica mogao biti glavom i kljunom
http://danas.net.hr/2010/01/28/0630007.48.jpg