Draga, Roza primi velike čestitke!![]()
Draga, Roza primi velike čestitke!![]()
Draga Roza prenosim ti velike čestitke od cura sa Blizanaca!! Velikom dečku šaljemo jednu zajedničku ogromnu pusu!!!!!!!
Posljednje uređivanje od maksi : 15.02.2010. at 18:16
Jel se tko čuo s Rozom? kako je ona, jel se dobro oporavlja od carskog reza? nadam se da je sve super i da ona i Špiro uskoro idu u svoj topli dom...
za Rozu i Špriru...
I ja jedva cekam da dodju kuci, pa slicice ,pricu, ma joj jedva cekam....![]()
sve jedva čekamo rozinu priču, a dok je nema kako ste mi vi? Trudnice se debljate ča? Trupkaju te bebice? Su prestale mučnine? Su počele kakve tegobe? Vi koje se trudite, kako ide? Ima koja ča novoga za prijavit? Ostale kako ste mi? kako izdražavate ovo katastrofa vrijeme. Tu u Istri je puno vlage, kiša, magla... grozno vrijeme a u zadnje vrijeme ono utječe na mene. Jutros sam se probudila sa začepljenim nosom, glavoboljom, osjećam se febrozno. Zato se nadam da će sutra malo provirit sunce da to prođe. Ali kad osjetim mrvicu kako me trupka sve prođe.
Ajde cure raspišite se malo....
evo meni situacija ide na bolje, pa da napišem malo! kad mi dođe onako zlo, nemam volje za ničim!
joj cure moje, ja sam danas stala na vagu, i ja sam u minusu s kilama! nisam se uopće vagala od kad sam ostala trudna, vagala sam se oko Božića i bila sam tako sretna jer sam dobila bila 2 kile, i sad sam izgubila jednu! ali dobro je bitno da ja imam dobar apetit i da mogu sve jesti, a budu onda i kile lagano prema gore! još ću vam na kraju plakati kako sam debela!
MM i ja smo bili na Valentinovo vani, sa društvom na jednoj proslavi i bilo nam je odlično! atmosfera baš i nije bila neka ali nama je bilo tako dobro za stolom da smo se proveli odlično! ajme što je bilo dobro srediti se, nabaciti malo šminke i izaći među ljude! odmah sam se osjećala bolje!
mene fizički ova trudnoća isrpljuje grozno, ali zato sam psihički iznenađujuće dobro! vjerojatno zato što je još jako rano, što se budem bližila više periodima kad su se rodili Matko i Zara, znam da će mi biti teže!
ali zato znam da imam sve vas ovdje, i mog divnog muža i obitelj pa uz sve vas život će ipak biti lakši!
svima veeelike puse!
tamagoči kod nas isto vrime za poluditi, s posla u kuću i gotovo, jedva čekam proliće i popodnevne šetnje uz more, kako tvoja mrvica ?
bzarić drago mi je što ti je bolje..uživaj
bambus di si, opet si se zavukla u postelju ? ( tebi sigurno ne smeta vrime)
ima li netko postupak u ovom misecu, sve mi se nešto pomišalo ?? jedva čekam rozu i priču na "porodima" , a najviše Špirinu sličicu ( možda sliči na koju "tetku" s foruma)
ima Boga, ima pravde...Sretno Rozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Tamagoči još malo pa će nas razveselit ovo vrime,pa bliži se 3 misec,bit će sunca ko u priči sigurna sam!nadam se da će te proći ta prehlada..
Bzara napokon da ti je krenulo na bolje s tim mučninama,i nadam se da ti je bebica u redu,ma najvažnije je da se ti dobro osjećaš,jer to i beba osjeti sigurno..
Meni su mučnine trajale samo jedan dan,i evo sad smo ušli u 7 tjedan i već sam dobila kilu i bojim se da će kile krenut ka blesave,iako tek sad izgledam baš kako treba,nisam više mršavica i ful se dobro osjećam,pregled mi je u bolnici u ponediljak,malo me strah hvata,samo da taj drugi uzv prođe u redu,da vidim to malo srce kako kuca i onda ću biti na miru..više me ne muče grozni snovi,koje sam imala i u prvoj trudnoći i svih devet miseci kad god bi sanjala bebu bili bi grozni snovi,a završilo je koda mi se ta noćna mora ostvarila...sad imam lipe snove,sanjala sam bebu,i sanjam kako mi raste trbuh i imam neki lipi miran osjećaj..
Mandy,Bambus,Crtica i sve naše trudilice ljubim vas puno!!
Joooj i ja jedva čekam da nam se Rozi javi![]()
Najdraže moje! DOMA SMO NAPOKON!!!!!!!!
Cijeli dan je cirkus po kući i nisam vam se stigla prije javiti. Doktor nas je pustio dan prije jer smo oboje dobro i nekako se zajedno snalazimo iako muku mučim s dojenjem. Mljeka je onako na granici a on može puuuuuuuuuno pojest :D Mamino dijete!
Špiro je....ma nemam riječi za opisat, toliko sam umorna da neću večeras nikakve dojmove pisat, ali mogu vam reći da dišem punim plučima i zahvaljujem Bogu da nam je podario sreču koju smo toliko trebali i željeli. Sad je sve na svom mjestu...
Ujutro ču vam se javiti sa malo dužom pričicom i da pričitam unazad što se sve događalo dok me nije bilo, sad sam abnormalno umorna, nisam stala cijeli dan, a rana je još svježa, plus sam sva natekla i osječam se slomiveno.
Pusu največu šaljem mrvicama od mojih dragih Bzare i Višnje...ostalima veliki zagrljaj...ne mogu vam zahvaliti dovoljno na svim riječima potpore i bodrenju...vi ste najbolje!
Volim vas puno, i pišem uutro, odo se sad bacit u krevet jer sam preprepreuorna, Ante nuna Špira a Roza prati svaki korak))
Rozica, pa ja plačem...ma draga šaljem ti sve poljupce ovog svijeta...Ma cijeloj tvojoj obitelji. Uživajte.
Roza baš mi je drago da si se javila i da ste dobro. Jedva čekam priču i slikicu Špire![]()
Draga Roza ,Špiro,DOBRO NAM DOŠLI KUĆI!!!Znam da si umorna i bujica osjećaja se mješa u tebi,ali znam da ćeš biti najdivnija mama na svijetu.Polako,odmaraj,čuvaj se!!!Jedna velika pusa tebi i tvom velikom dečku.Pusti tatu neka čuva svog princa.![]()
Roza pa doma si već!!Bravo draga,samo polako,laganim tempom,ajme mogu misliti koja je to radost u vašoj kući!javi se ti nama kad budeš imala 5 minuta vrimena,ma glavno da si ti dobro i da bebač fino papa...laka vam noć svima i veeeeeeeeeelike puse za vas TROJE!!..samo ih ti prati i čuvaj mamice
![]()
SVIM DRAGIM TRUDNICAMA,TRUDILICAMA,velika doza pozitive.Stiže proljeće koje će propupati sve naše osječaje,čežnje,prvi glas ptičica bit će pjesma za naše uši.NEKA NAS SVE PONESE VJETAR SREĆE I LJUBAVI,BUDIMO JAČI I OD SUDBINE
![]()
Stigli vi nama doma, znala sam da cete danas kucici
Uzivajte dragi moji u svom Bozjem daru
p.s. ne zaboravi nam napisati i kako je Roza reagirala na Spirulinca
Pusa svim cetvero![]()
e roza, kada čovjek čita tvoje postove teško mu je suspregnuti suze!!!!!
uživajte, uživajte, uživajte!!!!!
Draga Roza, drago mi je da si konačno doma sa najdražim paketićem!
To je ono čemu sam se nadala da ćeš napisati,osjetiti......................sada znam da si dobro :heartali mogu vam reći da dišem punim plučima i zahvaljujem Bogu da nam je podario sreču koju smo toliko trebali i željeli. Sad je sve na svom mjestu
Svim trudnicama uživajte u slatkim mukama, i šaljem pozitivne vibre za one koje napeto očekuju pregled
nema veze što je teško....Špiro će sve vratitit!
Puno mislim na vas.....i beskrajno mi je drago da je nakon dugog vremenea straha vaš dom obasjan najljepšom svjtlošću što ju je Špiro donio......
roza draga, super da ste domeka, sad imaš muke, ali slatke. želim vam svako dobro, uživajte u malenom princu![]()
Roza...konačno ste doma..
uh.. oči su mi pune suza.. pišem i brišem, ne znam što bih ti napisala
toliko sreće!!! mama Roza i tata Ante uživajte u svom predivnom daru..
Špiro nemaš pojma koliko tebe ljudi voli![]()
jedva čekam da ga vidim na fotkama (to sam zaboravila napisati)
da napokon vizualiziramno najočeivanijeg komada 2010!![]()
Bravo Roza, Bravo Špiro. I ja na svaki post zaplačem od sreće.
Pusa svima vama.
roza i špiro, dobro došli svojoj kući!!!s nestrpljenjem čekamo slike vaseg malog princa!
visnja08, bzara,choco,a72 nasim dragim trudnicama saljem brdo poljubaca
draga mandy ma ne smeta meni vrime, trudimo se, sad bi nekako ovih dana trebala da dođe dotična gospođa, uff kako bi volila da nas preskoči na neko vrime....
svim nasim trudilicama i svima ostalim curkama
Roza draga
Nek ste vi došli kući, pa sad samo polako. Cikite, mazite se, uživajte u sinu
Jel lep kao na ovoj slici iz avatara?
Draga Roza, mogu zamisliti vašu sreću kad ste s malim smotuljkom u rukama prešli preko kućnog praga!!!!
Opet sam zasuzila....
Roza, ajme predivno, presretna sam zbog vas. Preplavila me bujica emocija
![]()
Dobrodošla nam ti domekai da se čim prije oporaviš od CR-a.
Kad uhvatiš vremena piši nam o njemu jer znaš da nas zanima, on je i naša beba i svi ga ovdje puno volimo.
bambus99 vibram iz sveg srca da ti crvenkapica ne stigne slijedeće 2 godine i da nam uskoro prijaviš pluseka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malulo predivno si to napisala, hvala ti.
visnja08 i bzara da bebice lijepo napreduju, da se fino udebljate i da vas napuste sve brige i ružni snovi, a prevlada samo lijepo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mandy za lijepe dane i predivne šetnje uz more (samo da znaš da ti zavidim, ja se mogu šetati uz smrdljive auspuhe, no sretna sam zbog tebe) i snagu za nove pokušaje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drage trudnice, trudilice i tužnice sve vas grlim
oooo ROZIĆ i ŠPIRO dobro došli doma![]()
ovo "sad je sve na svom mjestu" je onaj osjećaj koji nam svima fali.....
tibi di si ti ? imaš li datum ili se prije moraš riješiti bakterije pa onda po termin ?
crtice a ti ? ne javljaš se, bit će da je gori sve zameteno?
choco kako tvoja mrvica, mučnine ? jesi li bolje, kad je uzv NN, ne mogu odvrtiti stranice unatrag, sad bi negdje trebao biti ?
pusa curke![]()
mandy moram se prvo riješiti bakterije, a sutra idem po nalaz pape - nadam se da je ok i onda idući tjedan vadim hormone pa ćemo vidjeti što i kako dalje...
Nadam se da je ovo naša godina, jer stvarno je prekrasno počela i da mi čuvate jedno mjesto u vlakiću![]()
hej drage moje!
ajme Rozice, tako sam sretna što ste konačno domeka! sva sam se rastopila dok sam čitala!
jedva čekam da nam staviš par slikica od Špire! kako je Roza prihvatila novog člana obitelji? mene tako strah kako će Koko prihvatiti bebicu! ja sam njemu doslovno mama, jako je vezan za mene i ljubomoran je kad se MM i ja mazimo, odmah ga evo među nama! ali sigurna sam da će to sve sjesti na svoje mjesto kad dođe bebica (samo neka ona nama dođe). znam da ga neću zapustiti jer da nije bilo njega ja se nikad ne bi izvukla iz depresije, on mi je bio spas kad sam mislila da ne mogu lijepo gledati na ništa!
cure, ja sam sutra prije podne na pregledu, pa mislite na mene! javiti ću vam se tek navečer, jer idem u zg sutra na pregled!
toliko mi je grozno to što se uopće ne mogu veseliti pregledu jer me podsvjesno užasno strah svakog puta kad dođem kod doktora! kad se sjetim koliko nisam mogla dočekati svaki novi pregled da vidim kako moja Zara napreduje, a sad sam ko neka "ledena kraljica!. znam da je to normalno s obzirom na sva što sam prošla ali onda osjećam užasnu krivicu jer ta bebica nije kriva i zaslužila je da joj se veselim!
ljubim vas sve! javim vam se sutra!
puse velike!
Hej drage moje!
Prvo da zavibram Bzarici za sutrašnji pregled, ma tisuće vibrica od mene i Špira, sigurna sam da sve bude super. Jel ideš u Pronatal il si kod nekog drugog? I ne brini za Koka, moja Roza je isto velika maza i evo oduševljena je "bracom" uopče nije ljuboorna nego ga čuva i ne odvaja se...ipak ne damo joj previše blizu bar do nekih 4-5 mjeseci da malo ojača. Sigurna sam da će Koko biti super.
Bambus KISS i iskreno se nadam da ta vješitčetina više neće doći!
Hvala vam svima na uvijek nevjerovatnim postovima podrške, iskreno kad dođem na naš pdf rasplačem se ko kiša. Jedva čekam novu putnicu u vlakiću sreče
Evo sam vam ovdje stavila par slikica Špireka. Meni je isti kao na ovom ultrazvuku...bucko na mamu hehe
http://public.fotki.com/RozaGroza/piro/
Ps: nemam pojma više gdje su smajlići!!!
Brišem drage moje, toliko sam, šavovi bole, kosti rasturaju od mjeseci ležanja...malo sam frustrirana jer ne mogu skakati oko Špira brzo i spretno kako bih htjela, ali nadam se da če skoro sve krenut na bolje. Ipak treba tijelu dat da se odmori.
Budem sutra detaljno pročitala sve što sam propustila. Pusa svima, puno vas volim!
Preslatko dijete! I već tako veliki i lijepi, nije nimalo zgužvan!
špiro je pravi bombončić! iskrene čestitke još jednom!
Ajme kako je lijep!!!!!!!
ROZA,Špiro je predivan,na njegovom licu se vidi neko spokojstvo i mir,ko da zna da je stigao u naručje svojih najmilijih koji su ga tako željno očekivali.
Draga Bzara,normalan je taj strah koji čući u tebi,već sama pomisao kad sam imala pregled sutra,stvorio mi je čvor u želucu,ali sutra ,kada budeš sjedila čekajući zakazani pregled sjeti se da te svi bodrimo i mislimo na tebe.
Evo danas sam na jednoj stranoj TV gledala emisiju o roditeljima koji su izgubili svoje malene,neki u trudnoći ,neki u djetinstvu.Jedna rečenica majke koja je izgubila svog sedmogodišnjeg sina ne da mi mira cijeli dan.Ukratko,neću citirati,kaže da ne možeš to zaboraviti već samo se naučiš živjeti s tim.Iz takve tuge iscrpiš snagu tako da znaš da je dijete još uvijek s tobom.Kad pogledaš oko sebe ono ti daje toliko znakova da je s njim sve u redu,da je sretno gdje je.Samo treba slušati neke znakove.Na kraju ,što me rasplakalo, rekla je Ne gubitak,već blagoslov.Evo cmoljim opet,pitam se značenje tih riječi.....
značenje tih riječi...
meni je jednom moja draga prijateljica rekla ovako:
"draga moja, jako, jako puno žena rodi djecu....ali jako malo rodi anđela..a ti si ga rodila"-možda to znaći taj blagoslov?
to nikada ne prestane boljeti, ali baš nikada..istina je, samo se naučiš s time živjeti..
za Špiru sam napisala na fesju....šta reči, prekrasno malo stvorenje, toliko čekano i napokon dočekano.....
bzara, pusa milijon Vam šaljem
Roza, sinčić vam je preprepredivan, sunce malo, kako mirno spava. Zna on koliko su ga njegovi mama i tata željno očekivali (i svi ovi ljudi na forumu
) i koliko će mu dati ljubavi i da ga baš nikad neće podrazumjevati kao nešto najnormalnije što svaki par ima ( pa okolo tu dječicu tuku i vuku i prigovaraju, a neznaju koliko su sretni...). Zelim ti dobro zdravlje i brz oporavak i da uživate u svemu što nosi svaki dan, znaš kako se ono pred oltarom kaže i u dobru i u zlu... a maleni neka samo spava jer njega čuvaju
![]()
Roza,bembo je divan,kao da ima vec mjesec dana...cisto lice...ma slatkis!!!!!Ljubi ga od svih nas teta koje redovno mislimo na vas.
mandy,iduce sedmice(cetvrtak)idem na NN,vec mi se grci zeludac na samu pomisao,ali nadam se da ce biti ok.Kako se covjek tako promijeni,nekada sam jedva cekala da ugledam mrvicu,nije mi neki ruzni scenarij padao na pamet,sve je bilo uljuljano u nekoj baby atmosferi...mirisljavo,bezbrizno i slatko.A sada mi milion misli kroz glavu,cini mi se da je tako tesko ne brinuti i biti bezbrizan..
tibi,brze sredi tu vjesticu,pa da krecemo svi skupa na put dug 9 mjeseci
bzara,vibram za sutra,znam kako se osjecas,ali moramo kroz to proci i gotovo.I mene grize savjest sto nisam bezbrizna i sto beba vjerovatno osjeca moj nemir...ali bice sve u redu i proci ce i nase brige,uvjerena sam u to.
Svim curama saljem milion poljubaca.
ajme roza Špiro je predivan, kao da mu je misec dana![]()
Bzara drži se ljube, sve će biti ok i kako choco reče moramo to proći i gotovo, misli svoje ćemo sutra uputiti tebi i tvojoj mrvici
![]()