Imamo 11 stanica :)
Vidjeti cemo u srijedu za dalje..
Printable View
Imamo 11 stanica :)
Vidjeti cemo u srijedu za dalje..
Katjusa super!
Gdje si u postupku?
Katjusa, drzim fige za srijedu!
Plavo oko,čestitam i ovdje :-* ~~~~~~~~~~~ za utorak
Katjuša,odlično! Sretno dalje:fige:
Plavo oko,:-*
I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak i lijepo duplanje!
Sretno svima!
Inesz nisam,pikam Lovenox navece,ujutro pijem aprednislon i estrofem 2mg dva puta dnevno,a FSH mi varira uglavnom je visi nego sto bi trebo biti,zbunjuje me samo sto se po danu desava to znojenje,inace je do sad uvijek po noci bilo i to 7-i dan nakon transfera,sto je uglavnom bio los znak! jos tri dana do bete!!!!!!! vec me sad strah tog poziva,sedmi put nemogu cuti istu recenicu...
Sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Plavo oko, čestitam,
a posebne vibre idu za Darmar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba :*
hvala svima na vibrama, mostarka :kiss:
katjuša ~~~~~~~za tulum u labu
...kod mene uglavnom ne može jednostavno...dobijem 14 j.stanica, dr.zadovoljan...a onda hladan tuš, u ejakulatu nema spermija, niti u zamrznutom :-(...slijedi punkcija suprugu ali dr. ne daje velike šanse, kad tamo Božije čudo izlazi suprug i smije se, ja kontam reakcija na bol,ali gle čuda našli spermije i eto, sada po dr. čekamo 26.6., a ako se ne oplodni dosta j.s.onda se nadamo makar 24.4....ma samo da bude transfer :-)
darmar bravo za stanice ! i super za spermiće!! :-D
nisam shvatila, kad onda znate za dalje, 24/6?
Joj, darmar, kakav roller coaster emocija ste morali proći... :fige: da dođete do transfera!
eryngium, katjuša :ghug:
katjuša rekli su da dođemo 26.6. u 13 sati, jedino ako se ne oplodi dovoljno j.s. onda vjerovatno 24.6., ali ako ne zovnu stoji 26.6. , nadamo se ....
ti ćeš 24.6. u bolnicu i znat ćeš tada šta dalje???
Sretno svima! Da se sto prije prebacimo na neke druge stranice ;) Nama,u subotu bio transfer dvije blastice,sad opet cekanje...Drugo o zivotu (ne racunajuci inseminacije),prvi put je bio 7-stanicni,zavrsilo betom 8,5.Sad se nadamo boljem ishodu...
Darmar da, u srijedu idem vidjeti ako ce biti transfer ili cemo petak cekati.. Sretno tebi i da ne dolazis prije 26. :)
Leelooluna ~~~~~~~~~~ sretno!
katjuša da obadvije imamo transfer blastica 26.6.~~~~~~~~~
leelooluna ~~~~~~~~~~~da čekanje do bete prođe u što ljepšem raspoloženju i da ga troznamenkasta beta okruni :-)
Katjusa i Darmar zelim vam prekrasne blastice!
Katjusa ja sam ti isto svoje dobila u Ri... :)
Svim curama sretno!!!
Leelooluna-ti si ona cura koja je jedina imala transfer u subotu u ri?
Još jednom ću ti poželjeti sreću!!!!!!!
mene čeka fet u pon.-nikako da nabildamo taj endo,danas 17 dc a samo 7,5mm (14 dc bio 5mm,mislila sam da će se podebljat uz 3xestrofema..sutra počinjem s duphićima 3x1)
....
Da Bubicezubice to sam ja!Ti si mi pozeljela srecu na izlazu?A ja onako smotana rekla samo hvala,bila sam sva smusena od razmisljanja 1 ili 2...Prof.me isprepadala s et 2,ali sva sreca na transferu mi bio onaj divan dr pa smo ipak ostvarili svoju zelju.Eto mi sad prilika-zelim ti srecu i da sve ispadne super ovaj put!!!! Mi smo isto ostavili 2 smrzlica u Ri :)
Hvala ti!!!
I da,to sam bila ja..a ne zna se tko je više bio smušen...ja koja sam istrčala onako poluobučena/zakopčana van iz ordinacije,pa zovi mog mpo,pa vrati se unutra da dr.-ovi zovu jedan drugog...svašta nešto :)
...Mene je prof. isto došla glave,zato sam i ja zahvalna divnom dr.i na svemu učinjenom ovih dana !!!
Kad je tako-ovaj transfer ti mora biti uspješan!!!!!!!!!!
Vibram iz svih vibri!!!
Darmar, Katjuša - da čim prije dobijete svoje blastice na čuvanje na narednih devet mjeseci! Sretno cure i ~~~~~~~~~~~~ da nastavite niz plusića na ovim temama ovdje!!!
:)
darmar,katjuša ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja danas radila drugu betu, 890,18dnt tj 20dno,baš se ne dupla pravilno :( ,računajuć prije 4 dana je beta bila 279, ostaje čekanje do uzv,koji je 1.7.,u sri..držte figice da nas samo malo cima i da bude sve u redu..
hvala vam drage moje na vibricama :ghug:
javim sutra novosti
Leelooluna vjerojatno smo se i vidjele prošli tjedan jer sam kampirala dolje 4 dana zaredom :mrgreen:
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ jako za endo da se podeblja i za ponedjeljak :fige: Imaš dotad još koji pregled? Nisam sigurna kako ide kod fet-a..
plavo oko lako meni sad to reći ali probaj ne brinuti, čini se da beta raste i to lijepo. Puno pozitivnih misli ti šaljem :heart: Budi pozitivna i čekamo 1.7. s tobom :love:
to ti je ok beta...evo ti jedan link pa si možeš provjerit da budeš mirnija
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
darmar i katjuša fige za transfer
ljube555,dr nije ništa rekla,al je složila facu,po kojoj se dalo zaključit da nije baš naj,i dalje trošim terapiju,te kad doć na uzv.. eh,katjuša,ne dupla se baš pravilno, trebala bi bit oko 1100 do 1200,i kad je dr složila facu..nekak ma neznam..istina je da pravila nema..al ipak te malo zdrma..
mona,hvala ti :-*
Plavo oko moja beba je bila 13 dan 329 a 17 2297 tako da pravila nema.sretno!
Pozz cure, evo i mene k vama napokon. Leelooluna i ja sam u subotu bila na transferu u Petrovoj i vratili mi jednu blasticu, a 2 blastice smznuli. Sretno svima curama i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
sisak :fige:
Sretno ti!Kad namjeravas vadit betu?Ja sam zadnji put napravila show.Nakon 3dn 7st radila test prerano,pa kasnije beta bila 8,5,uvjeravala se da mozda ipak jesam,na kraju bila 1. Sad imam veca ocekivanja.Iako kazu da nema pravila za nista.Znam samo da mi je ovo cekanje vac sad ludilo.A jos...
Hvala drage moje, ja sam mislila vadit betu u ponedjeljak. Nisam dobila još otpusno pismo pa neznam sta će oni napisati. Šta su tebi rekli?
Drugi ponedjeljak....6.7.Ali razlicite ustanove imaju vjerojatno drugacije protokole oko tih datuma tako da...
Ajme, pa to je predugo za cekati. Bas cu vidjeti u svom otpusnom pismu što su napisali pa ti javim. Cure su pisale da možemo bez problema vaditi betu 9 dnt...sad više ni ja neznam ništa
Da,bas predugo.Ajde javi kad ces ti.Ja bi isto ranije...Iako,kasnije je valjda sigurnija i realnija brojka radi mogucih biokemijskih,laznih nada i slicno.Zato mi se cini da neki stavljaju kasnije.
U nedjelju kad sam pričala sa biologinjom rekla mi je da se cujemo za 12 dana, ali taj tren sam samo mislila na smrzliće i nisam reagirala na ništa drugo. Vjerujem da je mislila onda na betu