Sada je 40. A prije sam jedva i u 42 stala. Nije puno, ali mene veseli.
Printable View
Ma nisam dugo na 6w6p, odradila sam valjda 4 puta i super mi je. Neke vježbe su mi teže, ali odradim sve kao i ona teta što radi teže.
Idem dva puta tjedno na zumbu, a na kraju nam ostavi još 10 minuta ubitačnih trbušnjaka. I još kod kuće vježbam 2-4 puta tjedno (kako kad uhvatim) i odradila 30DS sva tri levela, dio Ripped in 30, ponekad BFBM. I tako, rotiram, kako mi dođe.
Danas me opako menga stisla, jučer sam još mogla vježbati ali danas :nope:
I već me živcira što me stalno nešto boli, jedan dan ruke, drugi noge, pa bokovi , pa .....stalno, prođe kroz 24 sata ali miša mu nikako da se mišići prilagode.
Ili mene danas sve nešto živcira:tele:
Ribice, to ti je dobar znak, znači da dobro radiš.
Znam dosta aktivnih sportaša koji postanu ovisni o tom osjećaju boli, upale mišića, pa stalno vježbaju do te granice boli :D
Ribice meni je stalno tako. Uvijek pokusavam napraviti vise nego prosli puta, ili pravilnije il ovoono i onda me stalno nesto boli.
baš, ako ne boli imam blagu grižnju savjesti.
Ovaj cijeli tjedan katastrofa, rođendani, gosti, odlazak u goste plus menga za vikend.
Kako nije puno?
Pa to je izvrsno :-D
Pogotovo što se radi o relativno malom broju, možda imam krivo ali ja mislim da je puno lakše izgubiti konfekcijski broj ako se radi o malo većem broju i više špekeca nego kad se baš hoćeš stesati do savršenstva :mrgreen:
a i prirodno valjda težiš nekoj kilaži/obliku, npr. meni je idealno kad nosim 38, na 36 izgledam već jako premršavo...
ja sam si produzila trening na 45 minuta i bas mi je to taman.
zhang, jel u p90x ima kakvo dobro rastezanje? cini mi se da si spominjala, al tko ce to nac u bespucima ovog topica.
Ima, bas u p90x, ne u dvojci.
Meni je taj jedan od drazih.
Ja danas nisam, imam neki novi alarm pa nikako da se s njim nadjem, malo sam zaspala, onda vise nisam niti pokusavala stici.
Sutra cu, budem sa sandbagom, dugo nisam...
ja svaki dan furam 20 min bajka (točnije 22 :mrgreen:) i Jillian BR nakon toga...ubila me svjesnost koliko sam zapravo u lošoj formi i kako sam se dovela do toga
vidim neka poboljšanja s početka vježbanja, ali odlučila sam w1-w2-c1 raditi (barem) 4 umjesto 2 tjedna jer me frka težih vježbi dok ove ne odradim ful kako bih trebala
baby steps...tješim se
Danas joga nakon tjedan dana pauze.
Danas trening sa sandbagom, inspiriran ovim: http://www.youtube.com/watch?v=tIBMh...e_gdata_player
jučer chalene, danas radim cijeli dan pa ništa od vježbanja
Jučer zumba i trbušnjaci na kraju.
Meni je mrvicu bolje (jos tu i tamo curi nos i nakasljavam se), ali sad mi malena ima temperaturu i jaki kasalj, jucer sam cijeli dan provela drzeci je u krilu u polozaju u kojem najmanje kaslje (cim se zalegne, eto kaslja), bas je iscrpljena, a samim time i ja.
Nesto malo sam hodala u petak, subotu i nedjelju, cca po sat vremena, i to je sve od mog vjezbanja. :(
Bas mi fali, ali jednostavno nema tog trenutka kad bih mogla biti na miru pola sata u komadu (MM pomaze, ali ona stalno po meni 'visi'... Mama je mama :heart:. I onda kad konacno zaspe, ni ja vise nemam snage. :( ).
jJa sam oporavila od zimskih bolesti/radosti, na lchf imam višak energije pa krećem s novim žarom. Već sam sama se bi blesava, ali nema odustajanja i uostalom svaki put ide sve lakše. To kretanje ispočetka, jel LOL
danas čaga sa renatom sopek 30 min
pikula, samo naprijed, ja se ne ubijam baš od vježbanja ali vježbam redovito i stvarno ima rezultata, samo treba biti uporan i ne odustati :)
ja jutros opet callanetics evolution, baš mi paše ova nova, moderna verzija
curke koje vježbate isto, kako stojite s "pelvic floor", uh što je meni to teško paziti stalno da su ti mišići stisnuti... a to je baš poanta callaneticsa (osim onih pulsiranja), u svakom slučaju ne moramo se bojati inkontinencije ;)
callanetics je puno teži nego što se na prvu čini ;)
napokon su me prestale boljeti ruke , jeeeeeeeeeeeeeeee
Jučer 30DS level 3, danas BFBM prvi put. Neke vježbe su mi teže, neke lakše, ali standing mountain climbers sam preskakala ovaj put.
Ja, smrc, od petka navecer nista. Putovanje, popodnevne obaveze van kuce i nikako. Popodne se bavim djecom, stanom, ujutro krepana, cak i u 9 kad one legnu, ne mogu.
Danas se nadam da cu uspjeti.
Ja sam danas ponovila jucerasnji trening sa sandbagom, ali sam promijenila runde. Ovaj je bio mrak. I produzila sam trajanje. Super je bilo.
Razmisljam da opet sutra napravim neku kombinaciju sa sandbagom.
Ocito ce X2 malo pricekati.
bravo, zhang :)
ja sam tako sretna jer sam danas ubacila vježbanje i nadam se da više nema eskiviranja :D
i ja sam u svom ritmu, bas uzivam...
veceras opet cardio od 55 min, super koreografija
prosla dva treninga 30 min cardio + rastezljiva traka 30 min, uf kako su mi se tresle ruke i noge poslije...
Jutros nisam, bas sam lose spavala, ujutro sam trebala jos rucak pripremiti, pa sam odlucila preskociti. Najvjerojatnije cu popodn streching.
Jučer zumba.
jutros opet callanetics, ovaj put bez videa pa sam vježbala stare vježbe uz par novih
i bome sam već zaboravila zašto sam "reklamirala" callanetics, evo nakon 2-3 tjedna što sam malo češće počela vježbati sam već malko zategnutija i čvršća 8-)
:mrgreen:
danas pauza nakon 2 tjedna BR, sutra ispočetka
Danas nista, nije bilo sanse.
Danas treći tjedan BR-a. Workout 3 mi je bas težak, neke vježbe su ajme. Nadam se da cu to apsolvirat u dva tjedna. Nisam bas svojski to danas, beba ovo ono.
al moram rec da jer par ljudi primjetilo promjenu na meni nakon samo dva tjedna :-o. Dobar podstrek za dalje :yes:!
Zwow 54, vrijeme 18:35
bravo :)
meni ovaj tjedan bio dosta naporan pa danas pauziram, zapravo me u vježbanju osim nedostatka vremena najviše sprečava posao, kad sam pod ful stresom i zatrpana bome nemam energije ni za vježbanje...navečer sam preumorna, ujutro se ne mogu ustati, uf...
u svakom slučaju ovaj tjedan sam super odvježbala, cijeli tjedan me nešto boluckalo i zatezalo što je dobar znak :mrgreen:
a nešto čituckam i da su jako efikasne vježbe (na podlozi) od Tracy Anderson, jel tko čuo/probao?
danas sam bila u nabavci utega, u metrou je akcija, mada nisam primijetila veliku razliku u cijeni od prije
danas krećem i s 3.tjednom BR-a, ali ću se još zadržati na w1-w2-c1 kombinaciji, samo s težim utezima
prije svakog treninga vozim i stacionarni bajk 20 i koju min. ne znam ima li to kakvog smisla, je li premalo ili bi bilo bolje da jedan dan vozim bajk 45 min, a drugi odradim trening?
Da, ja isto sve radim s utezima koje imam doma, onima od kile. Da ne velim da se nisam udostojala ni elastičnu traku nabavit, nego i to s utezima od kile. Da ne velim da nemam ni sportski grudnjak, pa me ovo ubija. Da ne velim....:lol:
Evo, sutra ću u nabavku, časna pionirska. Al do Metroa neću, daleko mi.
Super kavoob što uvališ i bajk, ja imam orbi, ali nemam šanse, ne mogu iskopati toliko vremena. Da mi je muž više doma, onda da.
došla sam škicnuti jel još uvijek vježbate. ja sam par puta počela i uvijek odustanem -obavezno nađem neki razlog, prošli vikend izvukla sam utege, prostirku i dvd i ela je zakurila preko 39 i dobila kozice. mislim da se izvlačim i sramim se.
To je super. :)
Nekada davno (prije E.), obicno bih dosla doma s aerobica (isla sam 2-3x tjedno) i onda opalila bike uz TV.
U danima kad nisam isla na aerobic, obicno bih odvjezbala uz Cindy (imam jos uvijek taj njen DVD koji mi je jako drag) i onda opet bike, 20-30 minuta.
Znam da izgleda obrnutim redoslijedom, no meni je tako odgovaralo jer bi se misici nakon vjezbanja relaksirali.
I to je bio period kad sam bila bas... zategnuta, u formi.
(jedva cekam da se vratim u tu fazu :mrgreen:).
E. je bolje, a ja sam sva omlohavila od gripe i nevjezbanja, pa sam jedva docekala da se vratim setnjama:
- petak: 2h
- subota (po kisi!): 2h
Za danas planiram brzi hod, 7 km.
I od sutra ponovo Jillian.