Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
Ne, nisam ja ništa očekivala od vas, očekivanja imam prema bitnim ljudima u svojem životu. Zanimalo me mišljenje. I da, u manjini sam na broj žena koji ovdje ODGOVARA.
I nije bilo pitanje da li su nam kao takvi neprivlačni iako meni jesu, nego da li je vama NEOBIČNA njihova pojava i imate li kakve svoje zamišljenje njihove profile. Moj je takav kakav je, vaše prepričavanje istoga je bilo još okrutnije, ali to govori o vama.
U svakom slučaju zašto ne odgovorite DA LI VAM JE NEOBIČNO ŠTO VAŠIH MUŽEVA TU NEMA?
Naravno, nije vam neobično jer oni kao nisu takvi tipovi, njih druge stvari zanimaju ili prebacite na "humor", ali vam nije neuobičajena pojava tih nekoliko tipova po forumima.
Niste li kontradiktorne?
I nije istina da su odgovorili, vi ste se igrali njiehovih odvjetnika, šta nam to govori?
što vičeš?
pa valjda se iz odovora da naslutiti da nam nije neobično što ih nema i da nam ne bi bilo neobično da ih ima. to što je tebi kontradiktorna ta konstatacija....
i zaista...ako si htjela hrpu istomišljenica, mislim da si pobrčkala forume..mogla si negdje drugdje otvoriti istu temu i dernek.
a prozvati nekoga čudnovatim i očekivati ikakve odgovore istih...e to je čudnovato. ako te zaista zanimalo zašto muškarci pišu na ovom forumu mogla si to uljudnije pitati...tad bi zasigurno dobila kvalitetne odgovore na svoje pitanje, ali mislim da tebe to uistinu nije interesiralo