Roza draga :heart:
Nek ste vi došli kući, pa sad samo polako. Cikite, mazite se, uživajte u sinu :love2:
Jel lep kao na ovoj slici iz avatara?
Printable View
Roza draga :heart:
Nek ste vi došli kući, pa sad samo polako. Cikite, mazite se, uživajte u sinu :love2:
Jel lep kao na ovoj slici iz avatara?
Draga Roza, mogu zamisliti vašu sreću kad ste s malim smotuljkom u rukama prešli preko kućnog praga!!!!:heart:
Opet sam zasuzila....
Roza, ajme predivno :zaljubljen:, presretna sam zbog vas. Preplavila me bujica emocija :heart:
Dobrodošla nam ti domeka :-D i da se čim prije oporaviš od CR-a.
Kad uhvatiš vremena piši nam o njemu jer znaš da nas zanima, on je i naša beba i svi ga ovdje puno volimo.
bambus99 vibram iz sveg srca da ti crvenkapica ne stigne slijedeće 2 godine i da nam uskoro prijaviš pluseka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
malulo predivno si to napisala, hvala ti.
visnja08 i bzara da bebice lijepo napreduju, da se fino udebljate i da vas napuste sve brige i ružni snovi, a prevlada samo lijepo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
mandy za lijepe dane i predivne šetnje uz more (samo da znaš da ti zavidim, ja se mogu šetati uz smrdljive auspuhe, no sretna sam zbog tebe) i snagu za nove pokušaje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drage trudnice, trudilice i tužnice sve vas grlim
oooo ROZIĆ i ŠPIRO dobro došli doma:-D
ovo "sad je sve na svom mjestu" je onaj osjećaj koji nam svima fali.....
tibi di si ti ? imaš li datum ili se prije moraš riješiti bakterije pa onda po termin ?
crtice a ti ? ne javljaš se, bit će da je gori sve zameteno?
choco kako tvoja mrvica, mučnine ? jesi li bolje, kad je uzv NN, ne mogu odvrtiti stranice unatrag, sad bi negdje trebao biti ?
pusa curke :kiss:
mandy moram se prvo riješiti bakterije, a sutra idem po nalaz pape - nadam se da je ok i onda idući tjedan vadim hormone pa ćemo vidjeti što i kako dalje...
Nadam se da je ovo naša godina, jer stvarno je prekrasno počela i da mi čuvate jedno mjesto u vlakiću :love:
hej drage moje!
ajme Rozice, tako sam sretna što ste konačno domeka! sva sam se rastopila dok sam čitala! :zaljubljen:
jedva čekam da nam staviš par slikica od Špire! kako je Roza prihvatila novog člana obitelji? mene tako strah kako će Koko prihvatiti bebicu! ja sam njemu doslovno mama, jako je vezan za mene i ljubomoran je kad se MM i ja mazimo, odmah ga evo među nama! ali sigurna sam da će to sve sjesti na svoje mjesto kad dođe bebica (samo neka ona nama dođe). znam da ga neću zapustiti jer da nije bilo njega ja se nikad ne bi izvukla iz depresije, on mi je bio spas kad sam mislila da ne mogu lijepo gledati na ništa! :heart:
cure, ja sam sutra prije podne na pregledu, pa mislite na mene! javiti ću vam se tek navečer, jer idem u zg sutra na pregled!
toliko mi je grozno to što se uopće ne mogu veseliti pregledu jer me podsvjesno užasno strah svakog puta kad dođem kod doktora! kad se sjetim koliko nisam mogla dočekati svaki novi pregled da vidim kako moja Zara napreduje, a sad sam ko neka "ledena kraljica!. znam da je to normalno s obzirom na sva što sam prošla ali onda osjećam užasnu krivicu jer ta bebica nije kriva i zaslužila je da joj se veselim!
ljubim vas sve! javim vam se sutra!
puse velike!
Tibi, mjesto je osigurano, samo ti nama uskači!!!!
Hej drage moje!
Prvo da zavibram Bzarici za sutrašnji pregled, ma tisuće vibrica od mene i Špira, sigurna sam da sve bude super. Jel ideš u Pronatal il si kod nekog drugog? I ne brini za Koka, moja Roza je isto velika maza i evo oduševljena je "bracom" uopče nije ljuboorna nego ga čuva i ne odvaja se...ipak ne damo joj previše blizu bar do nekih 4-5 mjeseci da malo ojača. Sigurna sam da će Koko biti super.
Bambus KISS i iskreno se nadam da ta vješitčetina više neće doći!
Hvala vam svima na uvijek nevjerovatnim postovima podrške, iskreno kad dođem na naš pdf rasplačem se ko kiša. Jedva čekam novu putnicu u vlakiću sreče :)
Evo sam vam ovdje stavila par slikica Špireka. Meni je isti kao na ovom ultrazvuku...bucko na mamu hehe
http://public.fotki.com/RozaGroza/piro/
Ps: nemam pojma više gdje su smajlići!!!
Brišem drage moje, toliko sam, šavovi bole, kosti rasturaju od mjeseci ležanja...malo sam frustrirana jer ne mogu skakati oko Špira brzo i spretno kako bih htjela, ali nadam se da če skoro sve krenut na bolje. Ipak treba tijelu dat da se odmori.
Budem sutra detaljno pročitala sve što sam propustila. Pusa svima, puno vas volim!
Preslatko dijete! I već tako veliki i lijepi, nije nimalo zgužvan!
predivan je! kaže mm, momčina i pol!:zaljubljen:
špiro je pravi bombončić! iskrene čestitke još jednom!
:zaljubljen:Ajme kako je lijep!!!!!!!
ROZA,Špiro je predivan,na njegovom licu se vidi neko spokojstvo i mir,ko da zna da je stigao u naručje svojih najmilijih koji su ga tako željno očekivali.:zaljubljen:
Draga Bzara,normalan je taj strah koji čući u tebi,već sama pomisao kad sam imala pregled sutra,stvorio mi je čvor u želucu,ali sutra ,kada budeš sjedila čekajući zakazani pregled sjeti se da te svi bodrimo i mislimo na tebe.:heart::heart:
Evo danas sam na jednoj stranoj TV gledala emisiju o roditeljima koji su izgubili svoje malene,neki u trudnoći ,neki u djetinstvu.Jedna rečenica majke koja je izgubila svog sedmogodišnjeg sina ne da mi mira cijeli dan.Ukratko,neću citirati,kaže da ne možeš to zaboraviti već samo se naučiš živjeti s tim.Iz takve tuge iscrpiš snagu tako da znaš da je dijete još uvijek s tobom.Kad pogledaš oko sebe ono ti daje toliko znakova da je s njim sve u redu,da je sretno gdje je.Samo treba slušati neke znakove.Na kraju ,što me rasplakalo, rekla je Ne gubitak,već blagoslov.Evo cmoljim opet,pitam se značenje tih riječi.....
značenje tih riječi...
meni je jednom moja draga prijateljica rekla ovako:
"draga moja, jako, jako puno žena rodi djecu....ali jako malo rodi anđela..a ti si ga rodila"-možda to znaći taj blagoslov?
to nikada ne prestane boljeti, ali baš nikada..istina je, samo se naučiš s time živjeti..
za Špiru sam napisala na fesju....šta reči, prekrasno malo stvorenje, toliko čekano i napokon dočekano.....
bzara, pusa milijon Vam šaljem
Roza, sinčić vam je preprepredivan:heart:, sunce malo, kako mirno spava. Zna on koliko su ga njegovi mama i tata željno očekivali (i svi ovi ljudi na forumu:klap:) i koliko će mu dati ljubavi i da ga baš nikad neće podrazumjevati kao nešto najnormalnije što svaki par ima ( pa okolo tu dječicu tuku i vuku i prigovaraju, a neznaju koliko su sretni...). Zelim ti dobro zdravlje i brz oporavak i da uživate u svemu što nosi svaki dan, znaš kako se ono pred oltarom kaže i u dobru i u zlu... a maleni neka samo spava jer njega čuvaju :angel::angel::angel:
Roza,bembo je divan,kao da ima vec mjesec dana...cisto lice...ma slatkis!!!!!Ljubi ga od svih nas teta koje redovno mislimo na vas.
mandy,iduce sedmice(cetvrtak)idem na NN,vec mi se grci zeludac na samu pomisao,ali nadam se da ce biti ok.Kako se covjek tako promijeni,nekada sam jedva cekala da ugledam mrvicu,nije mi neki ruzni scenarij padao na pamet,sve je bilo uljuljano u nekoj baby atmosferi...mirisljavo,bezbrizno i slatko.A sada mi milion misli kroz glavu,cini mi se da je tako tesko ne brinuti i biti bezbrizan..
tibi,brze sredi tu vjesticu,pa da krecemo svi skupa na put dug 9 mjeseci:)
bzara,vibram za sutra,znam kako se osjecas,ali moramo kroz to proci i gotovo.I mene grize savjest sto nisam bezbrizna i sto beba vjerovatno osjeca moj nemir...ali bice sve u redu i proci ce i nase brige,uvjerena sam u to.
Svim curama saljem milion poljubaca.
ajme roza Špiro je predivan, kao da mu je misec dana:zaljubljen:
Bzara drži se ljube, sve će biti ok i kako choco reče moramo to proći i gotovo:kiss: , misli svoje ćemo sutra uputiti tebi i tvojoj mrvici :yes:
Stvarno je momcina ! :heart: Ma Spiro je cista ljubav!
Roza, ajme koja lijepa beba :zaljubljen::zaljubljen:
predivan je, srce mi je puno radosti :heart:
uživajte svi troje, zaslužili ste.
On ima tako blaženi pogled, sa neba ga čuvaju brace i seka :heart:
Roza, maleni Spiro je apsolutno predivan :zaljubljen: . Svim ostalim curama ~~~~~ za sve sto vam treba !
Roza, maleni Spiro je apsolutno predivan !!!!! Svim curama saljem milijun ~~~~~ za se sto vam treba !
Uuuu stvarno pravi mali prekrasni bucko!!!:zaljubljen:
I kao što je netko komentirao, izgleda kao da je star 2-3 tjedna, čistog ličeka... ma presladak je:heart:
bzara, sreeeetno
jednostavno je špiro prekrasan! nemam riječi, oduševio me je....:heart::heart:.
bzara, mislim na tebe i sretno! :-) javi nam se cim dodes doma
bzara sretno, sretno i čim prije javi vijesti
roza nemam riječi kojima bi opisala tvoje dijete! prekrasan, blaženog, smirenog lica, jednostavno predivan!
uživajte dragi roditelji!
Roza, Špiro je predivan
mazite se, ljubite se i uživajte....
nadam se da će bolovi i ostalo brzo proći ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja se Špire ne mogu nagledat koliko je to stvorenje diiivnooo...prekrasan velik dečko,ista naša Roza :mrgreen:..Bzara sretno draga danas na pregledu,uh..znam kako ti je,poznat mi je taj strah,imam i ja pregled u bolnici u ponediljak,koliko jedva čekam taj uzv toliko me i strah,i mrzim to što se ne mogu opustiti i što si dopuštam da me ulovi loše raspoloženje a trebala bi svaki dan biti doslovce presretna jer jedva sam čekala drugu trudnoću..mada znam da je ovakvo ponašanje u trudnoći nakon svega ipak normalno,mislim da će nam tek pred kraj trudnoće strah biti manji,bar se nadam...držim ti fige i jedva čekam da nam javiš lipe vijesti!!!:heart:
Ajme, toliko je divan da sam bez rijeci :zaljubljen::heart::zaljubljen:
draga bzara za danas ~~~~~~~ draga visnja08 za ponedjeljak ~~~~~~~~ draga choco za četvrtak ~~~~~~~ :heart:
ma sigurna sam da je sve u najboljem redu, čim prođu pregledi i vidite onu malu mrvicu koja raste u vašoj bušici sigurno će vam se srca napuniti radošću :heart: Obavezno nam javljajte kako bebice napreduju.
Roza, Ante - savršen je!
Momak i po! :-D
ajde bzara javi se više da mogu mirno poći leći :klap:
evo me!!!
cure oprostite što se nisam sinoć javila, nisam se mogla spojiti na net! :-x
bebač je super, odlično napreduje, sve točno odgovara tjednu u kojem jesam! jedini je problem što doktor od mene očekuje da budem presretna i opuštena, i ja mu ne mogu objasniti da nakon svega što sam prošla, ja sam još super, jer jednostavno u svakom trenutku spremna sam da mi netko kaže loše vijesti! stvarno pokušavm misliti pozitivno, nisam negativna, ali sam spremna na najgore u svakom trenutku! to što je sada sve savršeno meni ne nažalost ne pruža nikakvu utjehu, jer kad sam bila trudna s Matkom išla sam stvarno kod vrhunskih stručnjaka za dijagnostiku, za srce, i nitko nije mogao doći k sebi kad je odjednom u roku od tjedan dana prešao iz zdrave bebe u smrtno bolesnu! a najgore od svega je što nitko ne zna zašto!
ja se samo mogu svaki dan moliti za ovo maleno dijete da nam Bog da da i mi konačno postanemo roditelji, ali nijedan doktor nam ne može pomoći jer ne znaju, samo se svaki hvali svojim uspjesima a kad dođe do krize onda svi sliježu ramenima!
sorry cure što sam sada nabacala svega i svačega, ali znam da ćete mi vi ovdje razumijeti!
ono što je trenutno najbitnije bebica je odlično! :zaljubljen:
a sa svim ovim borit ću se polako iz dana u dan!!!
nisam sve uspjela pročitati, idem sada!
ali sam vidjela slike našeg Špireka! :zaljubljen: Roza divna je, ma šta divan predivan! kad ga vidim i kad znam koliko je trebalo borbe i patnje da mali frajer dođe u naručje svojih roditelja, odmah dobijem snage za dalje! svaki put se rasplačem kad se sjetim vas!
idem se sada sabrati pa pišem još poslije!
sve vas jako volim! :kiss:
Bzara draga, mislim na tebe i molim se da dragi Bog bude uz vas.
Vjerujem da si u grču, mene je strah, nažalost, pratio do kraja. Evo, šaljem ti gomile vibrica za habrost, za majušno zlato :heart:
I pusa malom bubleku Špiri!!!
draga bzara, :love2: vidiš Rozu i Antu kako su nakon svih patnji dobili tako predivnu bebu, a tako ćete i ti i tvoj dragi. Znam da ti je teško i molim Boga da ti da snage da izdržiš do kraja, da konačno držiš svoje zlato u naručju :heart:.
Draga Bzarice, evo i meni došle suze na oći dok sam čitala tvoj i Višnjin post.
Teško je ovo razdoblje koje je pred vama, lagala bi kad bi rekla da nije. Znate sve kako sam ja frikirala, do zadnjeg trenutka, sve do momenta kad su mi ga dali napokon na ruke, do tada nisam vjerovala da je to istina, nisam vjerovala doktorima koji su mi nakon carskog rekli da je dobro, i u intenzivnoj sam skoro pa vikala 2 sata "gdje mi je beba, jeli živa". Tako bi volila da mogu reći nešto da vas umiri ali te riječi još nisu izmišljene...nakon svih pretužnih stvari koje smo preživile, teško je povjerovat u happy end i trudnoća je užasno stresno razdoblje, ja sam skoro pa skroz posjedila!!!
Ali ja sam sigurna da ćemo kroz nekoliko mjeseci gledat slike vaših bebica i divit se :D (Ps: još ne znam gdje su smajliji grrrr) Samo hrabro...meni je nevjerovatno pomoglo da pišem s vama svaki dan. Da mi nije bilo vas mislim da bi i cijela trudnoća bila duplo teža...zato cure, pišite, JEDVA SAM DOČEKALA da i ja pratim vas kao vi mene.
Nemam nešto puno snage za pisati, jer je mali div nočas od 00 - 04 bio budan, sisao jedno 2 sata, isisao svu snagu iz mene...jučer patronaža bila, govori da je jak kao da ima 1 mjesec več, a nećete vjerovat on več lagano puzi po krevetu, diže se na laktove sam i drži gore glavicu. Žena je ostala u šoku! Dovoljno je da vam rečem da sam ga jutros našla u krevetiću van svoje one dekice jastuka (empel deka), ručica mu visi van kreveta, nogice tamo gdje bi trebala bit glava, spava ko top, otkrio se sam...prestravila sam se! Evo sad spava nakon dvosatnog hranjenja jutros...i tako, sve je skorz nevjerovatno, i ja sam još u transu, i ne mou vjerovat...samo čekam da se probudim kao iz sna jer mi je toliko lijepo da ne mogu vjerovat da je istina.
Choco Tamagoći a72 kako napreduju vaše bušice??? Jel se zna več spol???
Cure, idem, provat ču odspavat 20 minuta dok se lav ne probudi, podočnjaci su mi do poda. Dođem kasnije da napokon pročitam unazad 5 strana.
Ante vam šalje pozdrave, govori da ste skroz super LOL
Pusa najdraže moje, i hvala vam svima od reda...ne mogu vam opisat koliko im značite!
E da, čim lagano dođem k sebi moramo se dogovorit da dođete do nas da vidite našeg i vašeg Špireka :D