mujica je rekao da je stav zatucan, a ne žena, ali svejedno, mogao bi biti malo veći džentlmen...no to očito ne ide uz mušku forumsku komunikaciju, kako se oni "časte" po webu i po nekim drugim forumima, to je strašno, ne biraju riječi koje će uputiti ni mušku ni žensku, ja često umirem od smijeha čitajući, kad su neke ultra zabavne teme, ali ne bih se usudila logirati ni pisati tako, to je za mene previše okrutan svijet.
A ovaj drugi pasus, ovo u zagradama - zar ovo nije sasvim dovoljan odgovor, meni je ful normalno da upravo ta objašnjenja koja si stavila budu nekome motiv za pisanje na forumu, pa makar i na onom gdje su većinom žene.
Ne shvaćam šta se čeka, kakav odgovor, od početka topica kao da se traži da će sad netko od forumaša, ganut, pritisnut metodom "dobar-loš policajac" reći skrušeno - eto pišem jer imam mentalni poremećaj, bipolarnu seksualnost, transeksualac sam, bijednik koji se ne usuđuje obratiti ženama u RL pa im pišem po forumu...masturbiram na postove o štetnosti adaptiranog mlijeka, šta?
ne znam koja se to dijagnoza očekuje od tih dečki?
(jedan je jadničak priznao da lakira nokte, zar to nije bilo dovoljno?)
Ne znam ni zašto bi ponašanje mog, tvog ili nečijeg muža i njegov odnos prema pisanju na netu bio smjernica za bilo što poželjno.
MM je samo pokazatelj mog (ne)ukusai mojih životnih okolnosti, a nije nikakav ideal muževnosti ili vertikala po kojoj bi se svi trebali ravnati.