Stranica 97 od 203 PrviPrvi ... 47879596979899107147197 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,801 do 4,850 od 10138

Tema: Nakon transfera!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    nisi draga, ima nas još, samo ste vas dvije aktivnije...nemam šta novo reči, osim da sam i dalje bez simptoma. 5 dnt navečer i 6 dan me je malo bolio stomak, tačnije žigali jajnici ili šta već, i opet zatišje. ostalo, bez ikakvih simptoma. osim što sam se prehladila, kao da sam u sred zime, i kišem do iznemoglosti. ako mi ovo mrvica preživi ,sve će ...

Tako je i meni bilo, svaki dan sam kihala, i prehladila se....nikakvih posebnih simptoma.
    Ma prezivjeti ce mrvice, neki kazu da je prehlada znak trudnoce...pa uzivaj

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Sunašce niste vas dvije jedine, ali ja ne znam što bih napisala...
    Evo, ja sam danas 2dnt smrzlića 5dn. (bar mislim da se sa FET jednako računaju dani). Uglavnom, simptoma nikakvih, samo sam jako nervozna i strah me još jednog neuspjeha jer to znači pauzu do pred kraj rujna a ne znamo kud bi dalje krenuli.
    Oh draga, vidjela sam ti u potpisu da je pred tobom vec dugi put...Nadam se i molim Boga da te blagoslovi ovaj puta i da napokon i ti osjetis radost majcinstva...Zaista ti zelim to od srca...Nedaj Boze nikome proci to toliko puta i pasti...Meni je vec sada pretesko i neznam kao ni ti kud bih dalje...Drzi se, glavu gore, i probaj biti pozitivna koliko god je to moguce, a i ako nije, isplaci se, i normalno je da strahujes...Ja isto strahujem od svega, i bojim se poraza, ali covjek kako god padne mora krenuti dalje...Moramo biti jake, jednom kad nam Bog daruje to malo bice, zaboravit cemo sve muke i patnje, kad vidim te male rucice, osmijeh i nekoga tko i nas zove mama...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke da se i ja javim,transfer bio 10.6. Znači beta 24.6.,ali mi je sam dr.rekao da mogu ve. 12dpt vaditi betu,e da vracena 3osmostanicna embrija,obzirom da je 12dpt neradan ja cu betu vaditi 11dpt,uglavnom 4,5,6dpt sam osjecala propadanja,amozda je to bilo i od Choragon koji sam primila 5dnt,a dB jedino zna ,bradavice jako bolne na dodir,kad bi mogla test pis
    ako su bile u pitanju blatociste 9dpt

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nisu blastice bile nego 3osmostanicna embrija i kad Choragon izadje iz tijela

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj sunasce prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je i meni bilo, svaki dan sam kihala, i prehladila se....nikakvih posebnih simptoma.
    Ma prezivjeti ce mrvice, neki kazu da je prehlada znak trudnoce...pa uzivaj
    hehe, ma onda mi ne bi smetalo i da sam 9 mjeseci prehlađena, ako je to neki dobar znak ccc

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Dobar dan, drage cure, ja bih se pridružila

treći puta sam čekalica bete, 27.06. pa reko evo da i ja doprinesem, s obzirom da sam vas uvijek čitala u prijašnjim postupcima.

svima želim puno sreće i velike bete!!!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jutro drage moje,
    nocas sam imaka groznu noc. 12dnt sam se probudila sva u znoju, menstrualnim bolovima, i mizarnom osjecaju. Stomak se duplo ispuhao, grudi isto manje bole, ma katastrofa.

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jutro sunasce...ma i meni se isto cini kao da ujutro me najmanje bole cicke..a navecer najvise...tad su napuhane i bas bolne a sto se tice bolova menstrualnih ja sam ih imala opet jucer popodne osjecaj kao da cu dobit m...sve me stezalo..
    danas je tek pocetak dana 10dnt pa neznam sto me ceka samo se nadam da necu procurit to mi je najbitnije...jer dok ne procuriš ima nade

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    jutro sunasce...ma i meni se isto cini kao da ujutro me najmanje bole cicke..a navecer najvise...tad su napuhane i bas bolne a sto se tice bolova menstrualnih ja sam ih imala opet jucer popodne osjecaj kao da cu dobit m...sve me stezalo..
    danas je tek pocetak dana 10dnt pa neznam sto me ceka samo se nadam da necu procurit to mi je najbitnije...jer dok ne

procuriš ima nade
    Jutro draga, vidim da ni ti nisi bolje...ko ni ja...Obje u pms i neznamo sto se desava, ja sam cak mislila i kupiti si test danas i skratiti vise si muke, i gotovo. Ubi me ovo cekanje kao " bebe" a sve upucuje na mengu. Stomak me i dalje tuli, temperatura je 37.2 sto je prilicno dobro pa mi jedino to jos daje nadu...

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja ne mjerim temperaturu jer kazu da dok uzimas dodatni progesteron samim time je temp povisena...ma i ja se mislim da sutra napravim test i skratim si muke ako bude minus bar se necu vise lazno nadati...mene uz bolove tpa menstrualni boli i u donjem djelu leđa i to uvijek ujutro kad se probudim...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sunasce,pa ti imas blastice i već mozes test napraviti, meni je dr rekao vec 12dnt,a imala osmostanicne embrije,mogu betu radit,divim ti se kako si izdržala

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sunasce,pa ti imas blastice i već mozes test napraviti, meni je dr rekao vec 12dnt,a imala osmostanicne embrije,mogu betu radit,divim ti se kako si izdržala
    Iskreno nisam ni imala izbora jer sam u cevrtak primila HGC pa nisam mogla napraviti test i da hocu, ali i ovako me toliko strah testa da bjezim na sve strane cim ga ugledam ....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sunasce s obzirom na blastice mislim da si to naša trudnica,koliko HCG ostane dana u tijelu?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Krivo sam napisala HGC

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sunasce s obzirom na blastice mislim da si to naša trudnica,koliko HCG ostane dana u tijelu?
    Mislim 5-6 dana...nisam sigurna...Cetvrtak ujutro sam si dala HGC, danas je utorak...hmmm.....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sa mob šaljem poruke,pa oprostite na greškama ,Sunasce ne boj se testa ja bi već danas da mogu napravila test

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mislim 5-6 dana...nisam sigurna...Cetvrtak ujutro sam si dala HGC, danas je utorak...hmmm.....

awwwiee i hvala na potpori, to je tako lijepo cuti, pogotovo kad udaraju svi moguci menstrualni bolovi hahaha

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sa mob šaljem poruke,pa oprostite na greškama ,Sunasce ne boj se testa ja bi već danas da mogu napravila test
    Mene toliko strah minusa, da mi se noge oduzmu do apoteke....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I ja se bojim ponovnog poraza, ali meni je neizvjesnost još gora ne zelim te nagovarati samo kazem sto bi ja da sam na tvom mijestu di si ti bila ma ivf?

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I ja se bojim ponovnog poraza, ali meni je neizvjesnost još gora ne zelim te nagovarati samo kazem sto bi ja da sam na tvom mijestu di si ti bila ma ivf?
    Ja se tebi opet divim na hrabrosti s testicima. I mene neizvjesnost ubija ali nekako mi i drzi jos uvijek nadu. Jer kad ugledas onaj minus, nema povratka....
    Ja sam u Njemackoj vec drugi puta na postupku, u klinici Wiesbaden. Prezadovoljna sam, samo eto kako nas doktor kaze imamo nekako uvijek peh.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislim da je jedan od dobrih znakova temperatura koju imas,jer u prošlim postupcima bi je imala dok se nebi menge priblizavala,kako bi se menge priblizavala tako bi i temperatura opadala,zato hrabro naprijed

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mislim da je jedan od dobrih znakova temperatura koju imas,jer u prošlim postupcima bi je imala dok se nebi menge priblizavala,kako bi se menge priblizavala tako bi i temperatura opadala,zato hrabro naprijed
    Hvala Anasi draga....grlim puno....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nema na čemu draga
    Cekam radosne vijesti od tebe

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja danas pišala test na 10dnt i druga crtica se pojavila u roku od minute....imam pozitivan test nemogu još doci ksebi od srece.... isla sam pisati tek tako da se rjesim dileme kad ono plusić .......ajmeeeeeee van sebe sam skroz...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jeeeeeeeeeeee Donatela baš si me razveselila

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jesi ti primila HGC? Stvarno cestitam mila predivne vijesti,di si bila na IVF

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

CUREEEEEEEEEEEEEEEE ja uradila test, je vi vidite sto ja vidim????? malo je mutna slika fotic mi je katastrofa ali cureeeeeeeeeeee

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vas dvije ste čudo, čestitammmmm cureeeee sunašce,donatela,divne vijesti, ~~~~~~~~~~~~~~za duplanje bete
    Posljednje uređivanje od mostarka86 : 19.06.2012. at 13:49

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja danas pišala test na 10dnt i druga crtica se pojavila u roku od minute....imam pozitivan test nemogu još doci ksebi od srece.... isla sam pisati tek tako da se rjesim dileme kad ono plusić .......ajmeeeeeee van sebe sam skroz...
    cestitam donatella

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vas dvije ste čudo, čestitammmmm cureeeee sunašce,donatela,divne vijesti, ~~~~~~~~~~~~~~za duplanje bete
    Ja jos ne mogu da vjerujem....uzasno se bojim da nije mozda jos od HGC koji sam primila u cetvrtak!!!!!!!!!!!
    Imam dvije crtice na dva testaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Braaaaaaavo Sunasce

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hahaha, uživaj u svojoj drugoj crtici danas, ponovi test sutra, 5 dana je prošlo od injekcije. uradi sutra-prekosutra betu, pokazat će ti, da se ne smaraš više i da počneš uživati
    Posljednje uređivanje od mostarka86 : 19.06.2012. at 13:53

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne nisam ja primila hcg inekciju poslije transfera...zato me i veseli ovaj moj plusic.zato sam ga i pišnula..ja sam primila hcg samo prije punkcije 2 dana a ta je odavno isparila...... ja sam bila na IVF u kbc Rijeci kod najboljeg doktora na svitu...on mi je radio prvi put postupak i odmah bingo...to mi je bio prvi mpo postupak uopce i to ivf u prirodnom ciklusu bez ikakvih ljekova osim stoperice 2dana prije punkcije ...sad samo da sve i dalje bude u redu i da beta bude uredna...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hahaha, uživaj u svojoj drugoj crtici danas, ponovi test sutra, 5 dana je prošlo od injekcije. kada radiš betu?
    Za tri dana beta......ajmeeeee, pa proslo je sest dana, danas je utorak...mislim da je trebalo ispariti vec.....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Braaaaaaavo Sunasce
    Hvalaaaaa je i ti vidis tu crticu?????? ili si ja umisljam, ili je to samo HGC od cetvrtka, ne mogu se ni radovati koliko se bojim...Ne mogu da naprosto vjerujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.....

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme sunašce tek sad vidim tvoj post da si i ti radila test...jupiiii.....cestitam na plusu....ajme bravo mi vidis da smo se za nista sekirale...ali i ja cu ponovit test za dva dana pa ponovi i ti...ja nisam dobila inekciju ali cu ipak ponovit..superrrr... draga...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme sunašce tek sad vidim tvoj post da si i ti radila test...jupiiii.....cestitam na plusu....ajme bravo mi vidis da smo se za nista sekirale...ali i ja cu ponovit test za dva dana pa ponovi i ti...ja nisam dobila inekciju ali cu ipak ponovit..superrrr... draga...
    Nas dvije nismo se ni dogovorile a obje napravile test....Tvoj je siguran ti nisi dobila nikakav HGC sad samo beta da se dupla...Ja jos uvijek strahujem, ali budem ponovila test i sutra i preksutra i svaki dan

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ha ha slika je mala ali isto vidim crticu,sutra ponovi test i raduj se

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sunašce,donatela ja ću sada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a poskočit ćemo kad beta potvrdi!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ha ha slika je mala ali isto vidim crticu,sutra ponovi test i raduj se
    Hocu ponovit cu naoruzala sam se sa testovima sad....

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bravo cure !! čestitam na plusu

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sunasce i donatela, bravo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su crtice samo uvod u veeeeeeeeeliku betu

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    sunašce,donatela ja ću sada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a poskočit ćemo kad beta potvrdi!
    Hvala Sonja Je ti mislis da sam rano uradila test s obzirom da sam zadnju inekciju HGC primila u cetvrtak ujutro???

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    sunasce i donatela, bravo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su crtice samo uvod u veeeeeeeeeliku betu
    Hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaa, ali ja se ne smijem jos radovati......bojim se da nije samo ostatak HGC u tijelu...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    bravo cure !! čestitam na plusu
    Hvala Kiki

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala Sonja Je ti mislis da sam rano uradila test s obzirom da sam zadnju inekciju HGC primila u cetvrtak ujutro???
    Nadam se da nisi ali u ostalom potvrdit ćeš taj + za 2-3 dana betom! Sada još čekamo anaši i mostarku....

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sunašce...ne znam kakav si tip osobe...ja volim iskrenost pa makar bila i brutalna.
    Ja sam isto u četvrtak dobila štopericu i evo sad sam išla pišnut jedan test čisto da vidim kakva je situacija i meni se pokazala crta... Nije da je debela ko kontrolna ali se jako dobro vidi, ja sam očekivala puuunooo tanju crticu.
    Ja se najiskrenije nadam da je tvoja crta ona prava i da ćemo se uskoro veseliti tvojoj lijepoj beti. Pa ću ti ovim putem i čestitati na drugoj crtici.
    I oprosti ako ovo nisi htjela čuti.
    Donatela...čestitam i tebi na tvom plusiću i želim vam sretne i vesele trudnoće.
    Pusa svima

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    sunašce...ne znam kakav si tip osobe...ja volim iskrenost pa makar bila i brutalna.
    Ja sam isto u četvrtak dobila štopericu i evo sad sam išla pišnut jedan test čisto da vidim kakva je situacija i meni se pokazala crta... Nije da je debela ko kontrolna ali se jako dobro vidi, ja sam očekivala puuunooo tanju crticu.
    Ja se najiskrenije nadam da je tvoja crta ona prava i da ćemo se uskoro veseliti tvojoj lijepoj beti. Pa ću ti ovim putem i čestitati na drugoj crtici.
    I oprosti ako ovo nisi htjela čuti.
    Donatela...čestitam i tebi na tvom plusiću i želim vam sretne i vesele trudnoće.

Pusa svima
    Hvala bab, cijenim tvoju iskrenost i mislim da si u pravu. Vjerovatno je samo HGC u pitanju...Spustila sam se malo na zemlju i shvacam da vjerovatno uopce to nije prava crtica....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Oprostite cure na laznoj uzbuni......Vjerovatno nakon ovoga vise nikad necu napraviti test....Odjava...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ajme draga, ja se sad uzasno osjecam...ko neko g.o.v.n.o.
    Uzasno mi je zao sto sam ti ovo isla pisati, oprosti mi molim te
    ajme...sve mi suze na oci dosle kad sam ovo sad procitala.

E jesam ja isto kokos...oprosti jos tisucu puta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •