Tako je i meni bilo, svaki dan sam kihala, i prehladila se....nikakvih posebnih simptoma.
Ma prezivjeti ce mrvice, neki kazu da je prehlada znak trudnoce...pa uzivaj :)
Printable View
Oh draga, vidjela sam ti u potpisu da je pred tobom vec dugi put...Nadam se i molim Boga da te blagoslovi ovaj puta i da napokon i ti osjetis radost majcinstva...Zaista ti zelim to od srca...Nedaj Boze nikome proci to toliko puta i pasti...Meni je vec sada pretesko i neznam kao ni ti kud bih dalje...Drzi se, glavu gore, i probaj biti pozitivna koliko god je to moguce, a i ako nije, isplaci se, i normalno je da strahujes...Ja isto strahujem od svega, i bojim se poraza, ali covjek kako god padne mora krenuti dalje...Moramo biti jake, jednom kad nam Bog daruje to malo bice, zaboravit cemo sve muke i patnje, kad vidim te male rucice, osmijeh i nekoga tko i nas zove mama...:)
:love2::love2:
Nisu blastice bile nego 3osmostanicna embrija i kad Choragon izadje iz tijela
Dobar dan, drage cure, ja bih se pridružila :-)
treći puta sam čekalica bete, 27.06. pa reko evo da i ja doprinesem, s obzirom da sam vas uvijek čitala u prijašnjim postupcima.
svima želim puno sreće i velike bete!!! :-)
jutro drage moje,
nocas sam imaka groznu noc. 12dnt sam se probudila sva u znoju, menstrualnim bolovima, i mizarnom osjecaju. Stomak se duplo ispuhao, grudi isto manje bole, ma katastrofa.
jutro sunasce...ma i meni se isto cini kao da ujutro me najmanje bole cicke..a navecer najvise...tad su napuhane i bas bolne a sto se tice bolova menstrualnih ja sam ih imala opet jucer popodne osjecaj kao da cu dobit m...sve me stezalo..
danas je tek pocetak dana 10dnt pa neznam sto me ceka samo se nadam da necu procurit to mi je najbitnije...jer dok ne procuriš ima nade
Jutro draga, vidim da ni ti nisi bolje...ko ni ja...Obje u pms i neznamo sto se desava, ja sam cak mislila i kupiti si test danas i skratiti vise si muke, i gotovo. Ubi me ovo cekanje kao " bebe" a sve upucuje na mengu. Stomak me i dalje tuli, temperatura je 37.2 sto je prilicno dobro pa mi jedino to jos daje nadu...
ja ne mjerim temperaturu jer kazu da dok uzimas dodatni progesteron samim time je temp povisena...ma i ja se mislim da sutra napravim test i skratim si muke ako bude minus bar se necu vise lazno nadati...mene uz bolove tpa menstrualni boli i u donjem djelu leđa i to uvijek ujutro kad se probudim...
Sunasce,pa ti imas blastice i već mozes test napraviti, meni je dr rekao vec 12dnt,a imala osmostanicne embrije,mogu betu radit,divim ti se kako si izdržala
Sunasce s obzirom na blastice mislim da si to naša trudnica,koliko HCG ostane dana u tijelu?
Krivo sam napisala HGC
Sa mob šaljem poruke,pa oprostite na greškama :-),Sunasce ne boj se testa ja bi već danas da mogu napravila test
I ja se bojim ponovnog poraza, ali meni je neizvjesnost još gora:-D ne zelim te nagovarati samo kazem sto bi ja da sam na tvom mijestu ;-) di si ti bila ma ivf?
Ja se tebi opet divim na hrabrosti s testicima. I mene neizvjesnost ubija ali nekako mi i drzi jos uvijek nadu. Jer kad ugledas onaj minus, nema povratka....
Ja sam u Njemackoj vec drugi puta na postupku, u klinici Wiesbaden. Prezadovoljna sam, samo eto kako nas doktor kaze imamo nekako uvijek peh.
Mislim da je jedan od dobrih znakova temperatura koju imas,jer u prošlim postupcima bi je imala dok se nebi menge priblizavala,kako bi se menge priblizavala tako bi i temperatura opadala,zato hrabro naprijed :-D
Nema na čemu draga :-*
Cekam radosne vijesti od tebe :-)
ja danas pišala test na 10dnt i druga crtica se pojavila u roku od minute....imam pozitivan test nemogu još doci ksebi od srece....:) :) isla sam pisati tek tako da se rjesim dileme kad ono plusić .......ajmeeeeeee van sebe sam skroz...
Jeeeeeeeeeeee Donatela :-D :-D baš si me razveselila
Jesi ti primila HGC? Stvarno cestitam mila predivne vijesti,di si bila na IVF
CUREEEEEEEEEEEEEEEE ja uradila test, je vi vidite sto ja vidim????? malo je mutna slika fotic mi je katastrofa ali cureeeeeeeeeeee
vas dvije ste čudo, čestitammmmm cureeeee :) sunašce,donatela,divne vijesti, ~~~~~~~~~~~~~~za duplanje bete :*
Braaaaaaavo Sunasce :-D :-D :-D
hahaha, uživaj u svojoj drugoj crtici danas, ponovi test sutra, 5 dana je prošlo od injekcije. uradi sutra-prekosutra betu, pokazat će ti, da se ne smaraš više i da počneš uživati :)
Ne nisam ja primila hcg inekciju poslije transfera...zato me i veseli ovaj moj plusic.:)zato sam ga i pišnula..ja sam primila hcg samo prije punkcije 2 dana a ta je odavno isparila......:) ja sam bila na IVF u kbc Rijeci kod najboljeg doktora na svitu...on mi je radio prvi put postupak i odmah bingo...to mi je bio prvi mpo postupak uopce i to ivf u prirodnom ciklusu bez ikakvih ljekova osim stoperice 2dana prije punkcije ...sad samo da sve i dalje bude u redu i da beta bude uredna...
Ajme sunašce tek sad vidim tvoj post da si i ti radila test...jupiiii.....cestitam na plusu....ajme bravo mi vidis da smo se za nista sekirale...ali i ja cu ponovit test za dva dana pa ponovi i ti...ja nisam dobila inekciju ali cu ipak ponovit..superrrr... draga...:) :) :)
Ha ha slika je mala ali isto vidim crticu,sutra ponovi test i raduj se
sunašce,donatela ja ću sada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a poskočit ćemo kad beta potvrdi!