Evo o tabuima i što treba doći na njihovo mjesto- Hefner i Papa
http://www.youtube.com/watch?v=OYmkDM2jFoc
Printable View
Evo o tabuima i što treba doći na njihovo mjesto- Hefner i Papa
http://www.youtube.com/watch?v=OYmkDM2jFoc
u mom, odnosno slučaju moje M, bi to bilo ... for children as young as 7 months.
pikula, ajde mi molim te objasni pojam legalne masturbacije? ili još bolje nelegalne? ode moja M u pržun :mrgreen:
sad će dijana reći da se ne smijem smijati, al evo, još radim, i uhvatio me smijeh na spomen nelegalne masturbacije i bebe M koja se eto (znat će lorry) time bavi od svog sedmog mjeseca.
"Infamous sexologist Alfred Kinsey founded his institute at Indiana University. Kinsey reached prominence in the 1940s and 1950s for his work in documenting human sexual behaviors. Critics accused Kinsey of promoting pedophilia, pointing to his research that documented adults bringing children and infants to orgasm. The Kinsey Institute created SIECUS in 1964 as its educational arm. Its first director was Dr. Mary Calderone, the former medical director of Planned Parenthood.
A recent government report revealed that SIECUS received $1.6 million dollars in federal funding between 2002 and 2009."
Pa ako roditelji u akciji mogu podržavati "znanost" koja je nastala zlostavljanjem novorođenčadi i žele te spoznaje u školama, super. Ja ću radije ne živjeti pod staklenim zvonom nego u atomskom skloništu.
Ako izvučeš dvije riječi iz kontexta sigurno se možeš uvijek nasmijati
A i mislim kompiliranja - pridjev legal se odnosi na imenicu abortion, čini mi se
gdje je tvoj limit, pikula?
hoćemo li se zaustaviti napokon na jednoj točki ili ćemo se nabacivati linkovima i citatima
jer najmanji je problem guglati
to mogu i ja i svašta bih izvukla ali to za ovu raspravu ne bi imalo nikakve svrhe
kaj sad ja određujem limit?
po meni je pređen onda kad se prestalo pričati o tome koji su uvijeti da postaneš krsna kuma
ako nitko nije reagirao kad su počeli napadi na tu istu temu dok se držala teme, nema razloga niti sad
onada ili se vraćamo na temu krštenja ili smo se složili da smo sve rekli što smo imali u ovih par tema-super, napričali se a nisu nas zaključali-napredak svaka nam čast ;-)
Ja pak mislim da moderatori čekaju da tema umre prirodnom smrću.
I potpisujem Seni.
ako nešto zaista ne mislim, a onda ne mislim da je katolički vjeronauk, vjera, crkva, štogod u hrvatskoj ugroženo.
ne znam kako je u praksi rosa, ali pogledat ću mogu li naći gdje sam to pročitala
Uh, AM, baš grubo...
Znate kaj meni je nevjerojatno tko je kome sve skočio za vrat na ovoj temi.... Ovo polako postaje stihija...
oh, jest grubo!
a ovojest jadno.Citiraj:
s onima koji mi dokazuju da je vjeronauk u školi ok jer tako njima odgovara, nudeći mi kao valjan argument problem razvoženja na vjeronauk.
jer je nisko.
zar je to zaista sve što sam ja rekla na ovoj temi?!
mogla sam napisati i da ne vičem na čovjeka nego situaciju, ali očito mi je pristojnost zaštekala.
ajd da ja ne jašem više, idem sjašiti.
peći kolače ;)
Pa, mislim, baš je pomikaki zadnja za koju bih rekla da je niska. I za tebe ne bih rekla da ćeš tako reagirati.
Očito preosjetljiva tema.
Sretno s kolačima :)
kud ste vi otišle od teme???
ključam