Najdraže moje! DOMA SMO NAPOKON!!!!!!!!
Cijeli dan je cirkus po kući i nisam vam se stigla prije javiti. Doktor nas je pustio dan prije jer smo oboje dobro i nekako se zajedno snalazimo iako muku mučim s dojenjem. Mljeka je onako na granici a on može puuuuuuuuuno pojest :D Mamino dijete!

Špiro je....ma nemam riječi za opisat, toliko sam umorna da neću večeras nikakve dojmove pisat, ali mogu vam reći da dišem punim plučima i zahvaljujem Bogu da nam je podario sreču koju smo toliko trebali i željeli. Sad je sve na svom mjestu...

Ujutro ču vam se javiti sa malo dužom pričicom i da pričitam unazad što se sve događalo dok me nije bilo, sad sam abnormalno umorna, nisam stala cijeli dan, a rana je još svježa, plus sam sva natekla i osječam se slomiveno.
Pusu največu šaljem mrvicama od mojih dragih Bzare i Višnje...ostalima veliki zagrljaj...ne mogu vam zahvaliti dovoljno na svim riječima potpore i bodrenju...vi ste najbolje!
Volim vas puno, i pišem uutro, odo se sad bacit u krevet jer sam preprepreuorna, Ante nuna Špira a Roza prati svaki korak ))