Stranica 8 od 13 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 618

Tema: Muški članovi na više ženskom forumima

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moraš ivana ništa objašnjavati. Tvoj je stav sasvim razumljiv iz ove tvoje rečenice

To je posve u skladu sa tvojim svjetonarozom u kojem je vrlo stroga podjela između poslova, mjesta u društvu i uloge u obitelji između muškaraca i žena.
    Meni je to malo "zatucan" stav, ali što se može. Nismo svi jednaki.
    Imam dojam da sam veći feminist od tebe.
    još jedna osuda i procjena i vrijeđanje- gdje si ti molim te na ovom Forumu pročitao taj moj stav da ga podkrijepiš dokazima?
    jer je jako zanimljiva ta tvoja konstatacija pošto sam ja na ovom forumu kao i u životu često dobivala epitete feministice
    (što naravno nisam , jer za mene ravnopravnost nema veze s feminizmom, već s zdravim razumom)

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam dojam da sam veći feminist od tebe
    i još jednom ne razumijem ovo; kako ja mogu biti feministica ako sam zatucana i imam strogu podjelu između muško ženskih poslova ( da ne govorim da se cijeli život radila muške), da ne govorim da meni MM pomaže u kući zato što nam je to normalno ali ipak manje nego što bih ja htjela (ja bi najrađe da on i rodi umjesto mene,ha,ha-takva sam sve bi svalila na muškarce,ha,ha)

-ako si ti veća feministica od mene- što bi to trebalo značit molim te? jer ja na to ne želim dati odgovor?
    -pišeš tolike kontradikcije s uvrjeđenim i osuđujućkim tonom pod navodnicima-zbog čega?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

daj, ivana, što se toliko sekiraš?
    stavi ga na ignore i uštedi si vrijeme i živce.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    opet riječ "zatucanana"... vrijeđanje ženske osobe je u đentlimenskom maniru- toliko o divnim muškarcima ovdje
    ........

pa pošto si ti muškarac s Roda foruma molim te da nam iskreno kažeš zašto si se ti, odlučio sudjelovati na ovome forumu ( samo molim te bez onih tipičnih odgovora tipa;zajedničkog sudjelovanja u roditeljstvu, zbog mog zvanja-pa da ja njimaobjasnim neke stvari tipa-cijepljenja itd)
    mujica je rekao da je stav zatucan, a ne žena, ali svejedno, mogao bi biti malo veći džentlmen...no to očito ne ide uz mušku forumsku komunikaciju, kako se oni "časte" po webu i po nekim drugim forumima, to je strašno, ne biraju riječi koje će uputiti ni mušku ni žensku, ja često umirem od smijeha čitajući, kad su neke ultra zabavne teme, ali ne bih se usudila logirati ni pisati tako, to je za mene previše okrutan svijet.

A ovaj drugi pasus, ovo u zagradama - zar ovo nije sasvim dovoljan odgovor, meni je ful normalno da upravo ta objašnjenja koja si stavila budu nekome motiv za pisanje na forumu, pa makar i na onom gdje su većinom žene.

Ne shvaćam šta se čeka, kakav odgovor, od početka topica kao da se traži da će sad netko od forumaša, ganut, pritisnut metodom "dobar-loš policajac" reći skrušeno - eto pišem jer imam mentalni poremećaj, bipolarnu seksualnost, transeksualac sam, bijednik koji se ne usuđuje obratiti ženama u RL pa im pišem po forumu...masturbiram na postove o štetnosti adaptiranog mlijeka, šta?

ne znam koja se to dijagnoza očekuje od tih dečki?

(jedan je jadničak priznao da lakira nokte, zar to nije bilo dovoljno?)

Ne znam ni zašto bi ponašanje mog, tvog ili nečijeg muža i njegov odnos prema pisanju na netu bio smjernica za bilo što poželjno.

MM je samo pokazatelj mog (ne)ukusa i mojih životnih okolnosti, a nije nikakav ideal muževnosti ili vertikala po kojoj bi se svi trebali ravnati.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    [A ovaj drugi pasus, ovo u zagradama - zar ovo nije sasvim dovoljan odgovor, meni je ful normalno da upravo ta objašnjenja koja si stavila budu nekome motiv za pisanje na forumu, pa makar i na onom gdje su većinom žene.

.
    to sam i ja htjela napisati, pogotovo mislim da mu je drugi razlog važniji
    i ne znam zašto on ne bi bio ispravan i istinit i zašto ga se navodi kao potencijalni lažnjak

Ne shvaćam šta se čeka, kakav odgovor, od početka topica kao da se traži da će sad netko od forumaša, ganut, pritisnut metodom "dobar-loš policajac" reći skrušeno - eto pišem jer imam mentalni poremećaj, bipolarnu seksualnost, transeksualac sam, bijednik koji se ne usuđuje obratiti ženama u RL pa im pišem po forumu...masturbiram na postove o štetnosti adaptiranog mlijeka, šta?

.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mene ne zanimaju drugi muškarci, zanima me zašto je mujica odlučio sudjelovati u ovome forumu?
    - mislim da su samo muškarci i trebali odgovoriti na ovu temu, tako bi ona koja ju je otvorila i dobila odgovor- i ne bi se ovo pretvorilo u raspravu, ravnopravnosti spolova, odgovornom roditeljstvu, zatucanima i feminizmu...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mene ne zanimaju drugi muškarci, zanima me zašto je mujica odlučio sudjelovati u ovome forumu?
    - mislim da su samo muškarci i trebali odgovoriti na ovu temu, tako bi ona koja ju je otvorila i dobila odgovor- i ne bi se ovo pretvorilo u raspravu, ravnopravnosti spolova, odgovornom roditeljstvu, zatucanima i feminizmu...
    onda je trebala staviti opasku u prvom postu - odgovaraju samo papci, budući jedino takvi pišu na rodi
    i gdje je tu ravnopravnost?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mujica, tebe čekam , pa kad nađeš vremena odgovori mi jer samo ću osobno tvoj odgovor kakv god bio smatrati kompetenim, a ne one koji si uzimaju za pravo govoriti u tvoje ime u svrhu "obrane tvoje muškosti" -mislim da ti to bolje možeš sam

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Oni su pokušali, iako nije baš zgodno ni ugodno uopće krenuti odgovarati na stav u početnom topicu i braniti se - ne, nisam ja feminiziran, ne, nisam nemuževni jadnik...oni su pokušali kako su najbolje znali- šaleći se na svoj račun i dopuštajući nama da se srpdamo na njihov račun (s lakiranjem noktiju, brijanjem i sl.).

No, to očito nije bilo dovoljno, treba ih valjda satrati do crne zemlje.
    Trebali su možda početi stavljati svoje fotke ili ulogirati supruge da svjedoče u njihovu korist, da kažu kako nisu tako loši u krevetu...

Umjesto toga, evo nas (nepozvanih) da im branimo čast.
    Ja sam se baš lijepo zapalila, paše mi to danas

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj ivana možda da poslušaš aprin savjet
    al da napraviš poveću ignore listu

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Potpisujem Nenu, muškarci s foruma su itekako odgovorili na postavljeno pitanje. Žene s foruma su odgovorile da im muškarci s foruma nisu neprivlačni zato što forumiraju na Rodi. A sad, to što mama od formata ne mijenja svoj zabetonirani stav, to je njena stvar, i stvar tvrdoće betona, i na kraju krajeva pitanje njenih seksualnih preferenci, a te su pak stvarno individualne. Ona je, izgleda, očekivala da ćemo i mi ostale imamo isti zabetonirani stav, ali ispalo je da to spada u domenu "što se babi tilo, to se babi snilo".

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem Nenu, muškarci s foruma su itekako odgovorili na postavljeno pitanje. Žene s foruma su odgovorile da im muškarci s foruma nisu neprivlačni zato što forumiraju na Rodi. A sad, to što mama od formata ne mijenja svoj zabetonirani stav, to je njena stvar, i stvar tvrdoće betona, i na kraju krajeva pitanje njenih seksualnih preferenci, a te su pak stvarno individualne. Ona je, izgleda, očekivala da ćemo i mi ostale imamo isti zabetonirani stav, ali ispalo je da to spada u domenu "što se babi tilo, to se babi snilo".
    Savršeno točno sažeto.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nisam ja ništa očekivala od vas, očekivanja imam prema bitnim ljudima u svojem životu. Zanimalo me mišljenje. I da, u manjini sam na broj žena koji ovdje ODGOVARA.
    I nije bilo pitanje da li su nam kao takvi neprivlačni iako meni jesu, nego da li je vama NEOBIČNA njihova pojava i imate li kakve svoje zamišljenje njihove profile. Moj je takav kakav je, vaše prepričavanje istoga je bilo još okrutnije, ali to govori o vama.
    U svakom slučaju zašto ne odgovorite DA LI VAM JE NEOBIČNO ŠTO VAŠIH MUŽEVA TU NEMA?
    Naravno, nije vam neobično jer oni kao nisu takvi tipovi, njih druge stvari zanimaju ili prebacite na "humor", ali vam nije neuobičajena pojava tih nekoliko tipova po forumima.
    Niste li kontradiktorne?
    I nije istina da su odgovorili, vi ste se igrali njiehovih odvjetnika, šta nam to govori?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ne znam da se može očekivati drugačiji odgovor od muškarca ili od žene.
    oni su ovdje vjerojatno iz istoga razloga kao i mi i vjerojatno ne smatraju potrebnim da to objašnjavaju.

nije mi neobično što mog muža ovdje nema, kao što mi nije neobično ni što ja nikada ne vozim dijete u muzičku, nego uvijek on.
    nekako smo se podijelili, ne po spolu, nego po afinitetima.
    ja volim pametovati, a on je samozatajan.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

za osobu koja nije ništa očekivala, poprilično si zapaljiva. a to samo upućuje na činjenicu da nisi dobila što si htjela

i vrlo mi je neobično što tvog muža tu nema, ili se samo vješto skriva

I nije istina da su odgovorili, vi ste se igrali njiehovih odvjetnika, šta nam to govori?
    pa da su papci naravno. zar si sumLjala?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Da si ti bila potpuno u pravu, nije njima ispod časti braniti se od takvih optužbi nego si ih ti prozrela, i njih i nas.
    Svi smo jadni, čak nam i humor ide pod navodnike.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cure, mislim da sam napokon spoznala istinu. nisu papci. nisu transvestiti. još je gore

oni su pedofili. ovako se žele približiti vašoj djeci pod krinkom brižnih očeva.

u najboljem slučaju prištavi balavci s fetishem na udane žene i razarači tuđih brakova.

bježite od njih glavom bez obzira.

BJEŽITE!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemoj tako.
    jedan od ovdje prisutnih muških mi je ujedno i jedan od najdražih muških ever

doduše... kad razmislim... prošle godine smo bili zajedno na moru, a moja djeca ne nose kupaće gaće :prestravljeni:

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    doduše... kad razmislim... prošle godine smo bili zajedno na moru, a moja djeca ne nose kupaće gaće :prestravljeni:
    ajme
    samo nemoj molim te reći da je to onaj koji lakira nokte?!

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo, mama od formata, sad si naučila da je i mišljenje bolje tražiti od bitnih ljudi u životu . Mi ovdje smo ti, sve u svemu, za ništa i tako nas treba i tretirati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da, tretirati ko najobičniju fleku: pokušaš je izvući, a ako ne ide... prestaneš u nju gledati.
    neće nestati, ali te prestane sekirati.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Svakako se trebalo doći do odgovora da su nastrani, ovako ili onako.

Pokretačica topica je jednostavno mogla, po nizu postova, shvatiti da nije, dajući svoj zamišljeni profil tih forumaša, dala opis nekih dža bu nepostojećih likova koji se kriju iza nickova nego stvarnih ljudi, sa stvarnim imenima, obiteljima, koje neki od nas znaju i s kojima se druže.
    Zamislimo da topic počne - imate li kakav zamišljeni profil mame od formata? Možda je to neka ratoborna ženska čiji je muž jadni papak, jer kakav bi mogao biti uz takvu ženu, i dolazi tu na forum tražiti druge parove za svingeraj, naravno, sado - mazo igrice su obvezne, bla, bla... još dodam x toga (izmišljam ovo bezveze jer nemam nikakav zamišljen profil), ko fol to zakukuljim, zamumuljim da ne izgleda da zapravo totalno vrijeđam, ali se kasnije ispostavi da baš ponižavam ljude.

I ne bude mi dovoljno što se neki jave i kažu- ne, ja ju ne zamišljam tako, niti drugi što kažu- ja ju poznajem, nije uopće agresivna ni tvrdoglava, sasvim je Ok, normalna, nema nikakve specijalne skrivene motive za javljati se na forumm nego iste ko i svi mi...
    Ali ne, džaba, moji stavovi ostaju zacementirani, štoviše, još i poludim na one koji ih ne dijele.

Jer ja sam mjerilo svijeta, i običaji i navade mog muža su jedini normalni, a ostali su čudni i nenormalni.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne, nisam ja ništa očekivala od vas, očekivanja imam prema bitnim ljudima u svojem životu. Zanimalo me mišljenje. I da, u manjini sam na broj žena koji ovdje ODGOVARA.
    I nije bilo pitanje da li su nam kao takvi neprivlačni iako meni jesu, nego da li je vama NEOBIČNA njihova pojava i imate li kakve svoje zamišljenje njihove profile. Moj je takav kakav je, vaše prepričavanje istoga je bilo još okrutnije, ali to govori o vama.
    U svakom slučaju zašto ne odgovorite DA LI VAM JE NEOBIČNO ŠTO VAŠIH MUŽEVA TU NEMA?
    Naravno, nije vam neobično jer oni kao nisu takvi tipovi, njih druge stvari zanimaju ili prebacite na "humor", ali vam nije neuobičajena pojava tih nekoliko tipova po forumima.
    Niste li kontradiktorne?
    što vičeš?
    pa valjda se iz odovora da naslutiti da nam nije neobično što ih nema i da nam ne bi bilo neobično da ih ima. to što je tebi kontradiktorna ta konstatacija....
    i zaista...ako si htjela hrpu istomišljenica, mislim da si pobrčkala forume..mogla si negdje drugdje otvoriti istu temu i dernek.
    a prozvati nekoga čudnovatim i očekivati ikakve odgovore istih...e to je čudnovato. ako te zaista zanimalo zašto muškarci pišu na ovom forumu mogla si to uljudnije pitati...tad bi zasigurno dobila kvalitetne odgovore na svoje pitanje, ali mislim da tebe to uistinu nije interesiralo

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

blackberry, baš sam i to htjela reći, no ti si, hvala, potpis

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sa zadovoljstvom ću ti odgovoriti, Ivana.
    Zato što sam često čitajući o cijepljenju po internetu vidio linkove sa tema na ovom forumu i uočio da se ovdje skuplja gomilica neinformiranih anti-cjepiša, te sam se pridružio forumu sa svrhom da onima koji čitaju njihove bljezgarije dobiju priliku čuti i drugu - onu objektvnu stranu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sa zadovoljstvom ću ti odgovoriti, Ivana.
    Zato što sam često čitajući o cijepljenju po internetu vidio linkove sa tema na ovom forumu i uočio da se ovdje skuplja gomilica neinformiranih anti-cjepiša, te sam se pridružio forumu sa svrhom da onima koji čitaju njihove bljezgarije dobiju priliku čuti i drugu - onu objektvnu stranu.
    taj klišej prodaj nekom drugom, ti prikriveni Modni Mačku

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    i zaista...ako si htjela hrpu istomišljenica, mislim da si pobrčkala forume..mogla si negdje drugdje otvoriti istu temu i dernek.
    a prozvati nekoga čudnovatim i očekivati ikakve odgovore istih...
    A da, jer ovdje je samo intelektualna krema..đizs kak je žena uopće mogla tak neš glupo i prizemno pitati...

super je kad šačica čudnih tak uvjerava ženu da je ona 'luda' i čudom se čude, a prave se da ne kuže da ljudi oko njih baš takvima njih vide.

valjda vam je poznata vasa reputacija u široj javnosti

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    valjda vam je poznata vasa reputacija u široj javnosti
    čija? rodinih forumašica? dakle, trebala si napisati
    valjda NAM je poznata NAŠA reputacija u široj javnosti

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mondu, čija to "vaša"?
    Pa zar i sama ne pripadaš ovome Forumu?
    Ili je do sada netko drugi pisao umjesto tebe?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    p: super je kad šačica čudnih tak uvjerava ženu da je ona 'luda' i čudom se čude, a prave se da ne kuže da ljudi oko njih baš takvima njih vide.
    Nije ona nimalo luda, samo su joj komunikacijske vještine, u smislu uvažavanja drugih, na niskoj razini. Slično kao i tebi.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ova tema je po meni trebala pod kljuc jos dok je sve bila jedna dobra zahebancija....

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

još jedna osuda i procjena i vrijeđanje- gdje si ti molim te na ovom Forumu pročitao taj moj stav da ga podkrijepiš dokazima?
    Ne mogu sada pretraživati stare postove na raznim temama koje sam čitao sa svrhom dokazivanja, ali mislim da si na odgoju u duhu vjere bila jedna od nekoliko forumašica koje su pisale da žena mora služiti mužu i da je to njihovo poslanje. I još neke tekstove u stom smislu da muž ima jednu ulogu u vjerskom životu, a žena drugu.
    Ako sam te s nekim zamijenio, ispričavam se.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne mogu sada pretraživati stare postove na raznim temama koje sam čitao sa svrhom dokazivanja, ali mislim da si na odgoju u duhu vjere bila jedna od nekoliko forumašica koje su pisale da žena mora služiti mužu i da je to njihovo poslanje. I još neke tekstove u stom smislu da muž ima jednu ulogu u vjerskom životu, a žena drugu.
    Ako sam te s nekim zamijenio, ispričavam se.
    mislim da su to bile druge cure i da ivani (ionako) trebaš udijeliti jednu džentlmensku ispriku

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislim da su to bile druge cure i da ivani (ionako) trebaš udijeliti jednu džentlmensku ispriku
    ?
    već eto su samo malo čudni u smislu što ih toliko intersiraju rasprave s tuđim ženama (ne muškarcima) na forumima o roditeljstvu.
    Ja mislim da nisam čudan.
    Mogu se jedino ispričati ako sam ju s nekim zamijenio u vezi uloga muškaraca i žena. To sam i učinio (ali ću kad stignem provjeriti jesam li pogriješio.... )

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nije ona nimalo luda, samo su joj komunikacijske vještine, u smislu uvažavanja drugih, na niskoj razini. Slično kao i tebi.
    Kad me krenulo potpisivanje Nene, još jednom ću.
    Mondu, ti si već duže prisutna na forumu. Jedna si iz ove neformalne skupine. Individua, kao i svi mi ostali. Nismo Borg.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    jok, ima onaj jedan! koji čim zine dobije ban,

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

.
    U svakom slučaju, mama od formata i Ivana zg, mislim da nitko od nas muških nije ovdje zato da vama dvije raspravlja o ulošcima i otečenim grudima. Vas dvije ste počašćene našim obraćanjem vama samo kad nas povućete za jezik glupostima koje povremeno napišete, kao mama od formata na ovoj temi, a ivana zg na nekim drugim temama.
    mujice, ja sam mislila na ovu drugu rečenicu, glede isprike. druga tema je druga tema.
    o ovoj sam već sve rekla. zapravo, imam još, ali ne znam hoću li opet biti ovako raspoložena. inače se ne upuštam u raspravu s nekim za koga vrlo brzo skužim da neće ništa prihvatiti, no danas me je luda muha ugrizla pa sam si dala gušta.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a ti i ostali muški forumaši zaslužujete hrpu, hrpu isprika, od samog početka, no nećete ih dobiti sigurno pa nije ni bitno.
    (pogotovo ti,sad sam se tek sjetila da je tvoj omiljeni sugovornik bio muškog roda, a ne neka "tuđa žena")

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da je bar više takvih kao ti koji imaju znanje te mogu raspravljati o ovako važnim temama, pa bilo to na "ženskom" ili "muškom" forumu.

I uopće se nismo dotakli žena koje za bračnog druga ( friško sam s obrade popisa)imaju ženu. Kako s njima na ovom forumu? Ili takvih ovdje nema?!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mene ne dira što je mujica rekao da sam glupa (uvijeno,ali dovoljno jasno) i što misli da bih se trebala osjećati počašćeno kad mi odgovori..
    Ja bih ga samo pitala, ali neću, jer ne bih se htjela osjećati počašćenom,da li se osjeća nesigurnim u muškom društvu pa mu je lakše ovdje?
    I pitala bih ga, ali neću, koliko mu je bitna ova baza, ovaj njegov status i osjećaj moći koji ima samo ovdje pa piše i savjetuje, ali i filozofira (i ovo je na filozofskom kutku)?

Tema je trebala biti neobavezna, ali nažalost ispala je kako je. Ispala je kao osuđivanje tuđeg mišljenja a manje kao jasno objašnjavanje svog.
    Te koje su to pokušale ili učinile, iako smo imale najčešće različit stav, a meni to nije problem,davno su nestale sa ove teme.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I za kraj, ispričavam se svima.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nažalost ne mogu povući i izbrisati ovaj prethodni duži post. Očito su me uvrede ipak dirale i ta moja pitanja upućena mujici bila su odgovor na njih.
    Šteta.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne mogu si pomoći ali uvijek kad naletim na pojedince muškog spola na forumima tematike trudnoća, djeca, porodi, dojenje..na Rodi, Mame i bebe, na Forumu u Roditelji i djeca.........imam zabetoniran profil i sliku takvih osoba.
    Ne znam zašto, ali uvijek mislim da su malo feminizirani, papučari u pozitivnom smislu za odnos poštovanja, prijateljstva i podrške u jednoj vezi ili braku, ali opet nedovoljno muževni... Osobe koje su uvijek imali puno frendica ali koje nijedna nije htjela za dečka,više nego simpa i dragi likovi, ali............
    Znam misliti pa čovječe zamisli da mi muž visi na tim forumima i odgovara redovito na teme. I dalje mi je prihvatljivije da na Njuškalu traži automobile. Nije mi na pamet da ikoga vrijeđam samo me zanima jesam li zaista jedina u takvom razmišljanju i šta bi mislili da vam se muž ulogira na Trudnocu net i tamo svaki dan pola sata chata i odgovara na teme? Priznajem da imam onaj brđanski mentalitet i da mi je to ipak malo tu mač,ne za frenda već za partnera ili mog muškarca. Jedina?
    I kažeš, trebala je tema biti neobavezna?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kako to da nijednog vašeg mužjaka ne zanima raspravljanje sa ženskama po forumu kao što je Roda? Dali vam je to normalno? Kako to da ih ne zanima raspravljati sa drugim ženama o generalima, dojenju, mlijeku, cijepljenju, laminatima? kako ih nešto tako normalno ne zanima? Zašto ih ne stimulirate malo?
    jbt u šta se ova tema pretvori... a sve zato što mof (mama od ..) nije naišla na istomišljenike koji će se zgražavati nad mujicom, ljufijem, daddijem... strava.

a ivana, tebi bi stvarno trebalo malo više zezancije, veselja i neobaveznih priča u životu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tko je ljufi?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pisala sam kako zamišljam tipičnog forumaša na Rodi, Trudnoci, Mameibebe forumu i sličnima, nisam pisala o pojedinačnim osobama nego o zamišljenoj slici koja mi se stvara kad čitam muške članove.
    Odgovarale ste uglavnom vi koje ste upoznale te forumaše pa ste imale već njihovu više ili manje stvarnu sliku i htjeli ste mi predočiti da nije poput moje, a ja sam prevarila jer nisam išla za tim da se vi družite, poznajete i pijete kave pa onda u ovakvim situacijama imate potrebu napadati tj braniti forumaše koje ja niti sam vidjela niti upoznala, napadate sliku koja se spontano stvori u mojoj glavi, a na koju utjecaj ima niz faktora, od odgoja do mentaliteta i čega sve ne. Pitala sam imate li vi takve slike i predodžbe, a ispalo je da se moram braniti od napada. Eto.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    tko je ljufi?
    naš muški forumaš

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pisala sam kako zamišljam tipičnog forumaša na Rodi, Trudnoci, Mameibebe forumu i sličnima, nisam pisala o pojedinačnim osobama nego o zamišljenoj slici koja mi se stvara kad čitam muške članove.
    Odgovarale ste uglavnom vi koje ste upoznale te forumaše pa ste imale već njihovu više ili manje stvarnu sliku i htjeli ste mi predočiti da nije poput moje, a ja sam prevarila jer nisam išla za tim da se vi družite, poznajete i pijete kave pa onda u ovakvim situacijama imate potrebu napadati tj braniti forumaše koje ja niti sam vidjela niti upoznala, napadate sliku koja se spontano stvori u mojoj glavi, a na koju utjecaj ima niz faktora, od odgoja do mentaliteta i čega sve ne. Pitala sam imate li vi takve slike i predodžbe, a ispalo je da se moram braniti od napada. Eto.

Jaooo!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Jaooo!
    Jaooooooooo!!!!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku