Stranica 12 od 45 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ljube555,dr nije ništa rekla,al je složila facu,po kojoj se dalo zaključit da nije baš naj,i dalje trošim terapiju,te kad doć na uzv.. eh,katjuša,ne dupla se baš pravilno, trebala bi bit oko 1100 do 1200,i kad je dr složila facu..nekak ma neznam..istina je da pravila nema..al ipak te malo zdrma..
    mona,hvala ti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Plavo oko moja beba je bila 13 dan 329 a 17 2297 tako da pravila nema.sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pozz cure, evo i mene k vama napokon. Leelooluna i ja sam u subotu bila na transferu u Petrovoj i vratili mi jednu blasticu, a 2 blastice smznuli. Sretno svima curama i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sisak

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj sisak prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz cure, evo i mene k vama napokon. Leelooluna i ja sam u subotu bila na transferu u Petrovoj i vratili mi jednu blasticu, a 2 blastice smznuli. Sretno svima curama i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sretno ti!Kad namjeravas vadit betu?Ja sam zadnji put napravila show.Nakon 3dn 7st radila test prerano,pa kasnije beta bila 8,5,uvjeravala se da mozda ipak jesam,na kraju bila 1. Sad imam veca ocekivanja.Iako kazu da nema pravila za nista.Znam samo da mi je ovo cekanje vac sad ludilo.A jos...

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Hvala drage moje, ja sam mislila vadit betu u ponedjeljak. Nisam dobila još otpusno pismo pa neznam sta će oni napisati. Šta su tebi rekli?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Drugi ponedjeljak....6.7.Ali razlicite ustanove imaju vjerojatno drugacije protokole oko tih datuma tako da...

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ajme, pa to je predugo za cekati. Bas cu vidjeti u svom otpusnom pismu što su napisali pa ti javim. Cure su pisale da možemo bez problema vaditi betu 9 dnt...sad više ni ja neznam ništa

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Da,bas predugo.Ajde javi kad ces ti.Ja bi isto ranije...Iako,kasnije je valjda sigurnija i realnija brojka radi mogucih biokemijskih,laznih nada i slicno.Zato mi se cini da neki stavljaju kasnije.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

U nedjelju kad sam pričala sa biologinjom rekla mi je da se cujemo za 12 dana, ali taj tren sam samo mislila na smrzliće i nisam reagirala na ništa drugo. Vjerujem da je mislila onda na betu

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

sisak puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi!

u KBC RI je beta tri tjedna od transfera, a inače bude dva, tako da otud razlika..

Meni je danas vraćen osmostanični 3.dan, bez fragmentacija (8A1), optimalan.. Još ih je nekoliko ostavljeno da vidimo kako će napredovati i ako ćemo imati smrzlića.. I tri stanice su zamrznute.

darmar tebe nisu zvali danas? Onda čekamo petak?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Super je to Katjusa,kazu da je 8st jako dobra situacija.A sad svi skupa vibramo

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Je, ali je bio i zadnji put pa eto.. pokusavam da se ne zanesem odmah u startu

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno Odbrojavanje 1/2015

Evo da se i ovdje javim.
    U 10 tjednu sam trudnoce proizašle iz PMO (icsi). Čekam blizance.
    Ja sam sretnica zajedno sa mužem jer nam je uspjelo iz prvog postupka.
    Postupku smo se podvrgnuli u poliklinici Cito u Splitu kod doktorice Aračić.
    Imala sam 13 jajnih stanica, 8 ih je oplođeno a 5 embrija su preživili.
    Od tih 5, dva rastu u meni a tri su zamrznuta.
    Ja sretna i u iščekivanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od Icsi : 24.06.2015. at 20:23

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, sretno!

Katjusa, imala si 11 js, a koliko embrija ste imali na dan transfera?

Jesam li dobro shvatila da su ti tri jajne stanice zamrzli?

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Da, 6 ih je bilo od cega je jedan vracen a za ostale cemo vidjeti kako se razvijaju i hoce li biti smrzlica. Dvije se nisu oplodile

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Icsi prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ovdje javim.
    U 10 tjednu sam trudnoce proizašle iz PMO (icsi). Čekam blizance.
    Ja sam sretnica zajedno sa mužem jer nam je uspjelo iz prvog postupka.
    Postupku smo se podvrgnuli u poliklinici Cito u Splitu kod doktorice Aračić.
    Imala sam 13 jajnih stanica, 8 ih je oplođeno a 5 embrija su preživili.
    Od tih 5, dva rastu u meni a tri su zamrznuta.
    Ja sretna i u iščekivanju.

Super sretno za dalije

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku

Meni je danas vraćen osmostanični 3.dan, bez fragmentacija (8A1), optimalan.. Još ih je nekoliko ostavljeno da vidimo kako će napredovati i ako ćemo imati smrzlića.. I tri stanice su zamrznute.
    Katjuša, oprosti, ali moram opet pitati jesu li ti zamrzavali jajne stanice?

Iz tvojih odgovora sam shvatila ste od 11 js imali 2 nezrele, na dan transfera 6 embrija (3. dan pretpostavljam), ali iz gornjeg citata vidim da su ti zamrzli i 3 jajne stanice. Zašto zamrzavanje jajnih stanica?

~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno vibri svima
    Posljednje uređivanje od Inesz : 25.06.2015. at 08:16

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

I meni su zamrzli jajne stanice.Od njih 16, zamrzli su 5, 8 su oplodili, nastalo 5 embrija, 2 blastice vratili 2 zamrzli. Mislim da zamrzavaju da ne dobiju previse embrija. Ako zena zatrudni odmah, a kasnije vise ne zeli djecu i nakon 5 g se ne vrati po svoje embrije (a do 5 g se cuvaju o trosku HZZO-a,kasnije o trosku "vlasnika") onda po zakonu oni mogu ici u donaciju.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Leelooluna prvotno napisa Vidi poruku
    I meni su zamrzli jajne stanice.Od njih 16, zamrzli su 5, 8 su oplodili, nastalo 5 embrija, 2 blastice vratili 2 zamrzli. Mislim da zamrzavaju da ne dobiju previse embrija. Ako zena zatrudni odmah, a kasnije vise ne zeli djecu i nakon 5 g se ne vrati po svoje embrije (a do 5 g se cuvaju o trosku HZZO-a,kasnije o trosku "vlasnika") onda po zakonu oni mogu ici u donaciju.
    12 jajnih stanica se zakonski smije oploditi..Tako da ne kužim odakle doktoru pravo da svojevoljno odluči oploditi nekome manji broj stanica obzirom da je općepoznato da jajne stanice jako loše podnose odmrzavanje i da u velikom broju slučajeva propadaju prilikom odmrzavanja...Ja na to ne bih pristala...To su moje stanice i moji potencijalni embriji i imam puno pravo dok sam u zakonskom okviru odlučiti što ću i kako ću..i po zakonu sigurno nitko ne može donirati tvoj embrio bez tvog pristanka..jer šta bi to značilo da tvoja djeca praktički hodaju svijetom,a ti ni nemaš pojma o tome...Meni to nema smisla...Ne da mi se sad čitat zakon,ali sam skoro sigurna da par nakon 5 godina odlučuje hoće li embrije nastaviti čuvati, donirati ili uništiti...doktor koji bi meni prodao priču o prevelikom broju embrija ne bi bio moj doktor više...pogotovo obzirom da sam ja osobno od 11 zrelih jajnih stanica na 5.dan imala samo 2 visokokvalitetne blastociste i da nakon tog postupka imam u frižideru ravno 0 embrija...a šta bi tek bilo da je neki pametnjaković procijenio da je 11 stanica previše za oplođivanje pa mi već par komada u startu bacio u vjetar...

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ma na dan punkcije to i nije bio moj dr,a tako nekako mi je pojasnila stvari koliko sam ja shvatila.Kao veliki je problem sto s tim "nezeljenim" embrijima, jer nismo svi isti...Ja sam isto mislila da je pretjerala ali kasnije sam nasla i neke clanke na netu koji to potkrijepljuju tako da...Nemam pojma,mozda nisam bas dovoljno informirana oko toga. Ali i nema veze,necu se sad jos oko toga zivcirati.
    Nego Sisak,posto nam je et bio isti dan,imas li ti kakve simtome?Ja nista ovaj put.Zadnji put kad sam imala et sam imala sto,iako je bio neuspjesan.Ovaj put samo jedno probadanje u utorak navecer i to je to.Sad me frka zasto nista ne osjecam.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

katjuša super za osmostanični embrij, neka se on lijepo nastavi dijeliti i razvijati gdje mu je i mjesto~~~~~~~~~~~, a evo i za embrijiće u labu~~~~~~~ SRETNOOO do kraja~~~~~~~~
    mene nisu zvali, nadamo se da je ok i da će transfer biti sutra oko 13, i da imamo dobitnu blasticu , taj embrij koliko toliko čekamo

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ajme... što se to radi u Rijeci? Samovoljno, prema porocjeni liječnika i/ili embriologa se zamrzavaju jajne stanice koje nisu "zakonski višak"?!

Ne oplođuje se 12 jajnih stanica već se oplodi određeni, manji broj, a ostale se, bez konzultacija i pristanka neplodnog para, zamrzavaju?

Kako se usude tako postupati? Kako se usude smanjivati šanse neplodnih parova da imaju dijete? Ovakva praksa predstavlja kršenje prava neplodih parova, kršenje zlatnog standarda liječenja i neetično postupanje. I još ka tome se nepodne osobe krivo informira o nekakvom "višku embrija", o neželjenim embrijima i slično.

Koliko je KBC Rijeka zamrzla embrija u posljednje 3 godine od kad je na snazi ovaj mpo zakon?
    Di su ti viškovi neželjenih embrija?

U javnim bolnicama u Hrvatskoj danas nema viška embija, malo je embrija koji nakon svježeg transfera ostaju za kriopohranu.

Naša realnost je stalno smanjivanje broja djece rođene nakon mpo postupaka. Sve manje je i manje djece koja se rađaju nakon mpo postupaka... O kakvom višku embrija vam liječnici pričaju?

Neplodni parovi imaju sami pravo odlučiti o broju js koje će ići u oplodnju. Ako je dobiveno više od 12 js, 12 js ide u oplodnju (osim ako neplodni par ne odluči drukčije), preostale js se zamrzavaju. Liječnici i/ili embriolozi ne smiju samovoljno odlučivati oploditi manje od 12 js kako bi, eto, spriječili "stvarannje viška embrija".

Inače, manje od 1/ 3 oplođenih jajnih staica daje trudnoću iz koje će se roditi dijete... računa se da je za jedno živorođeno dijete, potrebno imati 5 blastocista...

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

E sad,nemojmo bas zakljucivati na prvu..Nije bez konzultacija,lijecnica je dala svoj prijedlog na koji sam ja pristala.Da sam trazila drugacije bilo bi drugacije.A na kraju krajeva ipak su oni lijecnici s iskustvom,a ja pacijent kojem je ovo tek 2.ivf,tako da-tko sam ja da sudim.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Plus toga da su iskoristene zakonske mogucnosti u mom sl zaledili bi na kraju 1 js.E sad,dođe li do toga da sam ja cijeli jedan mj u postupku radi 1 zaleđene js ne znam kolike su joj sanse za prezivljavanje odleđivanja i sl.Sigurnije je da ih se zaledi vise,od toga odleđivanje prezivi dio,dio se oplodi i da na kraju od toga dobijem 1 embrio ja happy.Tako laicki zakljucujem.Ali kazem,nisam dovoljno informirana i ne bih se sada opterecivala time.Ima netko drugi tko je kompetentan razmisljati o tome.Ja sam osobljem i lijecnicima KBC Ri i vise nego zadovoljna.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Leelooluna,
    ne skačem na prvu, a niti sam neinformirana i needucirana. Skromno mogu reći i da nisam potpuni laik kad se radi o biologiji humane reprodukcije.

Liječnica koja neinformiranim pacijentima savjetuje zamrzavanje jajnih stanica koje nisu "zakonski višak" iznad 12 js, postupa u skladu sa svojim uvjerenjima, ne u skladu s objektivnim spoznajama i pravilima struke.

Iskreno se nadam da ćete u ovom postupku uspjeti imati dijete i da će one 2 zaleđene blastice bit za drugo dijete.

Leelooluna, koliko imaš godina?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Joj pa nisam ja rekla da si ti neinformirana (procitaj jos jednom post) nego ja! Zaista ne bih dalje raspravljala na ovu temu,imam trenutno prečih briga oko toga kako ce zavrsiti ovaj postupak

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

I nije mi se postalo jos pola posta...A jesam smotana.Htjedoh reci da hvala na lijepim zeljama,ja se isto potajno nadam da ce one dvije blastice ostati za drugo dijete.I da mi ovo cekanje bete uvijek najteze pada.Prosli put sam se duboko razocarala a bio tek prvi put.Ne znam da li s vremenom postanes bar malo imun na to cekanje?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

I nije mi se postalo jos pola posta...A jesam smotana.Htjedoh reci da hvala na lijepim zeljama,ja se isto potajno nadam da ce one dvije blastice ostati za drugo dijete.I da mi ovo cekanje bete uvijek najteze pada.Prosli put sam se duboko razocarala a bio tek prvi put.Ne znam da li s vremenom postanes bar malo imun na to cekanje?
    Uh draga, nemam ništa posebno od simptoma, cice su mi bolne na dodir ali to mi već duže traje tako da tome ne pridodajem posebnu pozornost. trbuh me je bolio poslije tranfera i imala sam probadanje u ponedjeljak, poslije ništa. Čak sad imam dojam da sam sva neka ispuhana. Od cijelog postupka tek sad vidim da je najgore čekanje....

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Leelooluna naravno da je svakom ishod njegovog postupka uvijek na prvom mjestu i najbitniji,ali treba pogledati i siru sliku...jer stvari za koje se ne borimo nikada nece niti zazivjeti...da nismo recimo trubili po forumu i neki od nas samoinicijativno gnjavili doktore da nas pregledaju na 2dc prije stimulacije tko zna bi li im taj kontrolni pregled ikad postao praksa...da ne govorim gdje bi bili da nije bilo borbe protiv Milinovica i njegovog zakona...ja u KBC-u nisam zadovoljna ponasanjem profesorice i mislim da na svaki njen pokusaj zakidanja nekako treba reagirati jer se ona u jako puno navrata pokazala problematicnom i kao netko tko samo trci za raznoraznim statistikama,a za pacijente ne mari nimalo..

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Leelooluna naravno da je svakom ishod njegovog postupka uvijek na prvom mjestu i najbitniji,ali treba pogledati i siru sliku...jer stvari za koje se ne borimo nikada nece niti zazivjeti...da nismo recimo trubili po forumu i neki od nas samoinicijativno gnjavili doktore da nas pregledaju na 2dc prije stimulacije tko zna bi li im taj kontrolni pregled ikad postao praksa...da ne govorim gdje bi bili da nije bilo borbe protiv Milinovica i njegovog zakona...ja u KBC-u nisam zadovoljna ponasanjem profesorice i mislim da na svaki njen pokusaj zakidanja nekako treba reagirati jer se ona u jako puno navrata pokazala problematicnom i kao netko tko samo trci za raznoraznim statistikama,a za pacijente ne mari nimalo..
    E to se slazem.Necu sad ulaziti u detalje ali,da.Spasila sam se kad me na et docekao drugi,divan dr.Jer mi je ona dala 5 dana briga i razmisljanja.Al dobro,sto je tu je. Meni je ustvari najveci problem sto zivim u selendri koja se naziva gradom i kojoj gravitira ogroman broj ljudi...a postoji samo 1 mpo dr i to iskljucivo zahvaljujuci svom entuzijazmu,radi samo inseminacije....Druge boli briga,za korak vise sluha nema jer desnicarska politika i crkva rules (bez obzira koliko to neki negirali),a mi svi moramo putovati i raditi zivu pretumbaciju od zivota da bi uopce imali normalnu lijecnicku skrb.Tako da,Rijeci skidam kapu sto se uopce izborila za svoju humanu...A i ruku na srce,druga dva dr i sestre su divni!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja cu se samo sloziti sa Inesz i Red.
    I eto cudim se da Rijeka ima problem sa viskom zamtznutih embrija jer sam stekla dojam pa i malo se zamislila nije li neko posebno negativno zracenje u ovom djelu Hr. kad je tako ucestala pojava ne dolaziti do et-a ili od 10-ak stanica za et ostane 1-2 j.s. a ostale se ne oplode. I tu definitivno ne mislim na sebe vec na one na koje sam sretala iz mjeseca u mjesec sa istom sudbinom.
    Cure u iscekivanju sretno, nije nikome u interesu ovdje plasiti vas ali informirajte se jer postupci se brzo istrose i nitko se nece zauzeti za vas vise od vas samih.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupku! Sretno cure za puno pozitivnih ß i dobrih trudnoća prije ljetne stanke!

@Leelooluna vidim da se razvila rasprava na riječkom pdf-u, pa sam ti odgovorila tamo. Mazi bušu i sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Big Blue hvala ti,voljela bih tvojim stopama po ovom pitanju

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav cure, u sub.drugi uzv i u pon.punkcija..... Danas bas bilo lijepo gore na vv bez guzve....

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

vidim da smo Leelooluna i ja imale sličnu situaciju, sa zamrzavanjem stanica. Koliko god sam mislila da sam stvarno dobro informirana o ovome svemu, toliko je očito da nisam bila o zamrzavanju stanica. Ljuta sam na sebe između ostalog, ali sad mi preostaje nadati se dalje u ovom ciklusu, da će biti uspješan, da će biti koji smrzlić, i ako opet dođem do potrebe za stimuliranim ivf-om, da budem pametnija.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ljube, zar si odmah iduci ciklus opet isla u postupak? Opet prirodnjak ili?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

vidim da smo Leelooluna i ja imale sličnu situaciju, sa zamrzavanjem stanica. Koliko god sam mislila da sam stvarno dobro informirana o ovome svemu, toliko je očito da nisam bila o zamrzavanju stanica. Ljuta sam na sebe između ostalog, ali sad mi preostaje nadati se dalje u ovom ciklusu, da će biti uspješan, da će biti koji smrzlić, i ako opet dođem do potrebe za stimuliranim ivf-om, da budem pametnija.
    Ne grizi se oko toga. Svi učimo na greškama, ako imamo sreće na tuđim ako ne, na svojim. Bitno je da naučimo. Držim vam fige svima u postupcima!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    ljube, zar si odmah iduci ciklus opet isla u postupak? Opet prirodnjak ili?
    Bubekica jesam odmah i prirodni.....

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu se samo sloziti sa Inesz i Red.
    I eto cudim se da Rijeka ima problem sa viskom zamtznutih embrija jer sam stekla dojam pa i malo se zamislila nije li neko posebno negativno zracenje u ovom djelu Hr. kad je tako ucestala pojava ne dolaziti do et-a ili od 10-ak stanica za et ostane 1-2 j.s. a ostale se ne oplode. I tu definitivno ne mislim na sebe vec na one na koje sam sretala iz mjeseca u mjesec sa istom sudbinom.
    Cure u iscekivanju sretno, nije nikome u interesu ovdje plasiti vas ali informirajte se jer postupci se brzo istrose i nitko se nece zauzeti za vas vise od vas samih.
    X na ovo.
    Ostala sam kad sam vidjela koliko cura dobije možda 1-2 embrija za transfer od cca 10ak stanica. Cura što je bila sa mnom u sobi nakon transfera je od 9 stanica dobila 3.dan jedan 4-stanični i jedan 2-stanični embrij. Onda po drugim ustanovama gdje ima parova s dijagnozam azoo dođe do transfera 2 blastice i ne mogu se oteti dojmu da netko fušari ili je stvarno kod nas loše zračenje u pitanju (ipak je nuklearna medicina s gama zračenjem direkt ispod humane, možda je do toga).

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ma slozila bih se i ja s ovime na kraju cijele price. Dobila sam ok br embrija s obzirom ma oplođene,ali ostaje pitanje sto sad s tim zaleđenim,mogle su i one biti embriji?U svakom sl,dođe li do 2.stimulacije trazit cu 12.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dal ima cura koji bi imali u pon.punkciju na vv?????

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Leelooluna kak se osjecas danas? Ja imam osjecaj kao da cu dobit svaki tren..

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ja isto!I to jucer cijeli dan,a cini mi se da i danas...I bas mi je nekako bed zbog toga???

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo i mene, jučer bio transfer, imamo na čuvanju dvije blastice , kaže dr. jedna odlična a druga vrlodobra ako smo spremni na blizance , pa u Božije ruke Beta je 10.07., a u pon.ćemo zvati da vidimo jesu li išta zamrznuli, jer jučer ujutro su još četiri embrija bila na domak blastica, pa su ih ostavili da vide do popodne.
    sretno svima ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Super Darmar, drzim za mrvice..Leelooluna i meni je bed, ali opet se nadam da je sve OK

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Super Damar,sretno i ~~~~~~~~~~~! Sisak ja ti svakih 5 min mislim razlicito o tim grcevima.Mozda ima neka od cura na forumu koja je to prosla a da je zavrsilo s poz betom?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

darmar,sretno i do neba za plusek!

Leelooluna,več je brdo cura pisalo da su im pms bolovi bili jedini neki simptom u periodu nakon transfera. Evo i meni,odma koji dnt mi je dolje strujalo kao kad dobijem mengu samo malo slabije. I ništa drugo.
    Sretno cure!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U pon.punkcija..... Nadam se da ne popucaju.... Jedan je bas velik danas bio.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •