Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Da Bubicezubice to sam ja!Ti si mi pozeljela srecu na izlazu?A ja onako smotana rekla samo hvala,bila sam sva smusena od razmisljanja 1 ili 2...Prof.me isprepadala s et 2,ali sva sreca na transferu mi bio onaj divan dr pa smo ipak ostvarili svoju zelju.Eto mi sad prilika-zelim ti srecu i da sve ispadne super ovaj put!!!! Mi smo isto ostavili 2 smrzlica u Ri

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala ti!!!
    I da,to sam bila ja..a ne zna se tko je više bio smušen...ja koja sam istrčala onako poluobučena/zakopčana van iz ordinacije,pa zovi mog mpo,pa vrati se unutra da dr.-ovi zovu jedan drugog...svašta nešto
    ...Mene je prof. isto došla glave,zato sam i ja zahvalna divnom dr.i na svemu učinjenom ovih dana !!!
    Kad je tako-ovaj transfer ti mora biti uspješan!!!!!!!!!!
    Vibram iz svih vibri!!!
    Citiraj Leelooluna prvotno napisa Vidi poruku
    Da Bubicezubice to sam ja!Ti si mi pozeljela srecu na izlazu?A ja onako smotana rekla samo hvala,bila sam sva smusena od razmisljanja 1 ili 2...Prof.me isprepadala s et 2,ali sva sreca na transferu mi bio onaj divan dr pa smo ipak ostvarili svoju zelju.Eto mi sad prilika-zelim ti srecu i da sve ispadne super ovaj put!!!! Mi smo isto ostavili 2 smrzlica u Ri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •