**** vas kakao, ja mjesecarim sa zlicom u tegli, vi o kakau...
Mislim da je ovo nekako na tragu mojih problema:
Bas to-hrana je nesto za mene, jedino dostupno sada, nema nis drugo a hrana je uvijek tu i kad jedem, tih deset minuta sam u sedmom nebu. Ja sam duboko uvjerena da tijelo trazi ono sto je nekad imalo, i zivot, i prijatelje, i sopinge i svasta sto sad jos ne mogu ispunit sama sebi pa je jedi a sreca u tom vrazjem seceru.
Moram se nekako maknuti iz kuce.
I ne nisi frikuša, ima nas još takvih. Nemam problema sa mjesečarenjem, tako da ti tu ne mogu pomoći, ali činjenica je da nekad do 3 popodne, nisam zbog djeteta i kućanskih obaveza ("jos, ovo, ono, operi, raspremi, whatever......), nisam ništa jela ili sam usput trpala (da trpala, to nije bilo polagano uživanje) grickalice, slatkiše, pa čak i pekmez žlicom iz teglice. Samo da si dignem razinu energije. Uz to su mi djeca bili nespavači, mislim da je i to značajno doprinijelo tome da kile nisu išle dolje.
Onda je krenuo začarani krug: debela sam, zbog toga sam loše volje, utjeha u hrani....
Osvijestila sam problem kada sam počela imati ozbiljnih tegoba za zdravljem. Promjene su bile spore, ali primjetne, sada nakon godine dana imam oko 7 kg manje i otprilike sam na pola puta do svoje idealne težine. Vježbam više manje redovito, osjećam se bolje i definitivno samopouzdanije.[/QUOTE]
[QUOTE=piknjica;2813424]I još nešto, upeklo me ovo da ti fali uzbuđenja....
Imaš li mogućnost da se uključiš u neku grupu za vježbanje tipa aerobik, yoga, pilates, štogod ti odgovara? Meni je i to puno pomoglo, maknuti se iz kuće 2x tjedno, a grupa s kojom vježbam je
E pa upravo se rapsitujem za neko vjezbanje u blizini, jer se moram maknuti malo a i dat cu priliku muzu da se bakce s malom. i to bas moram izaci jer doma necu vjezbati nista.