Stranica 96 od 203 PrviPrvi ... 46869495969798106146196 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,751 do 4,800 od 10138

Tema: Nakon transfera!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    cure zanemarite simptome... ja sam imala sve simptome kao pred M i doslovce sam grizla sveoko sebe od jada...uzalud jer rezultat bez simptoma je u potpisu
    Ma znam, samo kad osjetim te simtome menge (jedine simtpme koje imam) vec protrnem......nakon 14 dana od punkcije treba stici vjestica zar ne???

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sunasce da..lutealna faza u pravilu bi trebala trajati 14 dana...koliko su tebi inace dugi ciklusi...???tebi je još malo za vadit betu,sljedeci tjedan jelda?oces pišnuti test prije?

ja ako racunam 14dana od punkcije bi trebala procurit onda bi m.trebala dobiti 20etog to je 32dan ciklusa a meni ciklusi traju 30-32 dana a meni vec od jucer traju predmenstrualni grcevi oji su sinoc i jutros stali i danas se opet nastavili pa mi nije jasno kako tako rano grcevi...imam osjecaj koda cu procurit svaki ćas,,,

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    sunasce da..lutealna faza u pravilu bi trebala trajati 14 dana...koliko su tebi inace dugi ciklusi...???tebi je još malo za vadit betu,sljedeci tjedan jelda?oces pišnuti test prije?

ja ako racunam 14dana od punkcije bi trebala procurit onda bi m.trebala dobiti 20etog to je 32dan ciklusa a meni ciklusi traju 30-32 dana a meni vec od jucer traju predmenstrualni grcevi oji su sinoc i jutros stali i danas se opet nastavili pa mi nije jasno kako tako rano grcevi...imam osjecaj koda cu procurit svaki ćas,,,
    Meni su ciklusi 28 dana, menga bih mi trebala stici sutra ili preksutra..Zadnji puta je isto redovno stigla, unatoc svim hormonima, tako da ju i ovaj puta ocekujem. Ako ne stigne onda postoji nada...
    Draga neki kazu da su bolovi jako dobri, i neces dobiti mengu tako rano, tako sam i ja stalno mislila u prvom postupku, panicila ko luda..... I Ja ti imam osjecaj kao da cu dobiti mengu i blage tihe bolove vec od 2dnt pa mi je doktorica rekla da je to sve u redu i normalno....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ah da nisam odgovorila, betu vadim sljedeci tjedan petak, ako mengica ne stigne dotad, a test ne mogu pisnuti i da hocu ( a mogla sam vec sutra skratiti si muke) jer sam primila jucer duplu inekcija brevactida koji ostaje najmanje 5 dana u krvi...a moj dupli mozda i vise...

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Curke...koliko sam čekala do bete..............i jedva izdržala............. ali ovo sad do prvog ultrazvuka mi je naučna fantastika, pa ne mogu više...........ovo me ubija više nego sama brojkica bete.
    Nikako ne mogu dočekati utorak, sad već se polagano brinem,......sto pitanja u glavi....čak mi ni mučnine nisu počele, samo mi bubiss rastu, aaaaaaaaaaa

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

a ja nisam dobila štopericu nakon transfera to u Rijeci ne daju...pa ja mogu pišnut test ali me je strah ga pišat jer kad se sjetim koliko puta ranije mi je pokazao minus nekako imam fobiju od testova vec...i tih minuseva....strah me opet minusa mislim da bi lakse podnila mengu nego jednu liniju na testu opet...mozda da pricekam onda mengu...neznam...a nekuzim kako me onda boli tako...ti grcevi kao da cu dobit ako sa utricima necu tako rano procurit....hmmm...ma necu se zamarati kako bude da bude....sto mora biti bit ce....

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Donatela, zašto tako rano uopće razmišljaš o testu???
    pa tek ti je 6dpt....meni je na deveti bila slaba crtica, vidljiva plava ali slaba.....a stalno mi se grčila maternica, oprištavila se, ali ni u jednom trenu nisam htjela posumljati da se nije primilo!!!
    Imala ogrooooooman trbuh, hiper, nisam mogla ležati jedva disala...nije mi nimalo bilo ugodno sve do 8dpt kad se sve počelo smirivati i cicke bujati.
    Ni ja nisam dobila štopericu nakon, pa eto imala sam plus i betu poduplanu pa sad iščekujem prvi ultr. da vidimo jel srčeko kucaaaaaaaaaaaaa, znam da kucka ali da vidimo kolko nas je, hm hm
    Samo što sam po prirodi nestrpljiva pa bih ja to odradila ubrzano, tako da ne razbijaj glavicu, upotrijebi optimizam i blagost, sreću koju iščekuješ jer u tebi mrvica se gnjezdi, malo punoo poticaja samoj sebi ne bi ti škodilo već bi se osjećala ispunjenijom.Radi stvarčice koje te vesele, uživaj u ovom trenutku jer možda baš sad te bubica osluškuje i bira na koju će stranu leći i uvaliti se u maternici na 9 mj.,možda ih bude i dvoje, možda su se podijeli pa duplo veseljeeeeeeeeee!!!!
    Curkice, trudilice, sunasce i ostale sve redom.....poskočimo ovako puno puta za naj željice i debelo ljeto!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mala maja hvala na tvom optimizmu i sto ga prenosiš na mene...ma nisam ja mislila radit test vec ma nikako...mislila sam ga napravit tek na 11 ili 12dnt evo danas mi je 7dnt i primjetila sam da su cicke laganini pocele boliti na dodir i napuhale se sto dosad nisu uopce...
    ma tebi su odmah sanse bile vece jer ti je vraceno više mrva tj embrija od jednog a ja sam bila u prirodnom ciklusu prirodnom ivf icsi i vracen mi je jedan osmostanicni embrij..mada znam da nema pravila ima sanse da se i jedan uhvati ja bi se tila nadati da su mi oni grcevi jucer i prekjucer bili implantacija,ugnjezđivanje moje mrve ali bojim se da ako se puno nadam da se ne razocaram...sto se tice testa nisam sigurna da cu ga uopce raditi ili cu pricekati hocu li procurit ili ne ako nebudem onda cu sa radošcu ici vadit betu 27.6og...imam doma dva testa ona osjetljiva ali nemogu ih ni pogledat...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

9dnt simptomi i dalje nista, zapravo jos gore vise nemam ni felling da cu mengu dobit.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

betaaaaaaaaaaaaaaaaa 12dpt: 309!!!!!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mala Maja prvotno napisa Vidi poruku
    Curke...koliko sam čekala do bete..............i jedva izdržala............. ali ovo sad do prvog ultrazvuka mi je naučna fantastika, pa ne mogu više...........ovo me ubija više nego sama brojkica bete.
    A da vidiš tek iščekivanja od ultrazvuka do ultrazvuka

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

BillieJean čestitam.
    Tikice78 šta kaže uzv?

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bilieJean cestitam i ovdje na super beti....od srca...eto prvi ivf i dobitan sad mi odmah uljevas nadu.....jeeee...jeli imaš kakve simptome?bolne cice i tako to?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala, cure

Simptomi? Ja sam se stvarno trudila ne pridavat neku važnost simptomima, jer sam bila svjesna da mogu bit od lijekova, pms-a, ali i trudnoće.....a i da ne mroam imat nikakve simptome.....sise su me više boljele odmah nakon transfera nekoliko dana i onda stale....bole me i sad malo, al nije tak strasno.....pred nekoliko dana su poceli grcevi slicni menstrualnima, ali onako na mahove......jedino sto sam stvarno primjetila, a sto mi se prvi put javilo jest da mi se vec nekoliko dana podriguje i dobila sam pristice po licu (ne T zona kao inace, nego bas na obrazima, sto nisam imala ni kao tinejdžerica)....eto

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ß-192.9
    ako je plakanje nekakav simptom onda je to moj prvi...danas sam cmizdrila cijelim putem do kuće...
    koje su to promjene raspoloženja......

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

čestitam i ovdje...mari to su ti pomješani osjećaji straha i sreće...bit će toga još...
    gdje je naša druga slavonka ivana101 .-) mislim na tebe .-)

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

e sad si mi stvarnoi ulila nadu...sve isto kao i meni ma sve..mene su odmah nakon stransfera bolile bradavice pa stale i onda nije nista bolilo cice nula bodova...potom na 5 i 6 dnt poceli grcevi isto na mahove poceli bi pa prestali ali su trajali uglavnom na ta dva dana 5 i 6 dnt grcevi kao menstrualni...danas grceve uopce nemam na 7dnt ali sam pocela osjecati cice da bole malo ali nista jako znacajno onako na dodir i kao da su se malo i napuhale...i to je to...ali necu radit test nego cu vidit dali cu procurit..ako ne procurim cekat cu betu za vadit mi je 27.6 nadam se da cu biti srece kao ti da mi upali iz prve ivf...vidim da smo isto godiste..84to.
    Posljednje uređivanje od donatela : 16.06.2012. at 14:05

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Isto godište, ista dijagnoza, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude i isti ishod

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    ß-192.9
    ako je plakanje nekakav simptom onda je to moj prvi...danas sam cmizdrila cijelim putem do kuće...
    koje su to promjene raspoloženja......
    Čestitam Slavonki!!!!!!!!!!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da ..hvala bj nadam se da ce bit i isti ishod,,,samo sto si ti bila na klomifenima i femari a ja u potpuno prirodnom ivf-icsi bez stimulacije ikakve ali je bio odlican embrij osmostanicni tako da ima nade...koliko je tebi bilie jean bilo vraceno embrija jesi ih imala vise od jednog sa klomicima i femarom?i koliko stanicni?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

klomici i femara su slicna, ako ne i ista stvar.....ja sam bila na klomifenima i 4 menopura.....6 folikula, 6js, 3 embrija (2 osmost. i 1 četverost.).......al dovoljan ti je jedan za bingo

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ooo biliejean onda još moraš vit i koliko vas je.mozdamozda su duplici ili trojceki...meni se uzasno pocelo spavati i stalno sam umorna....stalno bi spavala i odmarala od danas mi se bas intenzivno spava..kronicni umor...samo bi ćorila...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, cure

Simptomi? Ja sam se stvarno trudila ne pridavat neku važnost simptomima, jer sam bila svjesna da mogu bit od lijekova, pms-a, ali i trudnoće.....a i da ne mroam imat nikakve simptome.....sise su me više boljele odmah nakon transfera nekoliko dana i onda stale....bole me i sad malo, al nije tak strasno.....pred nekoliko dana su poceli grcevi slicni menstrualnima, ali onako na mahove......jedino sto sam stvarno primjetila, a sto mi se prvi put javilo jest da mi se vec nekoliko dana podriguje i dobila sam pristice po licu (ne T zona kao inace, nego bas na obrazima, sto nisam imala ni kao tinejdžerica)....eto
    ...meni su prištići jedini pravi simptom prije m, i uvijek bi se par komada pojavilo prije nego dobijem, a sada ni jedne nema, a to mi mm rekao još neki dan kad sam rekla da imam osječaj da ću dobiti... kaže on meni pa nije ti ni jedna iskočila...i gle čuda zašto nije!!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

betaaaaaaaaaaaaaaaaa 12dpt: 309!!!!!!
    cestitam draga, neka ti bude lijepa i ugodna trudnoca...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

10dnt veliko NISTA i dalje...Osim sto sam jucer oplakala cijeli dan....

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sunašce kako misliš veliko ništa i dalje???misliš od simptoma???jeli i ti uzimas utriće 3x2? ja sam znaci 2dana iza tebe...danas mi 8dnt meni se samo užaasno spava po cijeli dan ima vec par dana i cice sve jace bole..uz to sam na momente zivcana strasno...mjenjam raspolozenja...i da izbila mi dva prišta na nosu i dva na leđima...neznam sto mislit o svem tomu ili su ti simptomi od utrica ili se menga blizi ili je u najboljem slucaju ono trece...ali ima puno cura koje nemaju nikakve simptome pa im je beta ipak bila pozitivna...a s druge strane one s brdo simptoma nista...nikad neznas...vidit ces za koji dan...22.6 je brzo...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sunašce kako misliš veliko ništa i dalje???misliš od simptoma???jeli i ti uzimas utriće 3x2? ja sam znaci 2dana iza tebe...danas mi 8dnt meni se samo užaasno spava po cijeli dan ima vec par dana i cice sve jace bole..uz to sam na momente zivcana strasno...mjenjam raspolozenja...i da izbila mi dva prišta na nosu i dva na leđima...neznam sto mislit o svem tomu ili su ti simptomi od utrica ili se menga blizi ili je u najboljem slucaju ono trece...ali ima puno cura koje nemaju nikakve simptome pa im je beta ipak bila pozitivna...a s druge strane one s brdo simptoma nista...nikad neznas...vidit ces za koji dan...22.6 je brzo...
    Da draga mislim od simptoma nista i dalje...Osim sto sam uzasno placljiva ali takva sam uvijek pred PMS i bas kao ti mjenjam raspolozenja, od zivcanosti, placljivosti do nenormalnog smijeha... Tak da mi ni to nije nikakav znak, mislim da mi se stomak malo ispuhuje vise ga ne osjecam tako teskim kao prije, cicke isto ali i dalje su bolne na dodir. Treba docekati petak, stalno se bojim da ce doci menga kao i prvi puta prije nego uopce uspijem docekati betu....
    Ja uzimam samo crinone gel ujutro jednu dozu, heparin inekcije, i folnu kiselinu.
    Ti imas dobre znakove to mi jako dobro zvuci kod tebe...I nadam se iskreno da ne grijesim, te da ce biti jedna velika pozitivna beta

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

a znas da nema pravila i ja se bojim isto da ne procurim prije bete meni je beta tek za 10 dana 27 mog.6. i isto sam pred m.zivcana i placljiva...jedino sto mi uljeva nadu su oni grcevi na 5 i 6dnt koje sam imala nalik na menstrualne potom su prestali i nadam se da je to bilo ugnježdjivanje jer nakon toga nisam imala te grceve...ali opet nemora znacit...
    ja se mislim da ipak napravim test za par dana..negdi na 11dnt..tad bi mi tribalo pokazat vec realno jer 10dana je dugo još cekat....e a kako tuzimamo da ti nisu dali utriće da stavljas?dodatni progesteron .....i ja uzimam uz to folnu kiselinu 2x1ali to vec duze ...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a znas da nema pravila i ja se bojim isto da ne procurim prije bete meni je beta tek za 10 dana 27 mog.6. i isto sam pred m.zivcana i placljiva...jedino sto mi uljeva nadu su oni grcevi na 5 i 6dnt koje sam imala nalik na menstrualne potom su prestali i nadam se da je to bilo ugnježdjivanje jer nakon toga nisam imala te grceve...ali opet nemora znacit...
    ja se mislim da ipak napravim test za par dana..negdi na 11dnt..tad bi mi tribalo pokazat vec realno jer 10dana je dugo još cekat....e a kako tuzimamo da ti nisu dali utriće da stavljas?dodatni progesteron .....i ja uzimam uz to folnu kiselinu 2x1ali to vec duze ...
    Ovdje je takva praksa. Ja sam u klinici u Wiesbadenu u Njemackoj, pa oni uzimaju u obzir samo Crinone gel, za koji sam citala da se u hr ne daje i okolo, jer je preskup, najucinkovitiji...Lako prianja uz sluznicu maternicu i lagano ga je staviti jer je u obliku gela...Te, sam 10 minuta moram odlezati.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Crinone gel ti je progesteron....

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

aha nisam znala to za gel a bome ni to da si bila u postupkU u Njemaćkoj...ma sigurno ce ovaj put bit bingo...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

aha nisam znala to za gel a bome ni to da si bila u postupkU u Njemaćkoj...ma sigurno ce ovaj put bit bingo...
    I prvi put sam bila draga pa nista....ali u sebi se uvijek tiho moramo nadati

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

koje si ti godište jli imate neku dg ti i tm ili je sve ok...vidim da ste oba puta isli na icsi pa pretpostavljam da je muski faktor? ,a nemoj se bedirat unaprijed ako nije bilo uspjesno prvi put ne znaci da nece i drugi...kad ti ne/treba doci m? ili je vec tribala? ma bit ce beta troznamenkasta vidices~~~~~~~~brzo ce petak...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

koje si ti godište jli imate neku dg ti i tm ili je sve ok...vidim da ste oba puta isli na icsi pa pretpostavljam da je muski faktor? ,a nemoj se bedirat unaprijed ako nije bilo uspjesno prvi put ne znaci da nece i drugi...kad ti ne/treba doci m? ili je vec tribala? ma bit ce beta troznamenkasta vidices~~~~~~~~brzo ce petak...
    Ja sam ti 82 godiste, moj muz 83....
    Sa mnom je sve ok, moj muzic ima slabu pokretnost spermija, neznam strucni naziv (ali svega 5 %). Doktori nam daju dobre sanse, jer smo relativno mladi, ja zdrava, i cijeli postupak prodje savrseno, obadvoje dobro reagiramo, ali jednostavno kad bebica dodje u busu nikako da i ostane tu. Doktori isto neznaju objasniti zasto nam se to desava....jer su uvjeti preodlicni a ishod ispadne veliki minus.....Sta da ti kazem.
    Mengu sam trebala dobiti jucer, danas, nisam ju dobila, eli evo veceras pocinju itekako menstrualni bolovi... I bole ko vrag na mahove...Not good.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage djevojke,

Sto znaci beta 224 19 dan od ovulacije?! Mislim da je to mala vrijednost za peti tjedan, ima li tko takav?!
    Javite se...

Inace, je li itko u 2WW imao ispada zivchanice i slichno?!
    Svima puno srece....

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[B]smj[/B...mozda da i na odbrojavanje postavis pitanje tamo cure znaju dosta o betama pa pitaj...i na koji dan od punkcije je vracen embrij 3 ili 5 blastica? ja neznam bas jako puno o tome ali znam price da je curama bila kasnija implantacija pa da iako je beta u pocetku bila mala poslije je bilo sve ok...najvaznije je da se beta pravilno dupla....kad ides opet vadit betu???
    Posljednje uređivanje od donatela : 18.06.2012. at 09:01

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure, da li se trebam brinuti što se beta nije baš skroz poduplala?? Dakle, 47h kasnije iznosi 588. Prva je bila 309...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, da li se trebam brinuti što se beta nije baš skroz poduplala?? Dakle, 47h kasnije iznosi 588. Prva je bila 309...
    Napisala sam ti na odbrojavanju, ali da ponovimo.. Beta ti je super, ne brini

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tikica78 čestitke na velikoj beti..nije me bilo neko vrijeme i ovo su stvarno divne vijesti..
    kada ideš na UZV?

Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja imam osjecaj kao da sam jedina ovdje koja ceka betu zajedno sa donatellom...
    Sve su nam ostale vec posatle trudilice
    Meni 11 dnt, 16dnp, blagi osjecaji kao pred mengu na mahove....Test se ne usudim pisnuti jer mislim da bih umrla da vidim jos jedan veliki minus...Ovako zivim malo u zabludi i jos uvijek se nadam da menga nece stici iducih 9 mjeseci makar imam sve ukazatelje nadolazece menge.....
    Ljubim vas sve.

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sunaašce aj pišni test...ja mislim da cu ga pišnuti ipak na 11dnt za 2 dana ....tad ce vec pokazati jeli je ili nije....

ma znas da su simptomi m i t.isti...neces procurit vidices...bit ce beta ogromna a i pluusic bi bio kad bi ga napravila...mada se i ja pocela bpojati testova...a imam doma dva
    Posljednje uređivanje od donatela : 18.06.2012. at 13:03

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sunaašce aj pišni test...ja mislim da cu ga pišnuti ipak na 11dnt za 2 dana ....tad ce vec pokazati jeli je ili nije....

ma znas da su simptomi m i t.isti...neces procurit vidices...bit ce beta ogromna a i pluusic bi bio kad bi ga napravila...mada se i ja pocela bpojati testova...a imam doma dva
    Donatela mene strah pisnuti, a i ovamo nisam sigurna hoce li mi pokazati lazni rezultat ( jer sam HGC primila u cetvrtak) danas je peti dan, neznam je zasigurno ispario ili ne....
    Ja mozda budem cekala tebe za dva dana ako dotad ne procurim...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

o,za dva dana ima da skakutamo zbog dva plusića

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    o,za dva dana ima da skakutamo zbog dva plusića
    oh hvala draga na podrsci

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sunasce, samo sam ti htjela reći da ipak pričekaš još barem dan-dva.
    Ja sam u četvrtak navečer primila štopericu i jučer sam kasno napravila jedan testić čisto da vidim kolko joj treba da izađe i bome je bila fino debela crta.
    Tako da ipak nemoj još jer ćeš se vjerojatno samo dodatno nervirati jer nećeš znati jel to prava crta ili nije.

Ali ja ti želim da nam uskoro prijaviš jedanpravi trudnički, debeli plus.

BJ...čestitam na lijepoj ß... uživaj i opusti se do uzv-a...drugo ionako ne možeš

a ja vam se od sutra ( nadam se ) pridružujem...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Sunasce, samo sam ti htjela reći da ipak pričekaš još barem dan-dva.
    Ja sam u četvrtak navečer primila štopericu i jučer sam kasno napravila jedan testić čisto da vidim kolko joj treba da izađe i bome je bila fino debela crta.
    Tako da ipak nemoj još jer ćeš se vjerojatno samo dodatno nervirati jer nećeš znati jel to prava crta ili nije.

Ali ja ti želim da nam uskoro prijaviš jedanpravi trudnički, debeli plus.

H

BJ...čestitam na lijepoj ß... uživaj i opusti se do uzv-a...drugo ionako ne možeš

a ja vam se od sutra ( nadam se ) pridružujem...
    Dobro nam dosla draga

I ne brini se, ne budem pisnula, ionako mi je tolika panika od minusa, da se ne smijem priblizi testu...Koliko god da je tesko, nekako i mi sladje zivjeti u nekome neznanju i malo se nadati da je ovaj puta ipak uspjelo

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja cu test radit ipak tek u cetvrtak....najranije u cetvrtak ako daj Boze dotad ne procurim...stalno mi je neki osjecaj kao da cu svaki cas procurit steze me u trbuhu...neznam...ciklusi mi traju od 30-32dana prosli mi je trajao 30dana a danas mi je 30dc i Hvala Bogu nisam još procurila...i da...još nesto isla sam danas giniću po još jednu turu utrogestana(progesterona) i vidio mi u nalazu da mi je beta 27.6 i on mi je uputnicu za betu dao vec danas jer su praznici pa da ne dolazim opet po uputnicu..sad me zanima mogu li ja onda Betu vadit i ranije kad mi je vec dao uputnicu..makar dan ranije...na 12dpt mi se cini prerano a i neznam dali bi smila tako ako u nalazu pise da vadim 27-mog....sto mislite???

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj sunasce prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam osjecaj kao da sam jedina ovdje koja ceka betu zajedno sa donatellom...
    nisi draga, ima nas još, samo ste vas dvije aktivnije...nemam šta novo reči, osim da sam i dalje bez simptoma. 5 dnt navečer i 6 dan me je malo bolio stomak, tačnije žigali jajnici ili šta već, i opet zatišje. ostalo, bez ikakvih simptoma. osim što sam se prehladila, kao da sam u sred zime, i kišem do iznemoglosti. ako mi ovo mrvica preživi ,sve će ...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo curke da se i ja javim,transfer bio 10.6. Znači beta 24.6.,ali mi je sam dr.rekao da mogu ve. 12dpt vaditi betu,e da vracena 3osmostanicna embrija,obzirom da je 12dpt neradan ja cu betu vaditi 11dpt,uglavnom 4,5,6dpt sam osjecala propadanja,amozda je to bilo i od Choragon koji sam primila 5dnt,a dB jedino zna ,bradavice jako bolne na dodir,kad bi mogla test pis

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sunašce niste vas dvije jedine, ali ja ne znam što bih napisala...
    Evo, ja sam danas 2dnt smrzlića 5dn. (bar mislim da se sa FET jednako računaju dani). Uglavnom, simptoma nikakvih, samo sam jako nervozna i strah me još jednog neuspjeha jer to znači pauzu do pred kraj rujna a ne znamo kud bi dalje krenuli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •