ja sam prošli tjedan uspjela ipak odvježbati samo 2x, ali sam zato jutros odvježbala, cilj mi je minimum 10x mjesečno ako već ne stignem 3x tjedno...
Printable View
ja sam prošli tjedan uspjela ipak odvježbati samo 2x, ali sam zato jutros odvježbala, cilj mi je minimum 10x mjesečno ako već ne stignem 3x tjedno...
ja se vratila sa snjega,mislim teza za kilo.....bilo je malo rekreacije (shvatila sam da nisam zimski tip) a malo vise prezderavanja....
veceras krecem nakon 10ak dana pauze....i jedva cekam!:-D
Ja kiksam, ona prehlada koja me držala tjednima pretvorila se u bronhitis pa sam prije 2 dana mengu dobila pa mi starija dobila kozice s 40 temeraturom koja je trajala 6 dana pa smo bili kod svekija u posjeti par dana..
Uglavnom da ne nižem isprike sutra sam na body rev W4.
Danas X2 Core, sutra je po rasporedu X2 Plyometrics, ali mislim da cu ga zamijeniti za zwow 50.
Jos nisam definitivno odlucila.
Danas joga nakon trotjedne pauze :-D :-D :-D
Zwow 50, vrijeme 23:41. Sa pauzama izmedju rundi.
Dosta je težak workout, iako se na prvu ne cini tako.
https://www.youtube.com/watch?v=BSWj...e_gdata_player
zhang, na stranu vježbe, ali što je ova teta napuhala cice :-o
jesu te vježbe što ti vježbaš više vježbe snage, nema baš cardia koliko sam skužila?
Napuhala ih je ona odavno.
Taj tip treninga je cardio+snaga.
zgodna je Zuzana ali meni uz to njezino isklesano tijelo ne pašu cice :mrgreen:
meni je najteže od svega pronaći vrijeme za vježbanje cardio vježbi :-(
ujutro mi je prerano, predvečer me djeca okupiraju a kad zaspu je prekasno i ja sam gotova
morat ću dogovoriti s mm makar 2x tjedno predvečer da on preuzme klince da ja odvježbam
Jučer zumba.
Willow, mi imamo dogovor da im on daje veceru i zabavi ih tih sat vremena
ja odvjezbam, otusiram se i onda ih preuzimam, kupam, citam pricu, uspavljujem, a on dobije svoje vrijeme
to je jedini nacin osim ustajanja prije svih, a tad mi se nikako ne da vjezbat, jos yoga da, ali ovaj plesni cardio, a-a
preksinoc fire 55 min, sinoc cure 20 + stretch 40, veceras fire 45 + stretch 10
pa da, tako sam i ja nešto smislila ;)
evo i mene, došla po bič :lol:
jučer sam krenula sa 30DS level 1 i nije mi bilo nimalo lako. imam višak negdje 8-10 kg i ono što mi je važnije da dođem u kondiciju. kako imam problema sa kralježnicom, pogotovo vratnom ustvari sam mislila da ću krenuti sa Yoga Meltdown ali mi je to dosadno. nadam se da mi 30DS neće pogoršati situaciju
imam pitanje, kakvu prostirku koristite kod vježbi na podu, one za jogu ili nešto drugo
Pa da, to je opcenito prostrirka za vjezbanje.
Danas setnja 2:30 h.
Ja sam ovih dana u Sloveniji, u prekrasnom planinskom kraju. Svaki dan odradim po dvije dugačke šetnje, malo uzbrdo, malo nizbrdo.. danas 12 km :)
Ja sam samo dosla reci da dobrano koristim rest days :D
Imam neko opravdanje, fali mi, ali uhodat cu se za par dana opet. Slabo sam i pauzirala dosad.
Ujutro ne mogu :mrgreen:
anci, uzivaj u studentskim danima ;-), navjezbat ces se kasnije
X2 Plyocide
Trebao je biti dan odmora, a jucer je trebao biti plyocide, ali ja sam si malo promijenila, jucer sam zuzku. Nekako mi je puno odmora, pa yoga pa ovoono..
Vise mi se svidja plyocide nego prvi puta. Uhvatila sam vjezbe, pa mogu max gurati...onda se odmah bolje znoji :mrgree:
Jutros setnja 7 km + 15 min. trbusnjaka. :)
Jučer nisam, danas moram. :)
Ruke me boleeeeeeeeeeeee.
Toliko da ne mogu ni visit.
ja jučer odvježbala chalene cardio mix, nije loše, čak sam dosta dobro pratila koreografiju za prvi put i fino se oznojila 8-)
baš je dobar osjećaj poslije vježbanja, a iznenadila sam se kako danas nema nikakvog muskulfibera osim što osjetim malo rebra :-)
zanimljivo je da bez obzira što vježbam više statičke vježbe (callanetics) imam kondicije i za skakanje, valjda su to mišići ojačali pa bez problema odradim i cardio...
Ja danas opet ne znam koliko kilometara, još sam i tri srne srela :klap:
one su isto imale neki cardio preskakanje preko ograde :)
tangerina, zvuci super, uzivaj!
ja upravo odskakala fire 55, joj koji gust
Jučer zumba. Na kraju smo radili trbušnjake, i za to vrijeme nešto pričale i smijale se kao lude - učinak, dupli trbušnjaci. :lol:
jučer odradila 30DS level 1 day 3
nije lako, ali ne dam se :-)
nekako sam si razmišljala da umjesto po 10 dana budem mjesec dana na jednom levelu, ustvari dok ne budem mogla pratiti onu lijevu tetu bez problema
koliko vam je trebalo vremena da dobro savladate jedan level?
Mamaduda, radije onda kombinirajući 30 da sa 1 levela Ripped in 30. Da bar malo variras u vježbama.
Jutros X2 Totalno body + AB Ripped :)
Ovaj put sam za neke vjezbe uzela poštenije kilaze.
Mozda se jedna od njih zove Jillian ili Chalene, "work it, guys!" :mrgreen:
Jucer sam, na 7 km setnje + jutarnjih 15 min. trbusnjaka, dodala jos vecernjih 15 minuta raznoraznih trbusnjaka.
Profesorica baleta priprema modern dance koreografiju u koju su ukljuceni i elementi vjezbanja, izmedju njih trbusnjaci (noge u zrak ravno, trbusnjake izvode tako da dizu ledja i laktovima dodiruju koljena), tako da sad i sa E. kod kuce vjezbam trbusnjake (jos joj ubacim i druge varijacije), cool.
Jutros setnja 7 km
i jos 6w6p - level 1, mijesala sam "tete" - npr. trbusnjaci mi nisu problem pa za to pratim "lijevu tetu" (Bea?), a oni zesci oblici plank vjezbi, pogotovo ona bocna s podizanjem donjeg koljena (gaaah!) su mi malo problem, pa za to pratim "lijevu tetu" (Maddie?).
LOL - sad sam jos jednom procitala sto sam napisala - ovo mozete shvatiti samo vi cure :lol::heart:
Inace, 6w6p mi je super, super. :-D I onaj inspiracijski govor na kraju, apsolutno se slazem.
Dodatni plus je sto imam manje kg nego prije blagdana. :)
Prijavak i od jučer, sada me toliko rit boli ( uključujući bedra) da jedva hodam..ajjajajajaj kak ću danas vježbati?
Danas: brzi hod 7 km.
Popodne ce pasti jos cca 2h (sporije) setnje.
Jučer Ripped in 30, level 1.
ja jutros odvjažbala "super callanetics" :klap:
skužila sam da mi je callanetics postao (pre)lagan i da je vrijeme da idem na "višu" instancu :mrgreen: (inače se preporuča nakon ca. 6 mj. callaneticsa)
pa ću sad probati malo kombinirati super callanetics (zapravo kao stara verzija ali malo pojačana) i callanetics evolution naprednu verziju + tu i tamo ubaciti malo cardio vježbi
ako nekog zanima evo ima cijeli super callanetics na netu, ponosno izjavljujem da sam savladala trbušnjake (doduše uz koju pauzicu), da mi je netko to rekao kad sam počela vježbati rekla bi - nikad, a evo, uspjela odvježbati, probajte, ubitačni su :mrgreen:
http://www.dailymotion.com/video/x85...etics-01_sport
ima na linku još dosta vježbi i nekih "vježbi", škicnite
Upravo gledam super callanetics (još tražim što bih doma vježbala), izgleda mi nekako monotono, dosadno?
Koliko si dugo vježbala i koliko često?
nije dosadno kad vježbaš, vjeruj mi :)
super callanetics nije za početnike, trebala bi pronaći samo "callanetics" ili noviju verziju "callanetics evolution"
ja vježbam od 4. mj. prošle godine uz to što povremeno ubacim cardio, trebalo bi 2-3x tjedno vježbati callanetics a 2-3 x tjedno cardio
za najbolje rezultate
mi prekjucer odradili kruzni trening,za veceras nam je najavljen kettlebel sat,no ja sam danas procurila pa se ne osjecam bas za neki preveliki napor,umolit cu kolegice za sat pilatesa...e,to je prednost kad vjezbas u maloj grupi dugo vremena,skompale smo se i udovoljavamo si zeljama i zeljicama....:)
kolegica za koju sam vas nedavno pitala sugestiju vjezbe se totalno navukla na 30DS, presla je vec na level 2....
i ustraje i vjezba svaki dan,a nije se makla godinama!