braaavooo :-D
Printable View
Kosjenka, super za cm. Betty nam je totalno zabrijala.
A ja sam za kavu. :-)
Ja novi zwow koji mi je bio bas tezak jer vec par dana imam upalu misica nogu, a u zwowu lunges i squats. Pa onda onaj 5 min plank sto ga je danci stavila i onda sam probala odmah poslije radit sklekove kroz minutu. Jako tesko! Napravila sam ih 27.
Hvala, curke :*
Sasa, 27 nakon svega!! Bravo!
Kosjenka, super za 2 cm manje! Volim takve mjerljive rezultate! :D
Kavofob, obavezno probaj ovaj izazov. Mozes raditi i na koljenima kad krepas, tako kaze Tati :mrgreen:
A ova brojka, da, prosla mi je kroz glavu, ali svejedno nisam htjela muljati. Pomicem granice :D
Prijavljujem! Čujte i počujte! Dakle nakon tri i pol tjedna focusa, s jednom pauzom od 5 dana, ja sam, nakon tbc-a i 50 trbušnjaka raznih, napravila 3 (slovima: TRI) skleka. Prava. Zaistač. Ne vjerujem sama sebi.
Ubiste me u pojam.
Ja napravila 10 sklekića i već mi bilo dosta :lol:
Odradila sam i speed iz alphe, bezveze mi je, prelagan.
Plank 3:30
I TGU 5+5 s utegom od 5 kg
Idem u izazov s TGU. Svaki dan 2 više :mrgreen:
Marta, bravo :)
Bas volim ovu temu :heart:
Moj prijavak: alpha cardio. Meni on nije nista laksi od beta core cardia.
Odivrit, meni je taj speed jedino sto mogu odraditi od-do.
I meni je ostao u sjećanju mnogo teži, što znači da mi je i bio kad sam ga radila prije. Svi idemo naprijed mic po mic.
Al vidiš da sam u sklekićima i ja jako sporo micava :lol:
10 mogu valjda već 6 mjeseci. :lool: Testiram se sutra opet.
Nemoj se testirati nakon cardia.
Malo se razgibaj i pici :D
Totalno gustam citat vas!!!
Uspavala sam dijete i idem vjezbat.:) danas opet w2.
Nisam nis narucila, ali mogu s vama na kavu? Mozda svasta nesto naucim;)
naravno giuseppe :)
edit - ako se netko ne pojavi dobiješ i njegov maslac :lol:
Cijelu kilu :lool:
Danci ce morati unajmiti sleper da ode na postu :D
ajme Anci, sad sam zbudila dijete koliko sam se tresla od smijeha :lool:
kosjenka odlicno :klap:
marta bravo :D samo tako naprid!!
:lol::lol: ludice jedne!!!! Da još i koji weighted squat napravim s paketom u rukama ha?!?! :lol::lol:
MARTA!!!!! Bravisssimissmisssimoooo!!!!
Kosjenka super za cm!!!
Jao, ova tema nema dana da nema fenomenalnih rezultata!!! Fantastično!!!!! :-D
btw. ja moram ponoviti vremenski 100 push up challange. Da vidim koliko sam se pogoršala...baš sam danas o tome s Anci razglabala...nekad sam ih pumpala, sad nisam već jako dugo pa očekujem puno lošiji rezultat :(
swing challenge day 6 odrađen. A i izazov 100 sklekova - 3'31''...razočarana. Zadnje mi je vrijeme bilo 2'34'' u 05/2013....:storma:danči, opet sklekove radit....
Kosjenka i Marta bravo za nova postignuća :klap:
Ja danas standardno, odvježbala BR W8 između potapanja brodova i scrabbla :-). W8 mi je puno lakši nego W7.
I može kava :yes:
malena beba ~~~~~~~~ da nam se što prije pridružiš...
larmama, betty i maruška, divim vam se za BR...program koji pravo dugo traje, a nije ni lagan...meni je sve iznad w4 teško...
kosjenka :-D za cm...
anci 22 skleka :-o :klap:...
marta braavoooo :-D...
i prijava, juče tbc, danas ab intervals...
Issa, danci nastanca 100 sklekova u komadu :mrgreen: ali nije zadovoljna! :D
Larmama, super raspored! Potapanje brodova :heart:
Anci, da bar....treba mi 3 i po min da ih napravim pa ima dosta pauzi između...
Pozdrav svima!
Evo danima čitam temu i stvarno ste me motivirale da počnem vježbat. Nema viška kila ali sam sva nekak mlohava.
Napokon sam počela jurit na orbitreku ali to je naspram vašim vježbama ništa.
Možete li mi preporučiti neke vježbe za početak, jer mi je kondicija još koma a i da se ne ubijem odmah.
Ja nisam naručivala jer putujemo u inozemstvo prvog ožujka i nema nas dugo nazad. Sad mi je malo krivo, ali nikako ne bismo pojeli kilu maslaca u 16 dana.
Voljela bih vas vidjeti prije nego odemo, neće nas biti dvije godine.
Prijavak za ponedjeljak: Michelle Dozois Anywhere, Anytime, No Excuse Workout, iz njenog programa PeakFit Challenge
više o Michelle, meni je odlična: http://www.examiner.com/article/past...t-with-peakfit
Prijavak za uto: Cathe Friedrich Crossfit,http://www.collagevideo.com/workout-...ross-fire-6225
chris blue di idete
MAMI 2 mozda Jillian 30 day shred, nekako su svi poceli s time
O, chris, bome odoste!
Neka nama interneta :)
Danci, vec te vidim za mjesec dana, ako ne i prije, kako stancas jos ludje!
Ja napravila izazov sa sklekovima i bas mi je bilo tesko. 5 rundi, nisu svi bili pravi vec dio i na koljenima. Budemo vidjeli za tjedan dana ima li pomaka.
Mami 2,dobrodosla!
Cure koje ste radile BR, jel bi on bio za pocetak?
Ja sam pocela s jillian, 30 day shred.
chris bome daleko! sta cete tamo? vidim u potpisu da su djeca skolske dobi, ici ce u skolu tamo ?
Hvala vam.
Valjda ima za skinut negdje, moram kad dođem doma pronjuškat.
I još prijavak.
Jučer w12. Nije mi bio pretežak (čitaj: nisam morala krasti) osim što jednu vježbu nisam uopće mogla napraviti: legneš na leđa, digneš se "u most" i tako radiš sklekove. :-o Bila sam sama s malom doma pa se nisam usudila previše eksperimentirati: činilo mi se da ću past i ostat ležat u nekoj pozi iz koje se neću moć iskobeljat.
MAMI 2, dobro nam došla :-)
Ja sam počela s Yogillanom, no radila sam samo level 1 jer mi je level 2 bio previše yogast 8-)
Nakon toga sam krenula s 30DS. Sad sam na BR.
Ako ćeš birati između 30DS i BR ja ti preporučam isto kao Maruška 30DS jer traje puno kraće pa je nekako lakše vidjeti cilj :mrgreen:.
chris blue, sretan put, zvuči interesantno. Baš sam nedavno pročitala jednu knjigu, a tema je Kenija, dolazak prvih doseljenika i osnivanje nacionalnih parkova. Sad ćeš ti sve to uživo vidjeti, i ja bi :-)